Kondom - prasknutí a otěhotnění

114
21.2.12 14:00

kondom-prasknutí a otěhotnění

ahojky holky.bohužel nesmím antikoncepci,takže jsme na kondomu.nikdy nám teda neprasknul,ale tento týden jsem se bavila s jednou paní (měla 3 děti a čtvrté na cestě) a ta mi právě řekla,že ty 2 poslední byli neplánované přes kondom :-( .
tak by mě zajímalo,když se poškodí,praskne úplně že to hned poznáme,nebo je tam třeba jen malinká trhlinka a člověk si toho nemusí ani všimnout?Máme 2 děti a další už neplánujeme,ale díky té paní nad tím pořád myslím.A kolik z vás už kondom prasknul?díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1aktak1
21.2.12 14:08

Nám prasknul :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12262
21.2.12 14:09

znám chlapa z trafiky který záměrně dělal do kondomů díru v obchodě, kolik se díky tomu podařilo děcek nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4570
21.2.12 14:10
martulkasloník píše:
znám chlapa z trafiky který záměrně dělal do kondomů díru v obchodě, kolik se díky tomu podařilo děcek nevím :mrgreen:

8o no tak to je docela síla fakt!! A kolik se taky přeneslo pohlavních chorob :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.2.12 14:13

Co já vím, tak praskne úplně, to se pak pozná - je totiž po stáhnutí prázdný, často jsou vidět roztržené okraje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.2.12 14:14
tak to je debil, pardon… :pocitac:
martulkasloník píše:
znám chlapa z trafiky který záměrně dělal do kondomů díru v obchodě, kolik se díky tomu podařilo děcek nevím :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
114
21.2.12 14:15
1miss1 píše:

a praskl úplně,že jste to poznali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479

Našim se to taky podařilo - tak jsme 3. Ale bohužel netuším, jestli to poznali hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak zase tak casto asi nepraskaj a myslim,ze potom je tu jeste tabletka Postinor,takze nejaky reseni taky je.

• Citovat
  • Upravit
114
21.2.12 14:16
rejžička píše:
Co já vím, tak praskne úplně, to se pak pozná - je totiž po stáhnutí prázdný, často jsou vidět roztržené okraje. :roll:

a nemůže tam být třeba jen nějaká malá dirka,že by trocha vytekla a zbytek tam zůstal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.2.12 14:17
Já to moc neviděla, ale mám pocit že byl prasklej tak podélně a nic v něm neblo no…
kermi píše:
1miss1 píše:
a praskl úplně,že jste to poznali?
  • Citovat
  • Upravit
1aktak1
21.2.12 14:18
JJ postinor je, ale nemá se brát často. Zrovna me se stalo to, na konci dubna nám praskl a letěla jsem pro postinor a pak nám sklouzl v červnu aletěla jsem pro postinor znova. A to mám pocit, že je na letáčku psáno, že si ho můžeš vzít jednou za 3 měsíce…
Anonymní píše:
Tak zase tak casto asi nepraskaj a myslim,ze potom je tu jeste tabletka Postinor,takze nejaky reseni taky je.
  • Citovat
  • Upravit
328
21.2.12 14:20

a co telisko to bys mit nemohla? nez se takhle porad bat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
21.2.12 14:21

Nám prasknul předloni a díra tam byla pořádná, ale těhu z toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.2.12 14:22

Nám neprasknul. Musí se při natahování podržet za špičku, aby tam zůstal ten rezervoár na sperma a příliš se nenapínal.
A taky samozřejmě kondomy kupovat kvalitní a správně skladovat. To skladování nejde před koupí moc ovlivnit, ale asi bych si nekoupila kondomy, které mají vyšisovanou krabičku od sluníčka či jiný povrchový defekt, který by značil nevhodnou teplotu, mokro či tak

(jinak nám se posunul femcap, myslela jsem, že je dobře zavedený, ale asi za něj trochu zateklo a zrovna v ty správné dny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí