Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuji poradit, protože nevím co mám dělat. Mám 1 den po menstruaci a v noci jsme měli s přítelem sex s kondomem. On se udělal do mě a po vytažení jsme zjistili, že je prasklý. Prosím o radu.. Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit, protože nevím co mám dělat. Mám 1 den po menstruaci a v noci jsme měli s přítelem sex s kondomem. On se udělal do mě a po vytažení jsme zjistili, že je prasklý. Prosím o radu.. Děkuji
Co chceš na tom radit, jdi si pro postinor.
@Anonymní píše:
Já jsem takhle otěhotněla. Takže pokud to ty nechceš, utíkej pro prášek. ![]()
@Mysicka13 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit…
V prosinci jsem měla nechráněný styk (jen jednou, ale náhoda je blbec), v lednu i únoru přišla MS pravidelně, tak jsem to nechala… Teď v březnu už šest dní zpoždění, ale TT negativní, můžu být i přesto těhotná?
Není to moc pravděpodobné. Ještě si udělej test za dva dny, ale myslím, že dřív dorazí MS.
Dobrý den dnes okolo 3 hodiny rano..jsem soulozila se svým klukem vše bylo v pořádku ale pak nám praskla horní čast kondom …
ale ja sem si toho hned všimla tak sem hned slezla a utřela jsme se kapesníčkem …sice se neudělal ale něco tam bylo a v sobe sem mela špicku penisu bojím se že bych otěhotněla
…
@Verča147 píše:
Dobrý den dnes okolo 3 hodiny rano..jsem soulozila se svým klukem vše bylo v pořádku ale pak nám praskla horní čast kondom …
ale ja sem si toho hned všimla tak sem hned slezla a utřela jsme se kapesníčkem …sice se neudělal ale něco tam bylo a v sobe sem mela špicku penisu bojím se že bych otěhotněla…
tak si kup pilulku po, to snad zvládneš, ne
![]()
@Verča147 A kolik dni jsi po MS? Jestli se nemůžeš spolehnout na plodne a neplodne dny, tak jedine Postinor…
@Verča147 píše:
ale ja sem si toho hned všimla tak sem hned slezla a utřela jsme se kapesníčkem …sice se neudělal ale něco tam bylo a v sobe sem mela špicku penisu bojím se že bych otěhotněla…
Co by se delalo kdyby nebyl internet?:-DDDDD
Anonymní 2(s kondomem zanechaným vevnitř
)