Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminy, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s HA Azalia. Doktor mi je napsal, kvůli kojení, ale dost mě děsí vedlejší účinky. Projevili se na některé z vás nějak výrazně ? ![]()
Ahojky, já jsem využívala pouze 1 balení (3 měsíce) a vůbec nic z vedlejších účinků!
Ahoj,ja pouzivala Azalii cely rok a taky bez vedlejsich ucinku..Musis vyzkouset,kazde telo reaguje jinak..
Ahoj, já ji užívala cca 5 měsíců, ale pak jsem s tím sekla. Pořád jsem špinila a to mě štvalo, jinak to bylo OK.
Ahoj
,
já užívám Azalii kvůli kojení už 15měsíců a vůbec žádné problémy, ani nešpiním, nic. Ale až přestanu kojit, tak se zase vrátím k Jeanine, po těch jsem měla i hezčí pleť (nebo si to aspoň myslím
). Azálii užívají i kamarádky a nikdy nikdo nic neříkal ![]()
Brala jsem ji 1,5 roku a vse bez problemu,zadne vedlejsi ucinky.MS jsem mela tak 1× za 3 mesice.
Užívala jsem Azalii skoro dva roky a jediným problémem bylo sem tam špinění. Jinak žádné vedlejší účinky.
Já měla u prvního syna asi 4měs u druhého syna asi měsíc pže to byl děs
na mě to teda působiho hrozně,pořád jsem špinila když ne špinila tak jsem měla MS
do toho mě bolela hlava,a o náladě nebo nechuti k sexu ani nemluvím
Budeš muset vyzkoušet na každého to má opravdu jiné účinky ![]()
Ahoj, ja ji beru teprve tyden - zacala jsem min. pondeli - a zatim vse ok ![]()
Já jsem brala 18 měsíců a naprosto bez problémů, vedlejších účinků a bez MS.Śpinila jsem asi první 3 dny a potom už vůbec.
zichisek píše:
Já jsem brala 18 měsíců a naprosto bez problémů, vedlejších účinků a bez MS.Śpinila jsem asi první 3 dny a potom už vůbec.
Takže tedy nemusím mít MS ? ![]()
EllMattress píše:zichisek píše:Takže tedy nemusím mít MS ?
Mě říkala doktorka, že Azalia má dva takové účinky, že někdo třeba špiní pořád a někdo nemá ani špinění ani MS po celou dobu užívání.Takže záleží jak to na Tebe bude působit.
EllMattress píše:zichisek píše:Takže tedy nemusím mít MS ?