Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,doktor mi napsal tuto antikoncepci,máte s ní některá zkušenost?Prý je to relativně novinka.
Ahoj, doktor mi teď tuhle antikoncepci nově předepsal a říkal, že si myslí, že je to to nejlepší, co je na trhu. Je to prý to samé co Yadine nebo jak se to píše, ale od jiného výrobce, takže o několik stovek levnější. Zároveň mi vysvětlil, že by se po ní neměla zadržovat voda, takže by se nemělo přibírat, a taky že má blahodárný vliv na pleť ale nezatěžuje játra jako např. Diane 35 nebo Vreya. Zkrátka jak o tom mluvil, měla jsem v tu chvíli pocit, že je ideální, tak uvidíme, jaká bude ![]()
betkaz píše:
Ahoj, doktor mi teď tuhle antikoncepci nově předepsal a říkal, že si myslí, že je to to nejlepší, co je na trhu. Je to prý to samé co Yadine nebo jak se to píše, ale od jiného výrobce, takže o několik stovek levnější. Zároveň mi vysvětlil, že by se po ní neměla zadržovat voda, takže by se nemělo přibírat, a taky že má blahodárný vliv na pleť ale nezatěžuje játra jako např. Diane 35 nebo Vreya. Zkrátka jak o tom mluvil, měla jsem v tu chvíli pocit, že je ideální, tak uvidíme, jaká bude
No já jí teď beru teprve druhý den,tak zatim nemůžu posoudit,ale taky dr říkal,že by měla být ok,tak uvidíme ![]()
Ahoj holky,
prosím jak jste s touto antikoncepcí spokojené? Dr. mi ji teď předepsal a já trochu váhám, tak se na ní chci trochu poptat ![]()
Díky!
Ahoj, beru tuto ant. už půl roku a jsem naprosto spokojená, i jsem po ní trochu zhubla a mám čistou pleť, menstruaci mám slabou a jen 4 dny, takže paráda, fakt můžu doporučit, ale zas každé tělo může reagovat jinak..Jen teda ta cena je dost vysoká..
Ahojte
ja som tiež teraz začala brať túto HAK a beriem ju momentálne 4.deň čo mi už aj skončila menštruácia a to nikdy nebolo u mňa zvykom mať len 4 dni a ešte k tomu aj slabo krvácať tak som mala menšie obavy ale ako vidím nie som v tom sama
vyskytli sa vám nejaké nežiadúce účinky?
Můžu také potvrdit. Antikoncepci beru již měsíc, a místo obvyklých křečí a dlouhodobé menstruace je pohoda. Až na tu cenu je to úžasná antikoncepce. Myslím, že jsem po ní taky trošku zhubla a pleť je čistější. ![]()
AHOJKY VŠEM
Prosím nevíte jak je to s antikoncepcí Maitalon a antibiotiky. Nemůžu se nikde o tom dočíst. Za jak dlouho antikoncepce funguje nebo jestli jí to neovlivnůje.(Mám antibotika Klacid)
![]()
Děkuju ![]()
Já jí beru 3. měsíc a ze začátku mě po ní trochu bolela hlava, ale časem to pominulo. To byl asi můj jediný menší problém s ní jinak nic. Pozoruji výrazné zlepšení pleti a chuť na sex je stále v pohodě, takže spokojenost. Jinak mám dost nadváhu, tak jsem chtěla něco, po čem se „nekyne“ a tuhle podmínku taky splňuje. O menzesu vím týden dopředu, vždycky se to ohlásí slabou bolestí v podbřišku, ale to je asi tak den a dost. Pak v pauze menzes bez bolestí a asi jen 4 dny, nijak silný. Za mě určitě spokojenost, sice je dražší, ale myslím, že kvalitní.
No, je to moje první antikoncepce, a musím říct, že nic moc… Beru ji už něco přes týden a mestruaci mám už 9 den a nechce přestat. Normálě to mám tak 7 dní víc ne… A bolest v podbřišku bývá první 3 dny, a ted mne břicho bolí každý den, tak nevím no. snad se to zlepší… doufám
Bereš ji teprve něco přes týden a u jakékoli antikoncepce chvíli trvá, než si na ni člověk zvykne, podle mého názoru, je třeba to ze začátku vydržet a nakonec se s tím tělo z žije., jinak je to taky moje první antikoncepce a právě jsem přišla od své doktorky, která mi ji vřele doporučovala, tak snad to bude všechno v pohodě, jak u vás holky:)
Ahoj holky, dostala jsem nově HA maitalon - máte nějaké zkušenosti s přibýváním na váze, nevolností nebo otýkáním???
Ano, narostly mi po tom prsa a doktor se divil, proč si na to stěžuju
.