Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den muj přítel je nemocný je Panaroidni furt mě e z něčeho obviňuje že jsem mu nevěrná jdu vem s někým a už si myslí ze jsem byla někde si zamrdat, nedávno našel náramek z koncertu dva roky starý a už byla hadka a už jsme se rozchazeli protože jsem samozřejmě byla s jiným klukem tak jsem musela samozřejmě hledat 2 roky starý fotky z te akce, už me to nebaví být furt jen z nečeho podezřívava jak nejaky zločinec přítele fakt miluju je to moje první láska první kluk kterému jsem řekla že ho. Miliju ale nevím jak dlouho tohle ještě vydržím prosím o radu
Sice nechápu jak s takovýma chlapama může někdo vydržet 😁 ale zkus se sním domluvit že by jste zašli do nějaké poradny. Pokud nebude chtít pomoc od odborníků, dej mu nůž na krk. Chlap se k ženě bude chovat tak jak mu to ona dovolí. Nejlepší je si dát pravidla hned na začátku vztahu, to už u vás bohužel nejde. Ale co si budem povídat po světě běhá spostu mužů, takže ani ten tvůj není nenahraditelný. Víc než jeho musíš milovat sama sebe. Potom teprve budeš dělat to o čem víš že je pro tebe nejlepší😘 takže jestli se bude chovat jako debil, tak ti za to opravdu nestojí.
Ale doufám že pochopí že tě trápí a bude vše v pořádku.
Dobrý den, s přítelkyní nám během pohlavního styku praskl kondom. Slyšeli jsme prasknutí, tak jsme kondom hned zkontrolovali a vážně byl natržený. Nevíme, zda nebyl nějak natržený nebo poškozený už předtím. Neejakuloval jsem, ale je dost možné, že v kondomu už byly kapičky lásky. Přítelkyně má pravděpodobně dva dny po ovulaci. Myslíte si, že je šance otěhotnění?
Dobrý den muj přítel je nemocný je Panaroidni furt mě e z něčeho obviňuje že jsem mu nevěrná jdu vem s někým a už si myslí ze jsem byla někde si zamrdat, nedávno našel náramek z koncertu dva roky starý a už byla hadka a už jsme se rozchazeli protože jsem samozřejmě byla s jiným klukem tak jsem musela samozřejmě hledat 2 roky starý fotky z te akce, už me to nebaví být furt jen z nečeho podezřívava jak nejaky zločinec přítele fakt miluju je to moje první láska první kluk kterému jsem řekla že ho. Miliju ale nevím jak dlouho tohle ještě vydržím prosím o radu