Praskl kondom :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.11.14 09:26

Anonymní 2(s kondomem zanechaným vevnitř :oops: :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.15 07:12

Prasklý kondom

Ahoj holky, potřebuji poradit, protože nevím co mám dělat. Mám 1 den po menstruaci a v noci jsme měli s přítelem sex s kondomem. On se udělal do mě a po vytažení jsme zjistili, že je prasklý. Prosím o radu.. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
15050
21.3.15 07:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit, protože nevím co mám dělat. Mám 1 den po menstruaci a v noci jsme měli s přítelem sex s kondomem. On se udělal do mě a po vytažení jsme zjistili, že je prasklý. Prosím o radu.. Děkuji

Co chceš na tom radit, jdi si pro postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.3.15 07:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit, protože nevím co mám dělat. Mám 1 den po menstruaci a v noci jsme měli s přítelem sex s kondomem. On se udělal do mě a po vytažení jsme zjistili, že je prasklý. Prosím o radu.. Děkuji

Já jsem takhle otěhotněla. Takže pokud to ty nechceš, utíkej pro prášek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.3.15 07:46
@Mysicka13 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit…
V prosinci jsem měla nechráněný styk (jen jednou, ale náhoda je blbec), v lednu i únoru přišla MS pravidelně, tak jsem to nechala… Teď v březnu už šest dní zpoždění, ale TT negativní, můžu být i přesto těhotná?

Není to moc pravděpodobné. Ještě si udělej test za dva dny, ale myslím, že dřív dorazí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.6.15 19:57

Dobrý den dnes okolo 3 hodiny rano..jsem soulozila se svým klukem vše bylo v pořádku ale pak nám praskla horní čast kondom …
ale ja sem si toho hned všimla tak sem hned slezla a utřela jsme se kapesníčkem …sice se neudělal ale něco tam bylo a v sobe sem mela špicku penisu bojím se že bych otěhotněla :O …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.6.15 19:58
@Verča147 píše:
Dobrý den dnes okolo 3 hodiny rano..jsem soulozila se svým klukem vše bylo v pořádku ale pak nám praskla horní čast kondom …
ale ja sem si toho hned všimla tak sem hned slezla a utřela jsme se kapesníčkem …sice se neudělal ale něco tam bylo a v sobe sem mela špicku penisu bojím se že bych otěhotněla :O

tak si kup pilulku po, to snad zvládneš, ne :mrgreen:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.6.15 19:59

@Verča147 A kolik dni jsi po MS? Jestli se nemůžeš spolehnout na plodne a neplodne dny, tak jedine Postinor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.6.15 20:07

Postinor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
7.6.15 20:13
@Verča147 píše:
ale ja sem si toho hned všimla tak sem hned slezla a utřela jsme se kapesníčkem …sice se neudělal ale něco tam bylo a v sobe sem mela špicku penisu bojím se že bych otěhotněla :O

Co by se delalo kdyby nebyl internet?:-DDDDD

• Citovat
  • Upravit
15575
7.6.15 20:20
@Kamikadze píše:
Co by se delalo kdyby nebyl internet?:-DDDDD
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
7.6.15 20:21

@Kamikadze Šlo k sousedům či kamarádům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.6.15 20:23

To se vám to směje, když se to nestalo vám, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
7.6.15 20:31

Stalo se mi to mezi 18 a 20 rokem 2×. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
7.6.15 20:44
@boball píše:
@Kamikadze Šlo k sousedům či kamarádům :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek