Komunita,závislost na drogách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
19.1.15 21:54

Anonymni a prosim poslala bys mi jejich internetove stranky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
19.1.15 22:16

Sananym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
20.1.15 09:46

Pipiinko,
v teen challenge se nesmí ani kouřit a kafe obden. Financuje obvykle z toho, co člověk dostane od sociálky, jsou tam samí lidé bez příjmů. Někdy se tam i doklady a tyhle peníze vyřizují až po tom, co člověk nastoupí.
Jinak žije z darů a z toho, co vydělají - různě pracují, vyrábí ze dřeva, taky chovají ovce a tak.

To, o čem píše anonymní, se dá vygooglit.
http://www.wl1.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.1.15 10:41

@noemmi Dekuji,ja to nakonec vcera vecer taky nasla.
Mno, ja mu to vytisknu, preposlu do vezeni a pokud si neco neudela, tak snad tam nastoupi potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
20.1.15 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.1.15 15:58

Moc vám všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.15 21:54

@pipiinka

Omlouvám se, že jsem už včera neozvala. Mám už dva prcky a musela jsem je donutit jít do pelechu.

Platby za ubytování se dají pokrýt ze sociálních dávek. Víc informací ohledně toho jak to dnes chodí dostaneš přímo tam.

Přeju štěstí s bráchou. Nebude to jednoduché. Vězení člověka jen na chvíli schová, ale nemusí tam řešit osobní, rodinné a jiné problémy formou terapie, sezení atd.

Sananim je spíš doléčovák po komunitě.

• Citovat
  • Upravit
12921
20.1.15 22:00
@Anonymní píše:
@pipiinka

Omlouvám se, že jsem už včera neozvala. Mám už dva prcky a musela jsem je donutit jít do pelechu.

Platby za ubytování se dají pokrýt ze sociálních dávek. Víc informací ohledně toho jak to dnes chodí dostaneš přímo tam.

Přeju štěstí s bráchou. Nebude to jednoduché. Vězení člověka jen na chvíli schová, ale nemusí tam řešit osobní, rodinné a jiné problémy formou terapie, sezení atd.

Sananim má taky komunity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.15 22:06

@annaei

aha, je to možné… Já už jsem mimo „tento svět“ skoro 15 let, takže nemám už přehled. Ale ve whitelightu jsme byli loni na podzim na výroční komunitě a tak vím, jak to tam aktuálně vypadá.

• Citovat
  • Upravit
12921
20.1.15 22:11
@Anonymní píše:
@annaeiaha, je to možné… Já už jsem mimo „tento svět“ skoro 15 let, takže nemám už přehled. Ale ve whitelightu jsme byli loni na podzim na výroční komunitě a tak vím, jak to tam aktuálně vypadá.
  • mají dvě komunity katka z dokumentu od třeštíkové se v jednom z nic se lečila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.1.15 22:58
@Anonymní píše:
@pipiinka

Psala jsem tam, jsou velmi mili.Ale zalezi hlavne na nem, psali, ze jim muze napsat i formou dopisu, brachovi vse preposlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.1.15 23:01
@Anonymní píše:
Nevim jak to s nim dopadne.Pisu mu jen ja a on me vecne prosi at napisu jeho ex, jestli by aspon fotku dcery neposlala, ta se se mnou moc bavit nechce a foto poslat, ci dat mne taky ne.
Taky si myslim, ze po tech 2,5 mesicich co tam je z neho ty drogy vyprchali a zacina si uvedomovat co udelal.Nebo aspon dle tech dopisu.
Kazdopadne dneska mi psal, ze je na antidepresivech ptze ma cerne myslinky, nevim jestli myslenky na drogy, nebo sebevrazdu:-/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 13:13

Komunita betel

Ahoj mám přítele v betelu chci se zeptat jestli je možné mu tam psát dopisy jestli to není zakázány

• Citovat
  • Upravit
15.5.19 13:15

@Ell-Chmell mám v betelu přítele… myslíš, že mu tam můžu poslat dopis? Daji mu ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.22 21:18

Potřebuju poradit, jak získat možnost zavolat do Betelu me pritelkyni, když nejsem její příbuzný, ani manžel. Chapu že je to v rámci léčby, ale milujeme se, podporuji ji v tom co chce a kde je, přesto mi je odepřeno ji kontaktovat…Tohle není vůbec férové, když vezmete v podtaz, že ze dne na den přijdete o milovanou osobu, zůstanete jako tělo bez duše a ještě dostanete za uši formou,,,ty se o ní nestarej,,,teď pro tebe prostě přestala existovat. Vsichni asi dokážou pochopit, jak se cítím, a to si nedovedu představit ji, když žije v tom, že se nezajimam, neozyvam se a opak je bolavou pravdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová