Brát antikoncepci po porodu, když jsem nedostala menstruaci?

11
16.2.12 19:23

brat antikoncepci po porodu kdyz jsem nedostala menstruaci

ahojky potrebuji poradit jsem po porodu mam 7tydeni miminko a jeste jsem nedostala menstruaci mohu brat antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
16.2.12 19:28
kejsi píše:
ahojky potrebuji poradit jsem po porodu mam 7tydeni miminko a jeste jsem nedostala menstruaci mohu brat antikoncepci

Záleží na tom, jakou antiko máš na mysli. Pokud je to antiko pro kojící (např. Azalie), může se brát hned bez MS. Pokud je to nějaká jiná, čeká se na MS. Ale tyto informace by ti měl říct tvůj gynekolog, když ti antiko předepisoval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
16.2.12 19:37
kejsi píše:

jasne ze jo..ja beru od 6ti nedeli Azalii a u ty se nemusi cekat na MS :) tu stejne jako kojici (pokud kojis) mit vubec nemusis..ja ji taky nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.12 19:41

ano kojim ale doktorka mi prave zadnou antikoncepci jeste nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.12 19:50

diky za pomoc hned si to necham napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.2.12 20:04

Ja jsem brala Cerazette hned po šestinedělí a taky jsem menses dostala až když jsem přestala kojit (a to už jsem začala brát normální)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.2.12 20:21

taky se ti muze stat ze hned jak ji zacnes brat tak zacnes krvacet..takovych pripadu je taky hodne…a to bych radej nic nebrala nez toto… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.2.12 20:28

Ha, přesně moje téma. Holky a určitě nemůžu otěhotnět, když kojím? Přes den už má malý tedy jednou nějaký příkrm a občas UM, když nemám dost mlíka, ale to je tak jednou za čtyři dny.

• Citovat
  • Upravit
142
16.2.12 20:31
AliceP píše:
kejsi píše:
jasne ze jo..ja beru od 6ti nedeli Azalii a u ty se nemusi cekat na MS :) tu stejne jako kojici (pokud kojis) mit vubec nemusis..ja ji taky nemam

Taky beru Azalii, mám první balení. Kojím ale už jsem to dostala. Jak mám brát prášky dál? Normálně bez pauzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.2.12 05:03
Caty píše:
Ha, přesně moje téma. Holky a určitě nemůžu otěhotnět, když kojím? Přes den už má malý tedy jednou nějaký příkrm a občas UM, když nemám dost mlíka, ale to je tak jednou za čtyři dny.

Kojení rozhodně není antikoncepce, otěhotnět klidně můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.2.12 10:11

rejžičko a ikdyž jsem ještě neměla MS nebo až přijde MS?

• Citovat
  • Upravit
24837
17.2.12 10:49

Caty, otěhotnět můžeš i při kojení. Před 1.MS po porodu přichází 1.OVU po porodu, takže můžeš klíďo píďo otěhotnět, i když nemáš MS. Na kojení bych nespoléhala jako na 100% antikoncepci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.2.12 15:39

Menstruace s tím nemá co dělat, přesně tak. Na kojení rozhodně nespoléhej!!
Jedna známá má děti od sebe deset měsíců.. stačí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.2.12 17:08

no do háje

• Citovat
  • Upravit
3234
17.2.12 17:12
Caty píše:
rejžičko a ikdyž jsem ještě neměla MS nebo až přijde MS?

já jsem taky po prvním porodu nedostala menstruaci a pak jsem zjistila že jsem znova těhotná :mrgreen: ale mimčo bylo plánované,chtěli jsme druhé,jen jsme nečekali že to výjde tak rychle,o první jsme se snažili 2,5r :mrgreen: jo a v té době jsem ještě stále kojila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí