Antikoncepce Maitalon - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3993
14.12.14 19:22

:mavam: Už mám třetí krabičku a pleť nic moc teda. Sice jsem zhubla pěkné 4 kila, ale to je asi jediný co se změnilo. Jo holt na každou to funguje trošku jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
16.12.14 19:40

Ja ji musela teď vysadit. Pleť se mi zhoršila, ale to se dalo vydržet. Ale cely měsíc jsem krvacela a ne málo. Po novém roce jdu k lékaři, tak se s nim domluvím co a jak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.15 16:45

Ahoj holky,

mám problém a jde o to, že jsem ve 3.týdnu opomněla na prášek(více, jak 12 hodin), který jsem si měla vzít v 19:00, ale v 22:00 jsem měla pohlavní styk a teď bych ráda věděla, zda-li mám pokračovat bez pauzy nebo utnout užívání. Vy jste zkušené, tak určitě budete vedět, jak mi pomoci, děkuji..:)

• Citovat
  • Upravit
1
2.6.24 23:00

Dotaz na vysazení maitalon

Ahojte, nemáte někdo zkušenosti s vysazením antikoncepce Maitalon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.25 19:46

@zuzulenda ja to mam uplne stejne vubec nechapu co s tim mam delat mela jsem to asi mesic zpatky po krámech to bylo mesic krvácení byla jsem na gynde a prej zadnej problem tedka mam znova po krámech a mam to zas dávám tomu dva dny a pujdu k doktorovi antinu mi změnit nechce ze je prej takhle dobra což očividně neni nepamatuju si kdyz jsem mela spodek v pohodě musim vyměnit i prášky i doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí