Azalia při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1360
14.2.12 12:34

Vedlejší účinky jsou u všech antikoncepcí víceméně stejné. Azalia obsahuje pouze gestagenní složku a tudíž nedrží cyklus, takže můžeš krvácet nepravidelně. KOmbinovaná antikoncepce (obsahuje gestagen i estrogen) má ještě širší spektrum nežádoucích účinků. Ale pokud jsi zdravá, tek se neboj. Pokud máš pochybnosti, konzultuj to s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
14.2.12 22:49

Maminky,
Dr. mi při poslední kontrole předepsal HA Azalia. Ptal se mě, jestli se mi dostavila už menstruace po šestinedělí. Odpověděla jsem, že ano. Řekl mi, že mám s ní tedy začít, až se mi dotaví další menstruace,ale ta je v nedohledu. Myslíte že s ní tedy mohu začít už teď? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.5.12 20:54

Ahojky, já začala užívat dnes, a dr. mi rovnou předepsala i askorutin, kdybych začla krvácet hodně ě nebo trvalo déle než 3 dny, tak uvidíme, záchvatu vzteku se bojím, páč jsem zlobr od narození…tak uvidíme, pořád je možnost změnit či vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.5.12 20:56

určitě ihned, taky jsem po 6 nedělí menstruovala dokonce 2× jsem 4 a půl měséce po císaři dvojčat, a už měsíc ms nikde, řekla že ji mohu nasadit hned ale učinkovat začne až cca po 14 dnech.. ale jak říkám co lékař to názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.5.12 19:23
Ahoj,
u mě byla po šestinedělí menstruace taky v nedohlednu. Dr. mi řekla, že užívat můžu pilule hned a prvních 7 dní použít ještě další antikoncepční metodu. Takže postup jako když si zapomeneš vzít pilulku. Beru je třetí měsíc a jediné, co mě štve, že se mi zhoršila pleť.
@EllMattress píše:
Maminky,
Dr. mi při poslední kontrole předepsal HA Azalia. Ptal se mě, jestli se mi dostavila už menstruace po šestinedělí. Odpověděla jsem, že ano. Řekl mi, že mám s ní tedy začít, až se mi dotaví další menstruace,ale ta je v nedohledu. Myslíte že s ní tedy mohu začít už teď? Děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.6.12 16:20

Já myslím že ano, protože i v příbalovce se píše jak se může užívat, a navíc já začala krvácet 14 dní po začátku braní a trvalo to 9 dní, musela jsem si nasadit ascorutin, jinak bych snad vykrvácela :-) nyní už zase dobrý tak uvidíme .. jen jsem projistotu volala dr. a ta mi řekla že to je v pořádku, že azalia vyvolává krvácivost…a nasazenou jsem ji měla bez ms.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
17.6.12 16:06

Začala jsem brát Azalii před týdnem a půl a už druhý den dost špiním, chci se zeptat, jestli to může přestat, nebo jestli to tak už zůstane :?: To by mě trefilo, ale chci zkusit vydržet ty tři měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.12 20:06

Ahoj, pro me byla Azalie nejhorsi antikoncepci. Byla jsem cela otekla, vztekla a chut na sex na bodu mrazu. A kamaradka z ni mela priserny bolesti hlavy. Tuto antiko. uz nikdy. Je to svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.7.12 11:02

Také se přidávám k negativnímu hodnocení. Potím se jak vrata od chléva - fuj - toto se mi nikdy nestávalo. mám šílené návaly vzteku a pláče. nula chuti k nicemu. jen nevim, jestli je to opravdu tou HA nebo mnou po porodu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.12 10:27

Ahoj holky mudr mi napsal Azalii a já teď nevím jestli se užívá pořád nebo s přestávkama na ms?? Asi jsem trubka, ale nepamatuju si jak to říkal :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.7.12 10:33

Tak zkus přečíst příbalový leták :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.7.12 10:33

Popravdě taky si to už nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.7.12 10:34

Bere se pořád v kuse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.7.12 10:37

Jj v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
23.7.12 10:41

Tak já brala cca 7 měsíců, teď už jsem ji vysadila. Trochu mě děsí, že po 14 dnech ještě nedošla MS, ale jak jsem si přečetla je to narmální, stále ještě docela dost kojím, tak třeba i proto. A teď mi docházejí souvislosti, možná se i míň potím a zhubla jsem skoro dvě kila :think: Ale jinak jsem žádné nežádoucí účinky nepozorovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí