Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli nemáte zkušenosti s kondomy pepino a jestli jo chtěla bych znát váš názor moc děkuju
![]()
V životě jsem zažila prasklý kondom dvakrát, v obou případech Pepino. Durex nikdy neselhal.
Za mně taky Durex, jednou jsme vyzkoušeli Pepino a manžel tvrdil, že mu sklouzával ![]()
Primeros a Pepíno šílenost. Na druhou stranu zkušenost mám podobnou jako @Heivka s tím rozdílem, že to byl právě Durex, který selhal v obou případech.
U těch zbylých zmíněných většinou byla buď špatná velikost nebo šílený materiál nebo dost zoufalá lubrikace…
Pepino už nikdy. Po chvíli mě začal jakoby dřít a pak lupl. Ale, jak tady vychvalují Durex. Měli jsme teď tu novinku „invisible“ na zkoušku a všechny tři kondomy v balíčku nám praskly. A to bez orgasmu, nevydržely klasickou soulož.
Ale nejsem ojedinělý případ, že „prý“ tyto nějak nevyšly. Jinak Durex přitom používáme běžně. ![]()
@Anonymní píše:
A to bez orgasmu, nevydržely klasickou soulož.
Jak se z pohledu prezervativu liší klasická soulož a soulož s orgasmem? ![]()
Nejsou špatné, ale za ani výborné, za mě taková střední kvalita. Ale na Durex rozhodně nemají ![]()
Nám praskl právě Durex
ale stalo se nám to v jednom případě z XXX..:-D
Pepina divne smrdí. Durexy jsou top, ale taky se mi stalo, ze byl malo lubrikovanej a z tech vroubkovanych jsem mela mykozu
Ty znecitlivujici s benzokainem maj ten gel hnusne ztuhlej
Nejlepsi jsou od durex ty obycejny, 4ks v krabicce. Maji nejlepší lubrikant a nejlíp sedí. Jeden druh z tech tenkych gum je dost malej a chlapa skrtil
a libi se mi ze nejdou citit po latexu ![]()
No a nám zase Pepino vyhovoval
naopak PRIMEROS - šílenost!!!
Děkuju moc
právě mám 2 kondomy právě ten pepino a pak jestli někdo zná tak kondom mondos a na mondos sem četla celkem fajn recenze tak nevím co je lepší ![]()
@PetrVesely Nám taky vesměs praskl v době vyvrcholení chlapa. Nevím, jestli si to nějak poťapal rukama (nehty nemá, stíhá si je denně užírat
), ale vždy svědomitě kontroluje těsně před, jestli náááááhodou kondomáž nepraskla a pak se stalo, že do pár sekund při vyvrcholení to prasklo, dokonce jsem to cítila… no ale vždy bylo už pozdě
![]()