Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já ji beru už snad druhým rokem a je fajn, už jsem toho vyzkoušela mraky a tato je asi nej, nic negativního nepozoruju, pozitiva jen to, že mám lepší pleť jinak nic, jinak prsa kéž by se mi zvětšila, ale po dvou letech už by se určitě ukázalo, kdyby na to měla vliv ![]()
Ahoj holky, tuhle antikoncepci beru už přes dva roky. Je tady někdo, kdo s ní má taky zkušenost? Mám problém s tim, že mi gynekoložka nedělá jaterní vyšetření a na každém odběru krve mi vycházejí vyšší jaterky. Je to u HAK normální, nebo mám zažádat o změnu antikoncepce? Poradte prosím
Dnes mi ji doktor předepsal, jsem zvědavá. Před touto jsem měla Mistru a po ní mám deset kg navrch, které nejdou dolů. Bolesti prsou, růst prsou a bolesti hlavy.
Mě ji doktorka předepsala teď po porodu, už budu mít dobrané platíčko, zbývá mi asi už jen 5 prášků a už druhý den mě lekce pobolívá v podbřišku jako při blížící se menstruaci a dneska jsem i večer krvavě zašpinila, teď je to už zase OK. Jsem zvědavá jak mi tato antikoncepce sedne, dám ji 3 měsíce a doufám, že bude vše OK.
Ahojky, prosím o radu, Po roce mi doktorka předepsala zase HA právě Maitalon, před tím jsme nic nebrala. Měla jsem tedy začít brát první tabletku, první den menstruace, ve středu jsem začala špinit, tak jsem si tabletku vzala a ještě pořád jsme nedostala menstruaci a už skoro vůbec nešpiním. Je možné, že se mi to tou antikoncepcí zastavilo? ![]()
Prosím vás, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s Maitalonom. Začala som ich brať pred dvoma týždňami, zo začiatku som bola veľmi citlivá a po skončení prvej menštruácie, som deň mala pauzu a tri dni už špiním. Neviem v čom je chyba, je možné, že mi tabletky nedadli alebo si len moje telo zvyká?
Vopred vám krásne dakujem
Lenka, neboj se, měla jsem to úplně stejné. Teď je beru už rok a vše je v pořádku. Menstruaci mám 3-4 dny a je slabšì,jen mě při nì dost bolí prsa a mám je zvětšené, ale to je tak vše. Jen výdrž, určitě se ti to brzy upraví. ![]()
Dobry den, uzivam antikoncepci MAITALON a chtela jsem se zeptat co se stane, kdyz jsem si vzala 4 prasky najednou. Dekuji za odpoved.
No asi nic, ale dostanete dřív menstruaci než za těch 21 dní užívaní a následného čekání na menstruaci. Můžu se zeptat jak Vás napadlo si vzít 4 prášky najednou???
Ahojte holky, po jak dlouhé době jste pozorovaly účinky Maitalon na pleť? Já ji beru měsíc a pleť je pořád stejná
. Je to moje první HA.
Ahoj, mam na prodej antikoncepci MAITALON, jedno plato, kdo by mel zajem napiste:))
Ahoj, mam na prodej Maitalon (na mesic) nove plato, osobne v Praze, kdo by mel zajem:)
Hezký večer/den, můžu se zeptat kolik stojí HA Maitalon na 3 měsíce? Lékař mi nabízí tuto možnost za Yadine… Děkuji Veronika