Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pri spravnem pouziti asi 99%, stoprocentni neni nic, ale pokud to mas pro jistotu k te hormonalni antikoncepci, tak bych se fakt nebala
100% je pouze absolutní, sexuální abstinence. Kondom je poměrně hodně spolehlivá antikoncepce, když se používá správně.
@Barevné klubíčko já právě měla ten průjem a zvracení na začátku nového plata asi 3-7 den, dneska je to 15 den. A chtěla jsem se chránit do konce plata, protože nevím jestli v tomhle případě platí pravidlo 7 dní.
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko já právě měla ten průjem a zvracení na začátku nového plata asi 3-7 den, dneska je to 15 den. A chtěla jsem se chránit do konce plata, protože nevím jestli v tomhle případě platí pravidlo 7 dní.
Chránit se určitě chraň dál kondomem v tomhle cyklu. Ikdyz si myslím, že by se nic stát ani tak nemělo… Ale pro tvůj klid…
Kde doma skladujete kondomy v létě? slysela jsem ze pri vysoke teplote se mohou poskodit.
@Anonymní píše:
Kde doma skladujete kondomy v létě? slysela jsem ze pri vysoke teplote se mohou poskodit.
Letní pokojová teplota určitě nemůže poškodit kondom. Šuplík nočního stolku bude fajné místo.
100% to samozřejmě není, to není žádná ochrana (abstinenci nepočítám, to není ochrana, při ní logicky člověk žádnou antikoncepci nepotřebuje), ale je asi 98% při správném používání. Neměl by se skladovat v peněžence, je tam riziko, že se poškodí, taky pozor na nehty a šperky (a hlavně opatrně při otvírání obalu) a důležité je správné nasazení.
Dobrý den chci se zeptat jestli je kondom 100% když nepraskne, nebo i tak je tam riziko?
Měla jsem průjmy na začátku platicka a zvracela. Tak se ptám