Azalia při kojení

128
4.2.12 23:11

Azalia

Maminy, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s HA Azalia. Doktor mi je napsal, kvůli kojení, ale dost mě děsí vedlejší účinky. Projevili se na některé z vás nějak výrazně ? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
4.2.12 23:18

Ahojky, já jsem využívala pouze 1 balení (3 měsíce) a vůbec nic z vedlejších účinků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.2.12 23:24

Ahoj,ja pouzivala Azalii cely rok a taky bez vedlejsich ucinku..Musis vyzkouset,kazde telo reaguje jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
4.2.12 23:37

Ahoj, já ji užívala cca 5 měsíců, ale pak jsem s tím sekla. Pořád jsem špinila a to mě štvalo, jinak to bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
4.2.12 23:50

Ahoj :mavam: ,
já užívám Azalii kvůli kojení už 15měsíců a vůbec žádné problémy, ani nešpiním, nic. Ale až přestanu kojit, tak se zase vrátím k Jeanine, po těch jsem měla i hezčí pleť (nebo si to aspoň myslím :mrgreen: ). Azálii užívají i kamarádky a nikdy nikdo nic neříkal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.2.12 01:34

nic bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.2.12 07:30

Brala jsem ji 1,5 roku a vse bez problemu,zadne vedlejsi ucinky.MS jsem mela tak 1× za 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
5.2.12 08:05

Užívala jsem Azalii skoro dva roky a jediným problémem bylo sem tam špinění. Jinak žádné vedlejší účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
5.2.12 08:21

Já měla u prvního syna asi 4měs u druhého syna asi měsíc pže to byl děs :zed: na mě to teda působiho hrozně,pořád jsem špinila když ne špinila tak jsem měla MS :zed: do toho mě bolela hlava,a o náladě nebo nechuti k sexu ani nemluvím :zed: Budeš muset vyzkoušet na každého to má opravdu jiné účinky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
5.2.12 09:03

Ahoj, ja ji beru teprve tyden - zacala jsem min. pondeli - a zatim vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.2.12 09:16

Já jsem brala 18 měsíců a naprosto bez problémů, vedlejších účinků a bez MS.Śpinila jsem asi první 3 dny a potom už vůbec.

• Citovat
  • Upravit
22
5.2.12 11:34

Já ji beru půl roku a zatím žádné vedlejší účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.2.12 14:04
zichisek píše:
Já jsem brala 18 měsíců a naprosto bez problémů, vedlejších účinků a bez MS.Śpinila jsem asi první 3 dny a potom už vůbec.

Takže tedy nemusím mít MS ? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.2.12 14:06
EllMattress píše:
zichisek píše:
Já jsem brala 18 měsíců a naprosto bez problémů, vedlejších účinků a bez MS.Śpinila jsem asi první 3 dny a potom už vůbec.

Mě říkala doktorka, že Azalia má dva takové účinky, že někdo třeba špiní pořád a někdo nemá ani špinění ani MS po celou dobu užívání.Takže záleží jak to na Tebe bude působit.

• Citovat
  • Upravit
3003
5.2.12 14:32
ja nemela MS celou dobu co jsem uzivala Azalii,rozjela se mi asi 3 mesice po vysazeni..
EllMattress píše:
zichisek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital