Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jestli máš 3. den MS, tak možnost otěhotnění je minimální, tabletku bych nescháněla, i když teda teď to bude dlouhé čekání do další MS. Kojíš ještě?
Tabletka by už měla být bez předpisu a měli by Ti ji vydat v jakékoliv lékárně oproti občance ![]()
Pokud další mimi mít nemůžeš, udělej vše pro to, aby se to nestalo. Takže tabletky…cokoliv. Víš, na pravděpodobnost bych se nespoléhala. Navíc ty nervy čekat do další MS, to za to nestojí.
Neuvažuješ o nějaké antikoncepci ? ![]()
Hodně štěstí ![]()
Zajeď na pohotovost - Dr. na tebe koukne UTZ a zjistí jestli se chystá na OVU a podle toho ti Postinor buď napíše nebo ne… ale je to celkem drahá sranda - normální HA by tě vyšla levněji ![]()
Anonymní píše:
a nevíš kolik ten prášek stojí?
Hledala jsem na netu a nenašla. Našla jsem jen, že „potratová“ pilulka je jen na předpis. Ale Quinny psala, že ti jí vydají na občanku. Tak možná je to už jinak.
Jak píše Mabis, na UTZ poznají, jestli máš ovulaci nebo se k ní chystá, ať do sebe zbytečně neláduješ Postinor, je to svinstvo (ale pokud je potřeba, tak samozřejmě se nedá nic dělat)
Tady to je: http://www.docsimon.cz/…-nob2x0-75mg
545,–Kč
Cena je příšerná, zašla bych k dr. a zkonzultovala to.
Tak tady je to přesně: http://relax.lidovky.cz/…n-zdravi.asp?…
Anonymní píše:
a není i něco levnějšího?
není ty prášky jsou dvoje, buď Postinor, nebo novější Escapelle, ale ta cena je srovnatelná, někde mezi 400-550,– podle lékárny.
Jestli jsi ale 3 den krvácení, tak ta pravděpodobnost je tak mizivá, že bych do sebe hormony nervala dobrovolně.
Spíš bych se co nejdřív zašla poradit normálně ke svýmu dr. o nějaký antiko, když už nekojíš ![]()
tak už přítel jede pro prášek,opravdu je to bez receptu jen je k tomu potřeba moje občanka.Radši budu mit jistotu než celej měsíc čekat.To by moje nervy nezvládly.
![]()
lumáťa píše:
Pokud další mimi mít nemůžeš, udělej vše pro to, aby se to nestalo. Takže tabletky…cokoliv. Víš, na pravděpodobnost bych se nespoléhala. Navíc ty nervy čekat do další MS, to za to nestojí.
Neuvažuješ o nějaké antikoncepci ?
Hodně štěstí
kondom je taky antikoncepce ne
? a selhat teda muze i HA , navic to clovek pozna az kdyz vidi // na testu …
tak holt prasek po , pokud dite nepada vubec v uvahu, tak bych si ho taky radsi koupila
zuzka84 píše:lumáťa píše:kondom je taky antikoncepce ne
Neuvažuješ o nějaké antikoncepci ?
Hodně štěstí?
Také jsem se podivila. Osobně než brát HA, tak cokoliv jiného. Pokud zakladatelka ví s jistotou, že dítě už další nechce, tak lze řešit i razatněji. Pokud je to v tuto chvíli, ale třeba časem jednou možná, tak bych zvážila i třeba zároveň hlídat plodné a neplodné dny a přidat spermicidní gel v době plodných dní. Osobně považuji kondom za pro mě nejlepší řešení.
Ahoj potřebuju poradit včera večer jsme měli s přítelem sex s kondomem ale ten bohužel praskl a já mám ms 3 den myslíte že je možnost otěhotnět? pokud myslíte že jo tak jak je to prosím s tabletkama po mám doma už 2 děti (plánované) tomu nejmladšímu jsou 4 měs tak další bych nezvládla. jak to vidíte jeli by jste schánět tabletku?