Antikoncepce Maitalon - zkušenosti

2.2.12 19:36

Maitalon

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti stou to antikoncepcí? Opravdu se po ní hubne? Moc díky. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
2.2.12 19:53

ahoj,tu neznám,ale když jsem chtěla nějakou hubnoucí antikoncepci,tak mi dr řekla,že nic takového není,tak nevim…akorat řikala,že nektere min a nektere vic zadrzuji vodu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.2.12 20:13

Začít brát HA s tím, že po ní zhubneš, je podle mě hloupost. Na tohle určená vážně není. :roll:
A jinak - musíš prostě zkusit, jak ti sedne, to ti dopředu nikdo neřekne.

O téhle slyším poprvé - to je nějaká novinka? Asi docela drahá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.12 07:28

No nejlevnější není, po porodu pořád přibírám a jediné co jsem změnila byla antikoncepce. Je to už moje třetí a nikdy jsem po ní nepřibrala nebo aspon myslím, ale jestli to není jí tak už neví. Řekla jsem tohle doktorovi tak mi napsal tuhle antikoncepci, že by to měla umět. Tak sem chtěla zjistit jestli to fakt umí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katjusha
23.3.13 13:36

lacinovaeliska

Ahojky. Můžu se zeptat zda ti tato antikoncepce pomohla k hubnutí??? Děkuji mooc za odpověd :)

• Citovat
  • Upravit
Monicaaa
16.4.13 00:01

Dobry den, zajimalo by me jake zkusenosti mate s HA Maitalon. Ja ted musela menit jelikoz jsem pribrala 10kg a s moji vyskou apod je to na me docela znat, a fakt to neslo shodit. Byl mi doporucen Maitalon stim ze nezadrzuje vodu a i napomaha nezadrzovat. Ale osobni zkusenosti jsou hold lepsi. Tak dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Lenulinka.B
22.7.13 21:18

Ahojky :-P Antikoncepce Maitalon je opravdu vyborna. Nemuzu si na.ni stezovat! Zhubla jsem 5kg za mesic co jsem ji zacala uzivat :-)

• Citovat
  • Upravit
5515
18.3.14 15:14

Holky ja ji ted začínám brát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myshatko
18.3.14 15:41

Uzivala jsem ji pred vice nez rokem a pul… v lekarne na me kpukali jak na blbce co chci 8) obesla jsem ctyri lekarny… jinak pry udajne ma „vyvazene“ hormony.. jinak v lekarne mi ji normalne objednali :mrgreen: musim rict ze mi po ni vyrostly prsa… a mela jsem je „konecne“ citlivy… mam dojem ze stala kolem 800.. ja s ni byla spokojena ale rozhodne jsem nezhubla… to od antikoncepce ani cekat nejde…

• Citovat
  • Upravit
3910
8.8.14 15:14

Holky, tak jak jste spokojene s antikoncepci Maitalon? Včera mi ji předepsal lékař, tak čekám na MS.
Jedinou antikoncepci co jsem kdy brala, byla Belara a ta mi moc nesedla. Trpěla jsem bolestmi hlavy, změnou nálad a celkové mi po ni nebylo dobre. Tak jsem ji vysadila a 5let nebrala žádnou antikoncepci.
Ted jsem měla nějaké zdravotní problémy a brala jsem nějaké hormonální prášky. Vždy se mi po nich zvětšila prsa, docela jsem po nich vždy přibrala ( po dobrani to většinou odeznělo) a zhoršila se mi plet. Bojím se prave nejvíc toho pribirani, nejsem moc vysoka a každé KG je na mne hned vidět a se svoji vahou (postavou) jsem spokojena.
Na internetu se o teto antikoncepci píši sama pozitiva. Je opravdu tak dobra?? :) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.8.14 15:24

Také si ráda počkám na odpovědi. Zrovna se rozhoduji o druhu HA tak jsem zvědavá co na to holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.12.14 22:30

Dobry den, uzivam antikoncepci MAITALON a chtela bych se zeptat co se stane, kdyz jsem si vzala 4 prasky v jeden den. Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
12.12.14 22:45
@ptacek 09 píše:
Dobry den, uzivam antikoncepci MAITALON a chtela bych se zeptat co se stane, kdyz jsem si vzala 4 prasky v jeden den. Dekuji za odpoved.
??? Jak se Ti to povedlo tohle?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
12.12.14 22:49

Jinak dle tohoto článku, se nestane nejspíš nic ani když spolykáš celé platíčko :lol: :lol:
 http://www.novinky.cz/…oncepci.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.14 18:14

Ahojte holky, po jak dlouhé době jste pozorovaly účinky Maitalon na pleť? Já ji beru měsíc a pleť je pořád stejná :?. Je to moje první HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí