Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před pár dny nám s přítelem praskl kondom a ejakuloval do mě. Antikoncepci neberu víc jak půl roku, předtím jsem jí brala 3,5 roku (nejdříve Minervu, a pak Lindynette). Menstruaci mám nepravidelnou, někdy příjde 30. den někdy až 38 apod.
Měla by se dostavit příští víkend ale počítám opět se zpožděním, je velká možnost, že jsem těhotná?
Tvoje šance na hlavní výhru ve sportce by šla vypočítat snáz.
Zadáváš matematickou rovnici, která má tolik faktorů, tolik neznámých, že to vypočítat prostě nedje. NIKDO ti neřekne nijaké číslo. Respektive jo, jestli chceš, klidně fláknu… jo, máš šanci 52,369 procent. Na co ti to bude? Dokud ms nepřijde (nebo přijde), dokud si cca 15 -21 dní od styku neuděláš test a nuvidíš výsledek, tak prostě NIKDO neví, co se uvnitř tebe děje… ani doktor, kdyby tě napadlo běžet na ultrazvuk.
Trpělivost, s ničím jiným počítat nemůžeš.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před pár dny nám s přítelem praskl kondom a ejakuloval do mě. Antikoncepci neberu víc jak půl roku, předtím jsem jí brala 3,5 roku (nejdříve Minervu, a pak Lindynette). Menstruaci mám nepravidelnou, někdy příjde 30. den někdy až 38 apod.
Měla by se dostavit příští víkend ale počítám opět se zpožděním, je velká možnost, že jsem těhotná?
nám nepraskl, nebyl, akorát chlap zneužil situaci, když jsem nebyla chráněná, jednou jedinkrát a co myslíš? Bylo to tam. Dnes už jí budou skoro 4 roky ![]()
@berry4 píše:
nám nepraskl, nebyl, akorát chlap zneužil situaci, když jsem nebyla chráněná, jednou jedinkrát a co myslíš? Bylo to tam. Dnes už jí budou skoro 4 roky
Zneužil situaci? Jako, že to udělal schválně?
![]()
@berry4 píše:
@Krasavicaa ano
Hm, tak to kdyby mi udělal můj, tak jdu schválně na potrat.
![]()
Nonymní dnes v 19:26
Prasklý kondom
nevim co jste dělali
, ale když u toho praskl kondom, tak to bylo asi dost na fest a tak bude pravděpodobnost dost vysoká, co spočítat plodné dny?
Ráda bych ale sám gynekolog mi řekl, že plodné dny se při nepravidelné menstruaci budou velice špatně zjišťovat…
@Krasavicaa heled´klidně běž. Já ti to nevyvrátím. Taky jsem měla takové myšlenky, v podstatě jsem byla rozhodnutá, jelikož můj partner věděl, že další děti(oproti tvé nule a jeho nule na kontu) nechci. Ano, zneužil situace, kdy jsem byla bez ochrany. Moje rozhodnutí přijmul bez kometáře, ovšem byla jsem to zase já, kdo si všechno v té hlavě přehodnotil, uvědomil si, že mám vedle sebe oporu, muže, co opravdu po tom stvoření, co nás bude obohacovat touží a šla jsem do toho nakonec ze své vlastní vůle.
Dnes se pomyslně kopu do hlavy za prvotní myšlenku se toho plodu zbavit, protože lepšího tátu bych nepotkala a ta malá, to je to moje žena s velkým Ž.
Děkuji Bohu, že mi dal tu možnost ještě někdy počít a užít si toho človíčka se vším všudy ![]()
Příspěvek upraven 31.10.14 v 19:56
@berry4 píše:
@Krasavicaa heled´klidně běž. Já ti to nevyvrátím. Taky jsem měla takové myšlenky, v podstatě jsem byla rozhodnutá, jelikož můj partner věděl, že další děti(oproti tvé nule a jeho nule na kontu) nechci. Ano, zneužil situace, kdy jsem byla bez ochrany. Moje rozhodnutí přijmul bez kometáře, ovšem byla jsem to zase já, kdo si všechno v té hlavě přehodnotil, uvědomil si, že mám vedle sebe oporu, muže, co opravdu po tom stvoření, co nás bude obohacovat opravdu touží a šla jsem do toho nakonec ze své vlastní vůle.
Dnes se pomyslně kopu do hlavy za prvotní myšlenku se toho plodu zbavit, protože lepšího tátu bych nepotkala a ta malá, to je to moje žena s velkým Ž.
Děkuji Bohu, že mi dal tu možnost ještě někdy počít a užít si toho človíčka se vším všudy
@berry4 píše:
@Krasavicaa heled´klidně běž. Já ti to nevyvrátím. Taky jsem měla takové myšlenky, v podstatě jsem byla rozhodnutá, jelikož můj partner věděl, že další děti(oproti tvé nule a jeho nule na kontu) nechci. Ano, zneužil situace, kdy jsem byla bez ochrany. Moje rozhodnutí přijmul bez kometáře, ovšem byla jsem to zase já, kdo si všechno v té hlavě přehodnotil, uvědomil si, že mám vedle sebe oporu, muže, co opravdu po tom stvoření, co nás bude obohacovat touží a šla jsem do toho nakonec ze své vlastní vůle.
Děkuji Bohu, že mi dal tu možnost ještě někdy počít a užít si toho človíčka se vším všudyPříspěvek upraven 31.10.14 v 19:56
Mělo to tak být, že jo? ![]()
@Anonymní píše:
pokud jste ještě dítě nechtěli, mohla sis jít pro postinor.
a měla bys jistotu, že těhotná nejsi.
Ano, můžeš být těhotná.
@Janiiska píše:
pokud jste ještě dítě nechtěli, mohla sis jít pro postinor.a měla bys jistotu, že těhotná nejsi.
Ano, můžeš být těhotná.
mno jistotou bych to nenazyvala, od te doby co vim, ze kamaradka ma i po (spravne uzitem) postinoru dve deti
![]()
Tak kdyby se to stalo, postavili bychom se k tomu čelem. máme sice dvě malé děti, ale nějak bychom to zvládli-museli bychom. o potratu bych ani neuvažovala, za ty doživotní výčitky mi to nestojí ![]()
já to mám dostat až někdy 5.11,ale už týden mě divně bolí v podbřišku, muž mi dokonce řekl, že se mi zvětšily prsa
tak jen doufám, že je to sugesce a bude to ok…chráníme se takhle, protože už ty s. ačky(prášky) do těla nechci, bohužel každá ochrana může selhat no..
tak uvidíme.