Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, zajímá mě názor na situaci, kdy se u přítele v bytě (trvale neobývaném, s probíhající rekonstrukcí, kam spolu chodíte především za účelem sexu) ztratí sexuální pomůcka, kterou jste si tam donesly (hodnota asi 1500 Kč). Oba se shodnete na tom, že naposledy ta věc byla u něj v bytě a neodnášela se.
Chtěly byste po něm koupit novou? Nebo byste nad tím mávly rukou?
A co on, jakou reakci byste očekávaly? Že nabídne nákup nové nebo nic takového?
Odpovednost za veci vnesene a odlozene zde podle me neplati. Pokud nejsi profesionalni spolecnice. Neumim si predstavit jak po nem neco vymahas. Asi se nejaky remeslnik pobavil. A pritel ti rekl co? Je mu to jedno? Ze uz ji nemuzete pouzivat? Co ho hezky pozadat at ji zase koupi
@Freydiss píše:
Zdravím, zajímá mě názor na situaci, kdy se u přítele v bytě (trvale neobývaném, s probíhající rekonstrukcí, kam spolu chodíte především za účelem sexu) ztratí sexuální pomůcka, kterou jste si tam donesly (hodnota asi 1500 Kč). Oba se shodnete na tom, že naposledy ta věc byla u něj v bytě a neodnášela se.Chtěly byste po něm koupit novou? Nebo byste nad tím mávly rukou?
A co on, jakou reakci byste očekávaly? Že nabídne nákup nové nebo nic takového?
Urcite jste tu pomucku vyndali? Neni furt uvnitr? ![]()
já čekala, že tohle bude nahrávka na různé smeče
Příspěvek upraven 25.03.22 v 15:29
To mě pobavilo 🤭 🤣…
Musíte mít zvláštní povahu vztahu.
Jestli to byla tvá pomůcka a tys ji tam nechala, je to tvůj problém. Když v autobuse necháš kabelku, taky nechceš po dopravním podniku náhradu ![]()
Kdysi jsem jako puberťák ztratila u svého přítele náušnici. Koupil mi nové, sám od sebe. Akorát on mě miloval.
Asi tu hračku vzal on a používá jinde, nebo ji má manželka přítele, která šla zkontrolovat rekonstrukci. Nebo si ji vzal řemeslník
…
Chodíš sexovat na staveniště a po svém chlapovi zvažuješ chtít náhradu sexuální hračky za 15 stovek…
![]()
@MamculeVerca píše:
To mě pobavilo 🤭 🤣…Musíte mít zvláštní povahu vztahu.
Jestli to byla tvá pomůcka a tys ji tam nechala, je to tvůj problém. Když v autobuse necháš kabelku, taky nechceš po dopravním podniku náhradu
Kdysi jsem jako puberťák ztratila u svého přítele náušnici. Koupil mi nové, sám od sebe. Akorát on mě miloval.
Asi tu hračku vzal on a používá jinde, nebo ji má manželka přítele, která šla zkontrolovat rekonstrukci. Nebo si ji vzal řemeslník
Chodíš sexovat na staveniště a po svém chlapovi zvažuješ chtít náhradu sexuální hračky za 15 stovek……
rozdíl já právě vidím v tom, že autobus je anonymní prostředí, zatímco tady (ač „staveniště“) šlo o prostředí neanonymní ![]()
Tím, že nejde o pomůcku a-la vibrátor si fakt ani neumím představit, že by to pořádně umyl a pak nabídl k použití milence, pokud by nějakou měl
..tak se asi tolik nedržme povahy té věci, prostě „věc která byla naposled u něj, oba to víme a pak pravděpodobně následkem úklidu, kdy vyhazoval i jiné věci, zmizela“…jde o tu náhradu / nenáhradu / přístup ![]()
Priste si asi lepe hlidej sve hracky
jinak by mi bylo trapne po priteli chtit nahradu. Je to tve, ty sis na to mela davat pozor a pokud to tak nutne potrebujes, tak po pouziti zase strcit hned do kabelky a odnest ![]()
By mi zajímalo, jak se mohla někam ztratit
když něco nechám v bytě, kam chodím jen já, tak jak to může zmizet?
jinak teda já bych na to kašlala, určitě bych po partnerovi nechtěla náhradu.
Hmmmm nebudu brát omáčku okolo. Jestli pomůcka vyhovovala oběma, tak bych to řešila tak, že každý zaplatí půlku.
@Kriss Tina píše:
By mi zajímalo, jak se mohla někam ztratitkdyž něco nechám v bytě, kam chodím jen já, tak jak to může zmizet?
jinak teda já bych na to kašlala, určitě bych po partnerovi nechtěla náhradu.
No chodí tam i bratr a otec přítele. Bratr to mohl odnést své přítelkyni, pokud se jednalo o Venušiny kuličky, otec, netuše oc jde, to vzal mámě jako dekoraci? ![]()
Bylo by mi trapne chtit penize ci nahradu. Na druhe strane, jsem si jista, ze partner by mi nabidnul nejake reseni situace sam.
To není pravda. Povaha ztracené věci, prostředí ztracené věci a vlastně i povaha vztahu je důležitá. I fakt, jak to vlastně zmizelo.
Já osobně bych se na to vykašlala. Není to auto, pes nebo osobní doklady.
@MamculeVerca píše:
@FreydissTo není pravda. Povaha ztracené věci, prostředí ztracené věci a vlastně i povaha vztahu je důležitá. I fakt, jak to vlastně zmizelo.
Já osobně bych se na to vykašlala. Není to auto, pes nebo osobní doklady.
myslela jsem to spíš tak, že to, že jde zrovna o věc související se sexem, příliš nahrává kreativitě (ač mnohdy opravdu vtipné
) zdejších přispěvatelů, zatímco mým cílem bylo získat spíš ty osobní názory pramenící z nějakého vcítění se - tedy přesně to, co jsi napsala v poslední větě ![]()
Já to nechápu. Vy už s tím přítelem nejste a chcete se mu nějak pomstít? Nebo jak víte, že to někam zašantročil on a ne vy? ![]()