Pharmatex a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.9.16 14:48

pharmatex a menstruace

Ahoj holky, ty z vas ktere pouzivate spermicid pharmatex, jak to prosim delate v obdobi menstruace kdyz mate sex? Muzu si normalne po sexu zavest menstruacni kalisek nebo tampon? Nebo si naopak nic zavadet nesmim a mam dat jen intimku? Nevim jestli by nevadilo, ze ta smes (i pres dojiti si po sexu na wc a nasledne omyti vodou) neodteka, ale zustava uvnitr at uz v kalisku nebo v tamponu.Diky za rady :kytka:

Příspěvek upraven 07.09.16 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
7.9.16 14:51

Během MS jsem ho nikdy nepoužívala, ale nevidím důvod, proč bys po použití nemohla zavést tampon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.16 14:55
@Kotatko03 píše:
Během MS jsem ho nikdy nepoužívala, ale nevidím důvod, proč bys po použití nemohla zavést tampon :nevim:

no ja prave nevim jestli nevadi kdyz do toho „prostredi“ s pharmatexem zavedu tampon..jestli nemuze dojit k nejake infekci apod. vcera jsem mela radsi jen intimku ;) tak proto se ptam jestli nekdo nema zkusenost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.9.16 15:53
@veronika 51297 píše:
no ja prave nevim jestli nevadi kdyz do toho „prostredi“ s pharmatexem zavedu tampon..jestli nemuze dojit k nejake infekci apod. vcera jsem mela radsi jen intimku ;) tak proto se ptam jestli nekdo nema zkusenost 8)

já nevím, ale zdá se mi to jako blbost, že by sis způsobila infekci nebo tak něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.9.16 15:58

Zbytecny pouzivat pharmatex behem menstruce :D zbytecne si ho plejtvas ;) pokud s nim spis i behem menstruace, tak v obdobi menstruace nejsi plodna, cili pharmatex je zbytecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.16 17:21
@Cenzurejsn píše:
Zbytecny pouzivat pharmatex behem menstruce :D zbytecne si ho plejtvas ;) pokud s nim spis i behem menstruace, tak v obdobi menstruace nejsi plodna, cili pharmatex je zbytecny

myslim si, ze neni zrovna nejlepsi spolihat na to, ze zena neni v obdobi menstruace plodna..je spousta pripadu, ze zena otehotnela prave pri menstruaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.9.16 18:26
@veronika 51297 píše:
myslim si, ze neni zrovna nejlepsi spolihat na to, ze zena neni v obdobi menstruace plodna..je spousta pripadu, ze zena otehotnela prave pri menstruaci :lol:

tak spousta jich zase nebude, ale neříkám, že takové nejsou. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, sex během ms jsem měla hodněkrát (nechráněný!) a nikdy jsem neotěhotněla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.16 19:01
@Kotatko03 píše:
tak spousta jich zase nebude, ale neříkám, že takové nejsou. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, sex během ms jsem měla hodněkrát (nechráněný!) a nikdy jsem neotěhotněla ;)

diky za zkusenost ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.9.16 16:44

To by teda musel byt nejaky zazrak, aby zena otehotnela behem menstruace :dance: Asi se to vyloucit uplne neda, ale co se v dnesni dobe da vyloucit, ze ano… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí