Kondomy Pepino recenze

49
14.9.16 22:38

Kondomy pepino recenze

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli nemáte zkušenosti s kondomy pepino a jestli jo chtěla bych znát váš názor moc děkuju :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
14.9.16 22:50

V životě jsem zažila prasklý kondom dvakrát, v obou případech Pepino. Durex nikdy neselhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.16 23:15

Za mně taky Durex, jednou jsme vyzkoušeli Pepino a manžel tvrdil, že mu sklouzával :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.16 23:21

Dobrý jsou taky primeros. ;) Za tři roky žádná nehoda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.16 00:15

Primeros a Pepíno šílenost. Na druhou stranu zkušenost mám podobnou jako @Heivka s tím rozdílem, že to byl právě Durex, který selhal v obou případech.

U těch zbylých zmíněných většinou byla buď špatná velikost nebo šílený materiál nebo dost zoufalá lubrikace…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.16 00:48

Pepino už nikdy. Po chvíli mě začal jakoby dřít a pak lupl. Ale, jak tady vychvalují Durex. Měli jsme teď tu novinku „invisible“ na zkoušku a všechny tři kondomy v balíčku nám praskly. A to bez orgasmu, nevydržely klasickou soulož. :mrgreen: Ale nejsem ojedinělý případ, že „prý“ tyto nějak nevyšly. Jinak Durex přitom používáme běžně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3473
15.9.16 04:55
@Anonymní píše:
A to bez orgasmu, nevydržely klasickou soulož.

Jak se z pohledu prezervativu liší klasická soulož a soulož s orgasmem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.9.16 06:54

Nejsou špatné, ale za ani výborné, za mě taková střední kvalita. Ale na Durex rozhodně nemají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.9.16 07:12

Když už tak pouze Durex :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.9.16 07:21

Nám praskl právě Durex :D ale stalo se nám to v jednom případě z XXX..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
15.9.16 08:08

Pepina divne smrdí. Durexy jsou top, ale taky se mi stalo, ze byl malo lubrikovanej a z tech vroubkovanych jsem mela mykozu :oops: Ty znecitlivujici s benzokainem maj ten gel hnusne ztuhlej :mrgreen: Nejlepsi jsou od durex ty obycejny, 4ks v krabicce. Maji nejlepší lubrikant a nejlíp sedí. Jeden druh z tech tenkych gum je dost malej a chlapa skrtil :mrgreen: a libi se mi ze nejdou citit po latexu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.9.16 08:34

No a nám zase Pepino vyhovoval :) naopak PRIMEROS - šílenost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.9.16 08:44

Pepina jsou majinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.9.16 18:18

Děkuju moc :) právě mám 2 kondomy právě ten pepino a pak jestli někdo zná tak kondom mondos a na mondos sem četla celkem fajn recenze tak nevím co je lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.9.16 00:11

@PetrVesely Nám taky vesměs praskl v době vyvrcholení chlapa. Nevím, jestli si to nějak poťapal rukama (nehty nemá, stíhá si je denně užírat :mrgreen: ), ale vždy svědomitě kontroluje těsně před, jestli náááááhodou kondomáž nepraskla a pak se stalo, že do pár sekund při vyvrcholení to prasklo, dokonce jsem to cítila… no ale vždy bylo už pozdě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí