Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bere se porad.. ja jsem ji mela rok a ms chodila jak se ji zachtelo, kdyz jsem prestala kojit ihned jsem antikoncepci vymenila…
Ahoj beru Azalii 3 měsíce, ms jsem měla už 5 měsíců pravidelně a najednou jsem ms opět dostala po 14. dnech, to je normální po této antikoncepci? Mohla jsem být totiž možná těhotná, tak nevím
@luciezesvetic ano je to normalni… jsou to jeji nezadouci ucinky, az prejdes na jinou, tak to bude zase ok ![]()
Ahoj prokazatelně u mě toto - 16 kg za 2,5 měsíce užívání, skažená pleť výrazně nikdy mě to netrápilo, návaly horka, silnější pocení, vypadávání vlasů. Brala jsem po císaři a kojila jsem jen na začátku prvního platíčka pak mi zmizelo mlíko. Doktor řekl dobrat a pak dáme jinou… Jiná nebyla byl druhý syn
Teď vím jedno Azalie je jed a já ji nechci vidět ani z rychlíku. Podle odborníka mi to začalo kompletně ničit tělo zřejmě alergická reakce…
Jo a krvácela jsem vkuse skoro celou dobu krvácení střídalo špinění. Mě fakt nesedla vůbec
Děkuju holky já jsem to v tom letáku nenašla
a uvidíme jak mi sedne no
trochu se toho bojim..
No potěš, snad to na mě bude působit dobře.. dnes jsem ji začla brát. Hlavně doufám, že po ní nepřiberu, když jsem po porodu tak pěkně shodila…
Nežádoucí účinky má každá antikoncepce…s tím se člověk musí smířit…Jinak Azalii jsem brala půl roku a úplně bez problémů…žádné špinění, ani krvácení, ani žádné jiné nežádoucí účinky…jediné čím si nejsem jistá, jestli je možné, že jsem díky ní postupně přicházela o mléko…začala jsem s ní hned po šestinedělí (to jsem měla mlíka spoustu, malý přibýral až moc)…a postupně přibýral míň a míň, i když jsem kojila hodně často, někdy si říkal i po hodině…tak po třetím měsíci už bylo mlíčka tak málo, že jsem musela začít s nutrilonem…nevím jak by to bylo, kdybych ji nebrala, to už se nedozvím…jen možná při druhém dítěti se na antikoncepci vyprdnu a zkusím kojit co to dá:-)
No tak už špiním ach jo, jestli se to rozjede a bude to trvet vkuse, tak teda nevím ![]()
Já docela věřím na psychiku…a když začneš něco brát, přečteš si nežádoucí účinky a čekáš, který se na tobě projeví, tak se tutově nějaký projeví…já to nikdy nečetla, dokud jsem neměla nějaký problém a až potom jsem řešila, jestli to může být z toho…zkus být víc vklidu, ono je to těžké, každé tělo je jiné a snese něco jiného, ale zrovna s antikoncepcí to chce aspoň dva měsíce zkusit, aby si tělo zvyklo a hormony trochu ustálily…
Ahoj, vyzvedla jsem si antikoncepci Azalia, ale nezačala užívat. Mám tudíž doma nenačaté balené. Stojí v lékarně okolo 550 Kč, přenechám za 400…
Zdravím včera jsem začala brát azalii MS jsem měla první od porodu a to 1.9. cca 4 dny, jak dlouho ji musím uživat před jinak nechráněným sexem?
![]()
@Kapřík90 v příbaláku to bude 100% napsané. zkus si ho přečíst
ale že jsem dobrá duše tak ti povím že je to týden