Špinění při braní antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
14.2.12 08:43

špinění při braní antikoncepce

Zdravím všechny!Prosím vás neměl někdo někdy stejný problém? Po porodu jsem najela na antikoncepční pilulky (Cilest),které jsem brala i dříve. Dost mi dalo než jsem si zvykla je brát pravidelně a občas se mi stalo,že jsem si prášek vzala dýl,někdy dokonce i úplně až druhý den.Vždy to proběhlo v poho a tento měsíc,kdy beru opravdu postivě jsem po 14 dnech braní začala špinit. Trvá to už týden a nijak to nepolevuje.K dr. to mám složité(s hlídáním),tak se chci optat nejdřív tady na vaše názory… Děkuji moc hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
14.2.12 09:40

Ahoj,
jak dlouho ho už bereš? V prvních 3 měsících je špinění možné. Já s ním začala někdy v prosinci, ale úplně od začátku (Azalii jsem dobrala někdy v září). Před porodem jsem s ním taky neměla žádný problém, ale hned po začátku braní jsem začala špinit až do menstruace. V druhém platíčku jsem taky špinila, ale méně a hlavně už to bylo jen před a po menstruaci. A teď beru třetí platíčko a zatím nešpiním, tudíž si myslím, že se to pomalu srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
14.2.12 10:30

Já bohužel nekojila,tudíž jsem ho brala už od začátku a malému je už 10. měsíců,tak to asi nebudou začáteční nesrovnalosti :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.2.12 10:53

Hm, tak to spíš bude chtít změnu antikoncepce. Tak tam jen zavolej a uvidíš na čem se domluvíte. U nás je to s hlídáním taky děs, takže všude tahám malou sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
14.2.12 12:26

Špiníš, protože ti teď nesedí ta dávka hormonů co tam je. je třeba se poradit s gynekologem, ať ti napíše jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.9.14 14:26

Rada bych ozivila toto tema. Mam problem se spinenim. Zacala jsem uzivat novou antikoncepci Eloine, beru ji prvni mesic, prvni tabletku s prvnim dnem menstruace, ta skoncila nebo zeslabla a pokracuje jiz 3 tydny nepretrzite spineni. Co myslite, ma smysl s touto antikoncepci pokracovat? Obavam se, ze mi asi nesedi a je nutna zmena, je to tak? Musim si zavolat k doktorce, ale jiste s tim maji nektere uzivatelky zkusenosti, proto zadam o radu, jak dlouho si telo zvykalo a podobne, predem dekuji. Navic jeste kojim dvakrat denne 1,5 leteho prcka, coz podle lekarky nevadi, ale mne se to stejne nezda, ze vlastne do sebe dostava ty hormony, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.9.14 18:18
@Vec01 píše:
Rada bych ozivila toto tema. Mam problem se spinenim. Zacala jsem uzivat novou antikoncepci Eloine, beru ji prvni mesic, prvni tabletku s prvnim dnem menstruace, ta skoncila nebo zeslabla a pokracuje jiz 3 tydny nepretrzite spineni. Co myslite, ma smysl s touto antikoncepci pokracovat? Obavam se, ze mi asi nesedi a je nutna zmena, je to tak? Musim si zavolat k doktorce, ale jiste s tim maji nektere uzivatelky zkusenosti, proto zadam o radu, jak dlouho si telo zvykalo a podobne, predem dekuji. Navic jeste kojim dvakrat denne 1,5 leteho prcka, coz podle lekarky nevadi, ale mne se to stejne nezda, ze vlastne do sebe dostava ty hormony, co myslite?

Já mám o antiko dost načteno, špinění během braní je naprosto normální :) Najdi si o tom něco na netu, já beru antiko Katya na srovnání cyklu, někdy mám zpozdění i měsíc ;-) A to kojení, v příbaláku by mělo bejt jestli to vadí při kojení ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.9.14 19:12

@Nightmare dekuji za reakci. Jen dost dobre nechapu, k cemu ji budu brat, kdyz budu spinit, k nicemu ani nedojde, jestli mi rozumite. Opravdu je to dost a kazdy den, nevim jak dlouho bych mela jeste vydrzet? S tim kojenim je to tak, jako na vsech lecich - v pribalovem letaku je psano, neuzivat, pripadne se poradit s lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.9.14 19:43
@Vec01 píše:
@Nightmare dekuji za reakci. Jen dost dobre nechapu, k cemu ji budu brat, kdyz budu spinit, k nicemu ani nedojde, jestli mi rozumite. Opravdu je to dost a kazdy den, nevim jak dlouho bych mela jeste vydrzet? S tim kojenim je to tak, jako na vsech lecich - v pribalovem letaku je psano, neuzivat, pripadne se poradit s lekarem.

Nejsem odborník, určitě by bylo lepší zeptat se doktora:) pokud menstruace nepřichází, tak asi něco špatně je… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.9.14 19:50

Jste hodna, ze jste poradila. Jen jsem to mozna spatne vyjadrila. Zacala jsem brat novou antikoncepci prvni den menstruace a od te doby spinim, coz je jiz asi 3 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.14 11:31

Já měla to samé, jsem 3 měsíce po císaři, nejdřív bylo vyčerpávající, že jsem se dost očištovala celé 6-tinedělí, hned na to mi naskočila dost silná MS, pak jsem měla týden pauzu kdy jsem stihla jít k doktorce a ta mi řekla že v děloze mám pořád spoustu krve, tak mě poslala do nemocnice a tam nic neviděli, za týden jsem šla opet na kontrolu a zas tam doktorka viděla spoustu krve a to řekla, že neví jestli to je po porodu nebo jesli mi příjde další MS, která se dostavila a hned jsem nasadila antikoncepci, jenže jsem pořád dost krvácela, tak jsem ji volala a ona že se to stát muže. Ted jsem měla týden pauzu takže jsem pořád krvácela, včera konečně ani kapka tak jsem měla radost, večer jsem začala další plato a dnes zase špinění :( pokud to nepřestane zas zavolám doktorce, protože mi to příjde už nenormální, kde se tolik krve pořád bere :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.9.14 12:40

@kakamia Tezko rict, zda je to v tomto pripade antikoncepci. V kazdem pripade, ja jsem ani prvni platicko nedobrala, vysadila, tim snizenim hormonu prisla MS, tak uvidim, jak to bude dal. Uz ale do sebe antikoncepci cpat nebudu, nez jsem ji zacala uzivat, byla jsem bez problemu, lituji toho, ze jsem si ji nechala predepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.9.15 10:59

Zdravím,
přítelkyně bere HA (Belara) od června a s menstruací nikdy neměla problémy (vždy vysadila na sedm dní prášky a menstruace se během dvou dnů dostavila). Nyní místo klasické menstruace jen špiní. Může být příčinnou těhotenství? Pokud ano, za jakou dobu si lze udělat těhotenský test nebo zajít na vyšetření ke gynekoložce? Přítelkyni je 16 let.

Děkuji za odpověď.

Ps : Asi 2× si vzala tabletku o 2 hodiny později, může to být nějaký vliv na účinnost HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.15 11:10

To, ze si ji vzala o 2hodiny pozdeji mit zady vliv nemuze,, muze spinit z duvodu, ze antikoncepci jeste neuziva dostatecne dlouho, telo jeste neni poradne navykly.. Ja treba sponila v případě, kdyz jsem se chtela nejaky mesic menstruaci vyhnout a uzivala dal bez pauzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.17 20:06

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, od 24.3. jsem začala užívat svojí první antikoncepci (Leverette) normálně od prvního dne cyklu, ale od druhého dne jenom z lehká špiním a prostě klasická menstruace nikde.. :nevim: myslíte že je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital