Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. 20.1 první den menstruace jsem si vzala poprvé antikoncepci ale po týdnu jsem ji přestala užívat s nespokojeností.A za 2dny jsem dostala slabé krvácení.je to normální?
předem děkuji za příspěvky
je to úplně normální, akorát jsi si tím vysazením udělala pořádný bordel v cyklu
jasne ze je…rozhozenej cyklus…ja kdyz sem vysadila v pulce uz trikrat..kvuli tomu ze jsem mela problemy..tak jsem pokazde dostala plnohodnotnou MS
Já vysazovala v loni v létě kvůli zdravotním problémům a taky jsem dostala menstruaci.Takže to je normální ![]()
tak nejsem odborník, ale myslím si, že normální to je. Prostě vysadíš HA, změní se poměr hormonů a tělo začne menstruovat.
Ale pokud si nejsi jistá, zavolej si svému doktorovi.
Štve mě to, ale budu muset HA vysadit, s doktorkou jsem se sice neradila, ale mám bolesti v nohou. Takové putující, nebolí mě nohy v jednom místě, ale pořád pobolívají na určitých místech někde jinde.
HA užívám od května 2006 a tyto bolesti mám od roku 2010, nikdy jsem se tedy doktorce nesvěřovala, aby mi ji nezakázala, neboť v té době jsem měla takového neohleduplného partnera…
Ahoj, chtela bych vas poprosit o radu. Brala jsem pul roku antikoncepci Foxinette a po dobrani posledniho prasku jsem druhy den zacla brat MInervu, menstruaci jsem si tedy odlozila. Jenze Minerva mi nesedla, bylo mi po ni zle, tak po 9viti dnech brani jsem ji vysadila. Mela by se mi dostavit do 3/4 dnu menstruace? Dekuji za odpoved.