Praskl kondom :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.18 10:55

@Aduš8
Moc děkuji, dítě určitě nepřipadá v úvahu, jsem studentka a není na dítě ještě vhodný čas :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.18 11:13

Ahoj, ja Te doufam trochu uklidnim. Nam se to taky prihodilo. Hned potom jsem si zvala postinor, neotehotnela jsem. Menzes jsem normalne dostala v terminu, cyklus mi to vubec nerozhazelo.
Momentalne uz nic vic delat nemuzes, jen pockat, az dostanes mesicky.
Tak at vse dobre dopadne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.9.18 11:18

Postinor znemožní otěhotnění tak jako tak. Nezabíjí spermie, ale mění hormonální prostředí tak, že buď zabrání tomu, aby vajíčko bylo funčkní a nebo když už je po ovulaci, tak aby se případné oplodněné vajíčko uhnízdilo a započalo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.18 11:27

@Ou
Jsem hned klidnější, moc děkuji.
Od toho dne co se to stalo nemám vůbec chuť k jídlu, jsem ve stresu a únavná a mám křeče do podbřišku. To jsou ale asi jen vedlejší účinky toho prášku. :?

• Citovat
  • Upravit
5
14.10.18 15:31

Praskl mi kondom a zjistil jsem to až po sexu

Ahoj, včera v noci jsem měl první sex s přítelkyní, na podruhé mi prasknul kondom ale zjistil jsem to až po sexu, během sexu jsem se udělal a pokračoval dále, ale po sexu kdy už to němělo smysl jsem se šel umýt a zjistil že kondom byl prasklej, má přítelkyně má své dny :/ Jaká je možnost že se to dostalo dále? Po prozkoumání kondomu bylo nejvíc spermatu na kořenu kondomu, je možnost že může otěhotnit ? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.10.18 15:43
@Seal340 píše:
Ahoj, včera v noci jsem měl první sex s přítelkyní, na podruhé mi prasknul kondom ale zjistil jsem to až po sexu, během sexu jsem se udělal a pokračoval dále, ale po sexu kdy už to němělo smysl jsem se šel umýt a zjistil že kondom byl prasklej, má přítelkyně má své dny :/ Jaká je možnost že se to dostalo dále? Po prozkoumání kondomu bylo nejvíc spermatu na kořenu kondomu, je možnost že může otěhotnit ? Děkuji

Při menstruaci asi ne. Přitelkyni jsi to řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.18 15:46

Praskl mi kondom a zjistil jsem to až po sexu

Ano řekl, ihned běžela se umýt, a používá tampony…antikoncepci nasadí až za 14 dní :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.18 15:47
@Russet píše:
Při menstruaci asi ne. Přitelkyni jsi to řekl?

A menstruaci má od pátka a sex proběhl dnes ve 3 ráno :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.10.18 15:50
@Seal340 píše:
Ano řekl, ihned běžela se umýt, a používá tampony…antikoncepci nasadí až za 14 dní :/

Tak umytím už spermie uvnitř těla nevyžene. Jaké tampony? Jako menstruační? Kondom je taky antikoncepce. Asi budeš muset používat kvalitnější. Nám teda nikdy nic neprasklo. Ale taky nedovádíme při menstruaci. Nedovedu si představit první sex zrovna při MS… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.18 15:51

@Russet Ano menstruační :/ Do včerejška jsem to nevěděl :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.10.18 15:56
@Seal340 píše:
@Russet Ano menstruační :/ Do včerejška jsem to nevěděl :/

Co jsi nevěděl? Že má MS? Jako kdybych fakt nechtěla být matka, tak letím okamžitě pro tabletku „po“, menstruace nemestruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
22.10.18 10:56

@Seal340 A to ses udělal a pokračoval s tím stejným kondomem? Návod jsi asi nečetl, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 08:14

Na tohle je nejlepší EllaOne. Máš na to 120 hodin a na ostatní produkty na trhu myslím jen 70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.18 10:34

Zdravím, měli jsme s přítelem sex a praskl nám kondom. Naštěstí jsme si toho všimli včas a přítel se neudělal. Je nějaka šance na otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.11.18 10:39
@klementa píše:
Zdravím, měli jsme s přítelem sex a praskl nám kondom. Naštěstí jsme si toho všimli včas a přítel se neudělal. Je nějaka šance na otěhotnění?

Běžte otravovat jinam, kondomy nepraskají. Už je to fakt trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí