Končíme s mixováním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koncime s mixovanim
Mamky prosim o zkusenosti a recepty.
Ellence je 11 mesicu a uz basti bez problemu nemixovane prilohy( testoviny, tyze, brambory, jahly apod.)
Co jste varili prckum? Nejake omacky?
Predem moc dekuji:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To co nám, méně solit - všechny možné polívky, brambory zapečené s čímkoliv, těstoviny s omáčkama - má raději sladký - třeba kuře na paprice, rajskou, kuskus se zeleninou a masem, rizoto.. Klidně i čínu - odeberu jí než přidám sójovku, prostě to co my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 píše:
To co nám, méně solit - všechny možné polívky, brambory zapečené s čímkoliv, těstoviny s omáčkama - má raději sladký - třeba kuře na paprice, rajskou, kuskus se zeleninou a masem, rizoto.. Klidně i čínu - odeberu jí než přidám sójovku, prostě to co my
Moc dekuji, zkusime:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš udělat koprovou omáčku nebo na způsob svíčkové na kořenové zelenině, to děcka mají rády, boloňskou omáčku, UHO
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
Můžeš udělat koprovou omáčku nebo na způsob svíčkové na kořenové zelenině, to děcka mají rády, boloňskou omáčku, UHO![]()
Dekuji:)A s cim treba tu svickovou a koprovou? Treba noky?
Znama dava i knedlik, ale nevim…a bolonskou z cerstvych rajcat, nebo z protlaku?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala milouje dusene hovezi maso, kure na paprice, rajskou, rizoto… jinak sni vsechno - kure s bramborem, zapecene brambory, kus kus, bla, bla, bla… knedlik jsem delavala domaci hrnkovy a male davala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paaaaja píše:
Dekuji:)A s cim treba tu svickovou a koprovou? Treba noky?
Znama dava i knedlik, ale nevim…a bolonskou z cerstvych rajcat, nebo z protlaku?:)
Moje děcka moc knedlíky ani mladší ani 4letá nejí, takže se u nás i ke guláši, i k rajské dělají těstoviny nejčastěji bezvaječné. Ke koprovce bych dala brambory vařené.
Většinou jsem vařila vývar pro všechny a s toho si odebrala maso k jídlu pro malou a na podlití omáčky.
Jako přílohu buď rýži nebo těstoviny nebo ty noky, noky mi děcka nejí tak je nedělám, ale jestli je má tvoje dítě rádo proč né.
Jestli jí knedlík klidně bych kousek dala, stejně toho moc nesní
ale třeba těstoviny jsou dobré snad ke všemu mě děcka naučily
![]()
Boloňskou dělám z protlaku, někdy z drcených rajčat, jak kdy a dávám tam nastrouhanou mrkev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malá knedlíky taky nechce.. Noky jsem nezkoušela.. A rajskou to je na tobě, ale co se teď v zimě prodává za rajčata - bez chuti, bez zápachu, to bude z protlaku určitě lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás malý nejvíc ocení rajskou, koprovku a pak hlavně cibulovou, česnekovou a mrkvovou omáčku. Tu mrkvovou úplně zbožňuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit