Yaz a bolest hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
16.2.12 15:10

Yaz a bolest hlavy

Ahoj holky,
prosím o radu: u každé horm. antikoncepce-tabletky, mě hodně bolívá hlava. Dr. radil Yaz, že po něm hlava nebolí. Dneska už zase 4. den bolest hlavy, už mě to fakt vytáčí :pocitac: :pocitac: Nemáte někdo podobnou zkušenost s tím, že jste našly nějakou jinou horm. antikoncepci, po které hlava nebolí ?? Kroužek a tělísko je mi nesympatické :nevim: :nevim: :nevim:
Díky.
Evelína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
16.2.12 15:18

Mně YAZ také nevyhovoval, zkusila jsem jej tehdy jako „novinku“ méně hormonů, že nezadržuje vodu atd. :nevim: … ale prostě jsem se necítila po něm dobře. Vrátila jsem se k Harmonetu a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
16.2.12 16:20

Já brala Yadine a kvůli bolestem hlavy jsem měnila na Yaz..prvních pár měsíců OK, ale teď to byl děs. Budu asi tudíž antiko vysazovat úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
16.2.12 16:28

Yaz ani yasminelle nedoporučuju. Bylo mi po něm neskutečně špatně. Hlava, otoky, únava, kožní vyrážka. První 1 - 2 měsíce v pohodě a pak hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
16.2.12 16:29

trpím odjakživa silnými mogrénami a jejich frekvence se snížila fakt na minimum při HA Mirelle. Navíc u mne tato HA fungovala tak výborně, že jsem nepotřebovala kupovat ani vlöžky a po vysazení jsem do měsíce otěhotněla. A těhotenství bez migrén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.2.12 16:40

Jen přidávám pro info, všechny tři preparáty jsou velmi podobné:

Ethinylestradiolum (0,03 mg), Drospirenonum (3,00 mg) Yadine

Ethinylestradiolum (0,02 mg), Drospirenonum (3,00 mg) YAZ, YASminelle

Takže kdo má problém s jedním, tak mu s největší pravděpodobností nesednou ani další dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
16.2.12 16:49

jde o to, že Yaz má jiný ražim - máš 24 hormonálních tabletek a jen 4 placeba…to znamená, že se dělá kratší pauza bez hormonů - tzn. menší hormonální výkyvy. Jinak jsou téměř všecky antikoncepce na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.2.12 19:44

Já jsem brala Yaz kvůli migrénám,asi pátá antiko co jsem zkoušela, protože mi žádná neseděla a byla jsem moc spokojená a po celou dobu užívání jsem tak silnou migrénu neměla.Otěhotněla jsem ihned po vysazení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1