Azalia při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
23.7.12 11:29

Bere se porad.. ja jsem ji mela rok a ms chodila jak se ji zachtelo, kdyz jsem prestala kojit ihned jsem antikoncepci vymenila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
23.7.12 11:36

Ahoj beru Azalii 3 měsíce, ms jsem měla už 5 měsíců pravidelně a najednou jsem ms opět dostala po 14. dnech, to je normální po této antikoncepci? Mohla jsem být totiž možná těhotná, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.7.12 13:26

@luciezesvetic ano je to normalni… jsou to jeji nezadouci ucinky, az prejdes na jinou, tak to bude zase ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.7.12 13:36

Ahoj prokazatelně u mě toto - 16 kg za 2,5 měsíce užívání, skažená pleť výrazně nikdy mě to netrápilo, návaly horka, silnější pocení, vypadávání vlasů. Brala jsem po císaři a kojila jsem jen na začátku prvního platíčka pak mi zmizelo mlíko. Doktor řekl dobrat a pak dáme jinou… Jiná nebyla byl druhý syn :-) Teď vím jedno Azalie je jed a já ji nechci vidět ani z rychlíku. Podle odborníka mi to začalo kompletně ničit tělo zřejmě alergická reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.7.12 13:37

Jo a krvácela jsem vkuse skoro celou dobu krvácení střídalo špinění. Mě fakt nesedla vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.7.12 14:11

Děkuju holky já jsem to v tom letáku nenašla :oops: a uvidíme jak mi sedne no :nevim: trochu se toho bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.9.12 14:55

No potěš, snad to na mě bude působit dobře.. dnes jsem ji začla brát. Hlavně doufám, že po ní nepřiberu, když jsem po porodu tak pěkně shodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.9.12 10:03

Nežádoucí účinky má každá antikoncepce…s tím se člověk musí smířit…Jinak Azalii jsem brala půl roku a úplně bez problémů…žádné špinění, ani krvácení, ani žádné jiné nežádoucí účinky…jediné čím si nejsem jistá, jestli je možné, že jsem díky ní postupně přicházela o mléko…začala jsem s ní hned po šestinedělí (to jsem měla mlíka spoustu, malý přibýral až moc)…a postupně přibýral míň a míň, i když jsem kojila hodně často, někdy si říkal i po hodině…tak po třetím měsíci už bylo mlíčka tak málo, že jsem musela začít s nutrilonem…nevím jak by to bylo, kdybych ji nebrala, to už se nedozvím…jen možná při druhém dítěti se na antikoncepci vyprdnu a zkusím kojit co to dá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.9.12 09:02

No tak už špiním ach jo, jestli se to rozjede a bude to trvet vkuse, tak teda nevím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.9.12 13:12

Já docela věřím na psychiku…a když začneš něco brát, přečteš si nežádoucí účinky a čekáš, který se na tobě projeví, tak se tutově nějaký projeví…já to nikdy nečetla, dokud jsem neměla nějaký problém a až potom jsem řešila, jestli to může být z toho…zkus být víc vklidu, ono je to těžké, každé tělo je jiné a snese něco jiného, ale zrovna s antikoncepcí to chce aspoň dva měsíce zkusit, aby si tělo zvyklo a hormony trochu ustálily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.12.12 22:54

Ahoj, vyzvedla jsem si antikoncepci Azalia, ale nezačala užívat. Mám tudíž doma nenačaté balené. Stojí v lékarně okolo 550 Kč, přenechám za 400…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
19.2.13 19:37

Ahoj, já ji měla půl roku a taky bez vedlejších účinků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.5.13 13:36

Prodej léků na předpis je nelegální, příspěvky mažu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
10.9.13 21:38

Zdravím včera jsem začala brát azalii MS jsem měla první od porodu a to 1.9. cca 4 dny, jak dlouho ji musím uživat před jinak nechráněným sexem? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.9.13 21:43

@Kapřík90 v příbaláku to bude 100% napsané. zkus si ho přečíst ;) ale že jsem dobrá duše tak ti povím že je to týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí