Chybné užívání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
11.9.16 15:40

Chybné užívání!

Zdravím všechny,
Chtěla bych se poradit a zeptat na zkušenosti.
Přecházela jsem na jinou antikoncepci, bohužel užívání tablet jsem začala spatne. Ihned při starém douzivani ant.,kdy ma přijít ms, jsem měla začít brát nové platicko s novou antikoncepci. Bohužel jsem si udělala týden pauzu a az po týdnu začala brát nové tabletky. Samozřejmě pohl.styk proběhl a ja nevim, zda jsem byla i tak chráněna. Po 13 dnech užívání jsem včera vysadila pilulky, protože mam bolesti prsou, o dost více jim… Dnes tedy po vynechání spinim, muzu byt v klidu, ze nejsem tehu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1567
11.9.16 15:43

Švagrová přesně takhle otěhotněla, navíc pak neměla žádné příznaky a HA brala až do 8.tt. Malý je naštěstí v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101499
11.9.16 15:44

@Niky.Nici No, ja bych spis rekla, zes presla dobte, akorat blbe ctes pribalovy letak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.9.16 16:07
@j.a.n.i1 píše:
@Niky.Nici No, ja bych spis rekla, zes presla dobte, akorat blbe ctes pribalovy letak…

Taky si myslím. 1. den menstruace se prášky začínají brát, když se s HA začíná úplně. V 7mi denní pauze bys měla být chráněná a s novým nasazením prášků se opět brání ovulaci. Ale raději se poraď s lékařem, jestli nasadit jinou HA, když ti tahle nesedí, nebo co máš dělat. Teprve po 13 práškách už dalších 7 dní asi chráněná nebudeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.9.16 16:22

Tak uvidíme, každopádně dekuju, holky. Přestala jsem je brát z důvodu, kdyby jsem byla náhodou tehu. Je mozne, ze bolesti v prsou, větší chuť k jídlu, jsou příznaky nové anti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.9.16 16:25

@Niky.Nici a nebylo by lepší místo vynechání pilulek udělat těhotenský test, abys věděla na čem jsi? Mně teda ta pauza mezi platíčky (pokud šlo o stejný typ antikoncepce) přijde v pořádku, to vynechání po 13 dnech už méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí