Praskl kondom :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
30.5.16 07:50

Přesně tak Pharmatex a kondom je jistota. V této situaci poradím jedině 14 dní po tom sexu si dělat těhu test, nic jiného nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.5.16 07:51

Pekne hloupa situace..Byvala bych sla pro ten Postinor, jestli se bojis, ze ti rozhazi cyklus, co s tebou (a depresemi) udela druhe tehotenstvi takto brzy po prvnim a pak deti s rozestupem necely rok, to radsi ani nedomyslet :roll: Ja bych to nedala a to jsem plne zdravy jedinec :mrgreen:
A ta antikoncepce-trosku se vymlouvas-ja bych jela kondom plus plodne dny (treba dle bt) nebo kondom plus prerusovana souloz.Ten Pharmatex je taky super pokud muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.16 08:09

Taky nechápu, proč by se nedal s kondomem používat Pharmatex. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.5.16 09:14

Pharmatex mám v tobolkách jenže bohužel v tu dobu jsem ho zrovna neměla a kondom praskl, nemohu ani tělísko, jelikož i tělíska jsou horonální a já k tomu mám vážné zdravotní důvody :/ modlím se jak mohu aby ta mrška ms přišla.. já mám i pojišťovnou hrazené přerušení, kdyby náhodou ale to je to, co mi také nevoní.. :// jenže by mi nic jiného v tuto chvíli nezbývalo.. tak snad.. se dostavííííí. víte někdo jak jí jít naproti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
30.5.16 09:19

@Radus88 Tak hlavně nezkoušej žádný babský rady :roll:

• Citovat
  • Upravit
5
30.5.16 09:19

A nejsem magor, který by nezvládl děti, já už se s depresemi neléčím a jsem naprosto v pořádku už několik let a mohu říci, že i dcerku jsem vychovala s tím, že jsem užívala antidepresiva a není to nic, co by mi bránilo starat se o děcko, jde mi teď spíš o to, že mám dvouměsíční mimi a další bych v tuto chvíli nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.5.16 09:23

@Radus88 jsou i nehormonální tělíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
30.5.16 09:34

Tělíska jsou i nehormonální.

když bys nezvládla další dítě, tak si jdi pro escapelle nebo postinor, ne? jak víš, že by se ti to vše vrátilo tak jistě?

Já užila Escapelle dvakrát v rozmezí pěti let, taky selhala ochrana a nikdy mi nic nebylo, žádné vedlejší účinky.

• Citovat
  • Upravit
917
30.5.16 09:36
@Radus88 píše:
Pharmatex mám v tobolkách jenže bohužel v tu dobu jsem ho zrovna neměla a kondom praskl, nemohu ani tělísko, jelikož i tělíska jsou horonální a já k tomu mám vážné zdravotní důvody :/ modlím se jak mohu aby ta mrška ms přišla.. já mám i pojišťovnou hrazené přerušení, kdyby náhodou ale to je to, co mi také nevoní.. :// jenže by mi nic jiného v tuto chvíli nezbývalo.. tak snad.. se dostavííííí. víte někdo jak jí jít naproti?

Existují i nehormonální tělíska, buď s mědí nebo i úplně bez mědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.5.16 09:41
@Padme93 píše:
Tělíska jsou i nehormonální.

když bys nezvládla další dítě, tak si jdi pro escapelle nebo postinor, ne? jak víš, že by se ti to vše vrátilo tak jistě?

Já užila Escapelle dvakrát v rozmezí pěti let, taky selhala ochrana a nikdy mi nic nebylo, žádné vedlejší účinky.

Jenomže postkoitální antikoncepce je hormonální ne? A tu tazatelka nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.16 10:34
@WaIl píše:
Taky nechápu, proč by se nedal s kondomem používat Pharmatex. :roll:

Třeba protože někdo po něm má velké intimní problémy, třeba já. To by u nás byl sex jednou za měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.16 10:53
@radkka píše:
Třeba protože někdo po něm má velké intimní problémy, třeba já. To by u nás byl sex jednou za měsíc :zed:

Né, tak nejlepší řešení 2 měsíce po porodu, je (samozřejmě s nutností spolu sexovat třeba obden), to dělat jen s kondomem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.16 10:54
@WaIl píše:
Né, tak nejlepší řešení 2 měsíce po porodu, je (samozřejmě s nutností spolu sexovat třeba obden), to dělat jen s kondomem. :mrgreen:

Nejlepší řešení je kondom + přerušovaná soulož. Nevidím nutnost cpát do sebe chemický sajrajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
30.5.16 11:10

No tak když nic jinýho, holt bude muset zakladatelka počkat a potom jít na miniinterupci.

Poradila bych se na jejím místě s doktorem, jaké následky může mít pilulka po v jejím případě a podle toho se rozhodla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.17 18:21

Prasknul ve spodni casti (u korene penisu)

Asi je to hloupa otazka, ale je mozne, ze se dostanou spermie dolu a opusti kondom?

Sice pouzivame kondom a zaroven prerusovanou souloz, kdyz citi, ze to na nej prichazi, sunda kondom a chvilinku ho ma v ruce, a pak se mi udela na telo…tentokrat jsme se takto milovali 2krat, hnedka po sobe a kondom prasknul pri druhem kole a nekde jsem slysela, ze spermie z prvni ejakulace se mohou uvolnit ve druhem kole driv nez nastane dalsi ejakulace (ale nevim, co je na tom pravdy).
Nemate nebo neznate nekoho s podobnymi zkusenostmi?
Diky, M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí