Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ty z vas ktere pouzivate spermicid pharmatex, jak to prosim delate v obdobi menstruace kdyz mate sex? Muzu si normalne po sexu zavest menstruacni kalisek nebo tampon? Nebo si naopak nic zavadet nesmim a mam dat jen intimku? Nevim jestli by nevadilo, ze ta smes (i pres dojiti si po sexu na wc a nasledne omyti vodou) neodteka, ale zustava uvnitr at uz v kalisku nebo v tamponu.Diky za rady ![]()
Příspěvek upraven 07.09.16 v 15:12
Během MS jsem ho nikdy nepoužívala, ale nevidím důvod, proč bys po použití nemohla zavést tampon ![]()
@Kotatko03 píše:
Během MS jsem ho nikdy nepoužívala, ale nevidím důvod, proč bys po použití nemohla zavést tampon
no ja prave nevim jestli nevadi kdyz do toho „prostredi“ s pharmatexem zavedu tampon..jestli nemuze dojit k nejake infekci apod. vcera jsem mela radsi jen intimku
tak proto se ptam jestli nekdo nema zkusenost ![]()
@veronika 51297 píše:
no ja prave nevim jestli nevadi kdyz do toho „prostredi“ s pharmatexem zavedu tampon..jestli nemuze dojit k nejake infekci apod. vcera jsem mela radsi jen intimkutak proto se ptam jestli nekdo nema zkusenost
já nevím, ale zdá se mi to jako blbost, že by sis způsobila infekci nebo tak něco ![]()
Zbytecny pouzivat pharmatex behem menstruce
zbytecne si ho plejtvas
pokud s nim spis i behem menstruace, tak v obdobi menstruace nejsi plodna, cili pharmatex je zbytecny
@Cenzurejsn píše:
Zbytecny pouzivat pharmatex behem menstrucezbytecne si ho plejtvas
pokud s nim spis i behem menstruace, tak v obdobi menstruace nejsi plodna, cili pharmatex je zbytecny
myslim si, ze neni zrovna nejlepsi spolihat na to, ze zena neni v obdobi menstruace plodna..je spousta pripadu, ze zena otehotnela prave pri menstruaci ![]()
@veronika 51297 píše:
myslim si, ze neni zrovna nejlepsi spolihat na to, ze zena neni v obdobi menstruace plodna..je spousta pripadu, ze zena otehotnela prave pri menstruaci
tak spousta jich zase nebude, ale neříkám, že takové nejsou. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, sex během ms jsem měla hodněkrát (nechráněný!) a nikdy jsem neotěhotněla ![]()
@Kotatko03 píše:
tak spousta jich zase nebude, ale neříkám, že takové nejsou. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, sex během ms jsem měla hodněkrát (nechráněný!) a nikdy jsem neotěhotněla
diky za zkusenost ☺
To by teda musel byt nejaky zazrak, aby zena otehotnela behem menstruace
Asi se to vyloucit uplne neda, ale co se v dnesni dobe da vyloucit, ze ano… ![]()