Praskl kondom :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
5.11.18 13:27

@TMana když myslíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 22:07

Prasknul kondom

Prasknul nám s přítelem kondom po tom co se do něj udělal. Prostinor jsem si vzala 3 hodiny po sexu. Za jak dlouho se dá použít těhotenský test? A bude to stačit nebo máme dělat ještě něco jiného? Těhotenství by mi teď výrazně zneprijemnilo život.
Předem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.19 22:09

Prasknul kondom

Prasknul nám s přítelem kondom po tom co se do něj udělal. Prostinor jsem si vzala 3 hodiny po sexu. Za jak dlouho se dá použít těhotenský test? A bude to stačit nebo máme dělat ještě něco jiného? Těhotenství by mi teď výrazně zneprijemnilo život.

• Citovat
  • Upravit
1319
4.2.19 22:11

Melo by to byt ok..Je dobre, ze jsi ho vzala rychle. Vic ted neudelas.Tehotensky test az kdyz mas dostat menstruaci, nebo kdyz se zpozdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
@Anonymní píše:

Těhotenský test si udělej po termínu očekávané menstruace… Dřív nemá smysl. A nevím co víc dělat. Kamarádka teď těhotná i přes postinor… Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Který den cyklu jste měli sex?

• Citovat
  • Upravit
1
4.2.19 22:15
@Janli píše:

Záleží na dní v cyklu hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 22:17

nemyslim si, ze bys mohla byt tehotna :) kazdopadne prasek po je jistota a cena cca 500 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 22:19
@klarisekmik píše:
nemyslim si, ze bys mohla byt tehotna :) kazdopadne prasek po je jistota a cena cca 500 kč.

Cenu prášku vím kupovali jsme ho a už dávno použili jen ted máme strach co dál

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.19 22:30
@Janli píše:

Byl to 6. Den cyklu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.19 22:42

Ještě mě napadlo jestli by nebyl dobrý nápad navštívit gynekologa nebo si myslíte že stačí počkat do měsíčků?

• Citovat
  • Upravit
53518
4.2.19 22:56
@Anonymní píše:
Ještě mě napadlo jestli by nebyl dobrý nápad navštívit gynekologa nebo si myslíte že stačí počkat do měsíčků?

Teď tam stejně prd uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 23:15
@Russet píše:
Teď tam stejně prd uvidí…

Dobře děkuji takže ke gynekologovi chodit nemám a máme jen počkat do měsíčků a kdyby nepřichází tak udělat test?
Nedá se test udělat i dříve tak aby na něm bylo něco vidět nebo bude až v době okolo měsíčků?
Jsem z toho co se stalo dost nervózní a ráda bych to věděla co nejdříve

• Citovat
  • Upravit
5498
5.2.19 00:26
@Anonymní píše:
Dobře děkuji takže ke gynekologovi chodit nemám a máme jen počkat do měsíčků a kdyby nepřichází tak udělat test?
Nedá se test udělat i dříve tak aby na něm bylo něco vidět nebo bude až v době okolo měsíčků?
Jsem z toho co se stalo dost nervózní a ráda bych to věděla co nejdříve
:roll: drive je to zbytecne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.19 08:24

Test tak 12-14 dní po sexu. Dřív bych ho nedělala. Ale šestý den cyklu a prášek do tří hodin bych řekla, že bude OK. Nám praskl kondom, když jsem byla 11 den cyklu a měla jsem nervy slušné, postinor do 1h a menses došla kdy měla.
Gynekolog uvidí leda tak výšku sliznice a to je dost nevypovídající. Stejně jako ten můj mně tvrdil, že sliznice nízká, menses sotva a večer jsem menses dostala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1