Praskl kondom :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
4.2.12 11:01

Postinor už je bez lékařského předpisu…stačí občanka a kterákoliv lékárna.. :palec: ..ovšem připrav se na to že je to pěknej humus a že tě to může parádně rozhodit.. :think: …tak držím palečky.. :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
5.2.12 16:11

zdravím všechny, chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s prasklým kondomem při sexu? :) Včera jsem měla pohlavní styk s přítelem,praskl nám kondom, takže všechno vyteklo do mě. Bylo to 18. den cyklu(což nevím zdali plodné bo neplodné dny, cyklus mám nepravidelný, někdy 35 dní, někdy 30. Myslíte si že je zde riziko otěhotnění?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
5.2.12 16:39
Pštrosice píše:
zdravím všechny, chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s prasklým kondomem při sexu? :) Včera jsem měla pohlavní styk s přítelem,praskl nám kondom, takže všechno vyteklo do mě. Bylo to 18. den cyklu(což nevím zdali plodné bo neplodné dny, cyklus mám nepravidelný, někdy 35 dní, někdy 30. Myslíte si že je zde riziko otěhotnění?díky

Myslím že určitě je, jelikož já měla cyklus třeba 33 -36 dní a ovulace byla někdy až 18 dokonce i 19den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
5.2.12 19:43
Pštrosice píše:

Tak riziko tu určitě je…jestli mimi neplánuješ tak utíkej do lékárny pro postinor…a jestli jo tak ti přeji dvě čárečky na testíku.. :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.2.12 16:51

AHOJ HOLKY, děkuji za rychlé odpovědi. Ještě se zeptám, jaké jste měli příznaky těhotenství?Mě bolí v podbřišku, mám nějak furt citlivá prsa a bolí mě záda, nevím jestli to mohou být příznaky těhote.bo jen nějaké nachlazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
8.2.12 17:14
Pštrosice píše:
AHOJ HOLKY, děkuji za rychlé odpovědi. Ještě se zeptám, jaké jste měli příznaky těhotenství?Mě bolí v podbřišku, mám nějak furt citlivá prsa a bolí mě záda, nevím jestli to mohou být příznaky těhote.bo jen nějaké nachlazeni

to jsou spíš příznaky ovulace a nebo nadcházející menstruace ;) 24 hodin po sexu žádné těhu příznaky mít nemůžeš, ale jestli mimčo neplánuješ, tak šupej pro ten postinor, protože se musí vzít do 48 hodiny po nechráněném sexu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.2.12 17:56

díky, nu mimčo by mi právě vubec nevadilo:)nu nezbývá nic víc než čekat,to je pech:)myslíte že týden po možném oplodnění je již dobrý čas na udělání těho. testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
:(... anonimní
6.5.12 20:36

praskl kondom

chtěla bych se zeptat…praskl nám kondom,a vteklo to do mě,ale pak jsem hned běžela na wc a vypláchnout to a za 3 dny bych měla mít menstruaci.Myslíte že je velké riziko otěhotnět?:( :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 20:49
@:(… anonimní píše:
chtěla bych se zeptat…praskl nám kondom,a vteklo to do mě,ale pak jsem hned běžela na wc a vypláchnout to a za 3 dny bych měla mít menstruaci.Myslíte že je velké riziko otěhotnět?:( :oops:

Tak samotné vypláchnutí vůbec není jistota, některý spermíci se můžou do dělohy dostat během pár minutek. Jestliže máš ale 3 dny před MS (a jestli ji máš pravidelnou a jsi si jistá, že by měla přijít za 3 dny), tak ta pravděpodobnost je hodně malá, ale jako vždy - nikdy nic není 100%. Spíš bych se přikláněla k tomu, že těhotná nebudeš, ale malinké riziko tu je. Přeju ať to dopadne tak, jak si přeješ! :-)

• Citovat
  • Upravit
:(... anonimní
6.5.12 20:52

ano pravidelnou jí mám,ikdyž někdy třeba vlivem počasí se mi šoupne o 2-3 dny,ale to jen někdy.A na gynekologii se právě nedokážu rychle dostat,pokud dostanu menstruaci,mám si po ní jít radši koupit těhotenský test?…abych měla jistotu? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.14 19:26

Prasklý kondom

Ahoj holky, před pár dny nám s přítelem praskl kondom a ejakuloval do mě. Antikoncepci neberu víc jak půl roku, předtím jsem jí brala 3,5 roku (nejdříve Minervu, a pak Lindynette). Menstruaci mám nepravidelnou, někdy příjde 30. den někdy až 38 apod.
Měla by se dostavit příští víkend ale počítám opět se zpožděním, je velká možnost, že jsem těhotná?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
31.10.14 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před pár dny nám s přítelem praskl kondom a ejakuloval do mě. Antikoncepci neberu víc jak půl roku, předtím jsem jí brala 3,5 roku (nejdříve Minervu, a pak Lindynette). Menstruaci mám nepravidelnou, někdy příjde 30. den někdy až 38 apod.
Měla by se dostavit příští víkend ale počítám opět se zpožděním, je velká možnost, že jsem těhotná?

Pocky nalestim kouli… vesteckou :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.14 19:29

Radši anonym, z pochopitelných důvodů..

když vidím tenhle dotaz, taky mám jeden…nám teda neprasknul, ale použili jsme gel a kondom jaksi zůstal ve mě 8o tím pádem mohlo všechno vytéct do mě, pokud se nemýlím…je tady někdo, kdo otěhotněl tímhle způsobem? ms má přijít až za týden, ale trochu náhnáno mám..né že né :oops:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
31.10.14 19:30

Mít věšteckou kouli, jsem milionář :roll: :roll: :roll:

Proč sis nekoupila Postinor? 8o Teď to řešíš trochu pozdě.
A ano šance na otěhotní je vždycky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.14 19:35

To je fakt na věšteckou kouli.
Já jsem tímto způsobem otěhotněla, termín mám začátkem února..Taky ve mě zůstal kondom a když jsem ho hned vytáhla, zdál se plný, jakoby ani moc obsahu nevyteklo. Přesto si jedna šikulka cestu našla.
Cykly mívám pravidelné a kratší, přesto jsem ale nepočítala s takovým úspěchem - starší partner po operaci(plastice) močové trubice a i já jsem si myslela, že jsem ve věku, kdy se plodnost přirozeně snižuje a pravděpodobnost takové náhody prudce klesá.
Hormony odmítám. Stejně tak jsem odmítla i nějaký Postinor, ať se stane, co má se stát. Na miminko se moc těšíme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1