Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymni a prosim poslala bys mi jejich internetove stranky?
Pipiinko,
v teen challenge se nesmí ani kouřit a kafe obden. Financuje obvykle z toho, co člověk dostane od sociálky, jsou tam samí lidé bez příjmů. Někdy se tam i doklady a tyhle peníze vyřizují až po tom, co člověk nastoupí.
Jinak žije z darů a z toho, co vydělají - různě pracují, vyrábí ze dřeva, taky chovají ovce a tak.
To, o čem píše anonymní, se dá vygooglit.
http://www.wl1.cz/
@noemmi Dekuji,ja to nakonec vcera vecer taky nasla.
Mno, ja mu to vytisknu, preposlu do vezeni a pokud si neco neudela, tak snad tam nastoupi potom.
Omlouvám se, že jsem už včera neozvala. Mám už dva prcky a musela jsem je donutit jít do pelechu.
Platby za ubytování se dají pokrýt ze sociálních dávek. Víc informací ohledně toho jak to dnes chodí dostaneš přímo tam.
Přeju štěstí s bráchou. Nebude to jednoduché. Vězení člověka jen na chvíli schová, ale nemusí tam řešit osobní, rodinné a jiné problémy formou terapie, sezení atd.
Sananim je spíš doléčovák po komunitě.
@Anonymní píše:
@pipiinkaOmlouvám se, že jsem už včera neozvala. Mám už dva prcky a musela jsem je donutit jít do pelechu.
Platby za ubytování se dají pokrýt ze sociálních dávek. Víc informací ohledně toho jak to dnes chodí dostaneš přímo tam.
Přeju štěstí s bráchou. Nebude to jednoduché. Vězení člověka jen na chvíli schová, ale nemusí tam řešit osobní, rodinné a jiné problémy formou terapie, sezení atd.
Sananim má taky komunity
aha, je to možné… Já už jsem mimo „tento svět“ skoro 15 let, takže nemám už přehled. Ale ve whitelightu jsme byli loni na podzim na výroční komunitě a tak vím, jak to tam aktuálně vypadá.
@Anonymní píše:
@annaeiaha, je to možné… Já už jsem mimo „tento svět“ skoro 15 let, takže nemám už přehled. Ale ve whitelightu jsme byli loni na podzim na výroční komunitě a tak vím, jak to tam aktuálně vypadá.
@Anonymní píše:
@pipiinkaOmlouvám se, že jsem už včera neozvala. Mám už dva prcky a musela jsem je donutit jít do pelechu.
Psala jsem tam, jsou velmi mili.Ale zalezi hlavne na nem, psali, ze jim muze napsat i formou dopisu, brachovi vse preposlu ![]()
@Anonymní píše:
Nevim jak to s nim dopadne.Pisu mu jen ja a on me vecne prosi at napisu jeho ex, jestli by aspon fotku dcery neposlala, ta se se mnou moc bavit nechce a foto poslat, ci dat mne taky ne.
Taky si myslim, ze po tech 2,5 mesicich co tam je z neho ty drogy vyprchali a zacina si uvedomovat co udelal.Nebo aspon dle tech dopisu.
Kazdopadne dneska mi psal, ze je na antidepresivech ptze ma cerne myslinky, nevim jestli myslenky na drogy, nebo sebevrazdu:-/
Ahoj mám přítele v betelu chci se zeptat jestli je možné mu tam psát dopisy jestli to není zakázány
@Ell-Chmell mám v betelu přítele… myslíš, že mu tam můžu poslat dopis? Daji mu ho?
Potřebuju poradit, jak získat možnost zavolat do Betelu me pritelkyni, když nejsem její příbuzný, ani manžel. Chapu že je to v rámci léčby, ale milujeme se, podporuji ji v tom co chce a kde je, přesto mi je odepřeno ji kontaktovat…Tohle není vůbec férové, když vezmete v podtaz, že ze dne na den přijdete o milovanou osobu, zůstanete jako tělo bez duše a ještě dostanete za uši formou,,,ty se o ní nestarej,,,teď pro tebe prostě přestala existovat. Vsichni asi dokážou pochopit, jak se cítím, a to si nedovedu představit ji, když žije v tom, že se nezajimam, neozyvam se a opak je bolavou pravdou