Hormonální antikocepce a závratě

Anonymní
5.9.16 18:06

hormonální antikocepce a závratě

Zdravím, včera jsem psala otázku na depo povera,25 tého jsem měla ms..skončila, a po dvou dnech opět začala, byla mi píchnuta depopovera prvního září a ted je mi stále špatně, motám se, bolí mě podbřišek a stále špiním takže to nezabralo, zato mi ted vyšel slabě pozitivní test 8o..tak ted nechápu trochu jak je to možné a jestli za to může ta depo povera?? :zed: jsem strašně unavená a necítim se vůbec dobře..máte stím zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
5.9.16 18:08

No slabě pozitivní,,ted koukám že to docela vyjelo dost :oops: to vidím i z dálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
5.9.16 18:11

@Andy27 a je po anonymitě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.9.16 18:13

No už ne :mavam: jsem trdlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.9.16 19:02

hormonální antikocepce a závratě

Najdi si na internetu vedlejší účinky depoprovery, to špinení tam je, závratě nevim. Udělal ti doktor těhotenskej test než ti to píchnul? Mě ho doktorka dělala pokaždý před další aplikací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.9.16 20:21

Nedělal ani utz jen mě promhmátl, nedalo mi to a zašla jsem tady na pohotovost radši..ráno si jdu pro výsledky z hcg..tak uvidím..na testu to je no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.9.16 21:00

Netuším jestli si miminko přeješ nebo ne, ale ať už to dopadne jakkoliv tak držím palce a Tvůj pan doktor by měl asi napřed myslet a pak teprve konat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.9.16 21:04

Díky každopádně uvidím zítra,,,sama jsem zvědavá, na utz tady nic nebylo ještě tak se uvidí z výsledků a zánět tady taky vyloučil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí