Azália - užívání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
1.2.12 13:35

azália

Ahojky holky,
gynekoložka mě předepsala HA Azálii…mám 6 měsíční dceru a kvůli kojení, ale zatím jsrem ji nebrala a chránili jsme se jinak, ale teď jsem si říkala, že bych ji nasadila.Máte s tím někdo zkušenosti? Měla jsem ji u první dcery a nasadila jsem ji hned po šestinedělí, ale teď jsem čekala a menzes už jsem dostala.Brala jste to některá?A tak jak je psáno v příbaláku? V první den měnstruace? Mě to vychází na první tabletu dnes( středa),ale na platičku je pondělí…myslím, že to neva jen si to budu muset hlídat nebo poznačit, že jsem to začala brát ve středu a ne v pondělí.Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
1.2.12 13:44

Já to asi nějak nechápu :think: . Pokud si doteď nic nebrala a dneska si začala menstruovat, vem si první tabletku a normálně začni středou . Na platíčku máš jenom předtištěné dny, aby si se lépe orientovala :nevim: .

Tohle máš v příbalovém letáku:
Pokud jste v současné době neužívala žádnou hormonální kontracepci (nebo v předcházejícím měsíci)

První den menstruačního krvácení si vezměte první tabletu přípravku Azalia. Žádnou další kontracepční metodu nemusíte používat. Pokud s užíváním tablet začnete 2.-5. den Vašeho cyklu, nesmíte zapomenout v prvním cyklu použít ještě další metodu kontracepce (bariérovou metodu) po dobu prvních 7 dnů užívání tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.2.12 14:08

já taky začínala na platíčku úterkem, takže mi tam to první pondělí zůstalo jako poslední pilulka toho balení.Jinak já jsem s ní byla spokojená.Nasazovala jsem hned po 6-ti nedělí a měla ji do 16-ti měsíců malé a celou dobu bez MS.TeĎ budu měnit, protože už nekojím.

• Citovat
  • Upravit
68
1.2.12 14:53

Aha…takže si mám vzít tabletku co je uvedená ve středě a jet pořád dál a vlastně mě to bude navazovat.Tím, že je těch tabletek 28.Chápu to doufám správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.2.12 14:58
carolinee píše:
Aha…takže si mám vzít tabletku co je uvedená ve středě a jet pořád dál a vlastně mě to bude navazovat.Tím, že je těch tabletek 28.Chápu to doufám správně :)

Jojo, přesně tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
1360
14.2.12 12:38

Ty dny jsou tam jen proto, abys si mohla zkontrolovat, jestli jsi si nezapomněla vzít. Začneš tím dnem, který právě je a ne pondělkem, protože je tam jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí