Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky.bohužel nesmím antikoncepci,takže jsme na kondomu.nikdy nám teda neprasknul,ale tento týden jsem se bavila s jednou paní (měla 3 děti a čtvrté na cestě) a ta mi právě řekla,že ty 2 poslední byli neplánované přes kondom
.
tak by mě zajímalo,když se poškodí,praskne úplně že to hned poznáme,nebo je tam třeba jen malinká trhlinka a člověk si toho nemusí ani všimnout?Máme 2 děti a další už neplánujeme,ale díky té paní nad tím pořád myslím.A kolik z vás už kondom prasknul?díky moc ![]()
znám chlapa z trafiky který záměrně dělal do kondomů díru v obchodě, kolik se díky tomu podařilo děcek nevím ![]()
martulkasloník píše:
znám chlapa z trafiky který záměrně dělal do kondomů díru v obchodě, kolik se díky tomu podařilo děcek nevím
no tak to je docela síla fakt!! A kolik se taky přeneslo pohlavních chorob ![]()
Co já vím, tak praskne úplně, to se pak pozná - je totiž po stáhnutí prázdný, často jsou vidět roztržené okraje. ![]()
martulkasloník píše:
znám chlapa z trafiky který záměrně dělal do kondomů díru v obchodě, kolik se díky tomu podařilo děcek nevím
1miss1 píše:
Nám prasknul
a praskl úplně,že jste to poznali?
Našim se to taky podařilo - tak jsme 3. Ale bohužel netuším, jestli to poznali hned.
Tak zase tak casto asi nepraskaj a myslim,ze potom je tu jeste tabletka Postinor,takze nejaky reseni taky je.
rejžička píše:
Co já vím, tak praskne úplně, to se pak pozná - je totiž po stáhnutí prázdný, často jsou vidět roztržené okraje.
a nemůže tam být třeba jen nějaká malá dirka,že by trocha vytekla a zbytek tam zůstal ![]()
kermi píše:1miss1 píše:a praskl úplně,že jste to poznali?
Nám prasknul
Anonymní píše:
Tak zase tak casto asi nepraskaj a myslim,ze potom je tu jeste tabletka Postinor,takze nejaky reseni taky je.
a co telisko to bys mit nemohla? nez se takhle porad bat.......
Nám prasknul předloni a díra tam byla pořádná, ale těhu z toho nebylo.
Nám neprasknul. Musí se při natahování podržet za špičku, aby tam zůstal ten rezervoár na sperma a příliš se nenapínal.
A taky samozřejmě kondomy kupovat kvalitní a správně skladovat. To skladování nejde před koupí moc ovlivnit, ale asi bych si nekoupila kondomy, které mají vyšisovanou krabičku od sluníčka či jiný povrchový defekt, který by značil nevhodnou teplotu, mokro či tak
(jinak nám se posunul femcap, myslela jsem, že je dobře zavedený, ale asi za něj trochu zateklo a zrovna v ty správné dny…)