Menstruace - nálada?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3662
8.9.16 11:56

MS nálada?

Caukyy nevím kam zařadit moje téma, proto píší sem. Beru nově antikoncepci Belara. po jednom platu má byt pauza 7dni. Já ji neudělala, vzala sem rovnou druhé plato. Tento měsíc dovolenkujeme, tak sem si to chtěla užít bez MS. Teď k problému. Jsem nepříjemná, občas hnusná, smutná, chce se mi brečet, všechno mě dojímá a proste mám nálady jako kdybych měla menstruaci. jenže nemam. BERU přece to druhé plato bez pauzy- 4 prášek (jinak bych menstruovala) moje otázka zní. Jestli tělo ví, že má být MS tak ty nálady proste jsou i bez krvácení? A nebo jak to je? Nebo to může být novou antikoncepci?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2373
8.9.16 12:02

Sice jsem měla jinou HA, ale po dobu brani antikoncepce se mnou dělali hormony divy. Měla jsem hrozně výkyvy nálad. Ani v těhotenství jsem nebyla tak náladová jako při HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 12:13

To sem nechtěla slyšet :( doufám ze to není novou antikoncepci, protože sem si ji speciálně vyžádala na pribrani a nebyla levná. Mě se spis jedna o to, jestli můžu bejt takhle náladova když nemám MS ale v tu dobu ji jakoby mám mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.9.16 12:22

@Dojcanis : myslim, ze ne, pri antikoncepci nemas opravdovou ms a telo podle me nevi, ze ji „mas mit.“ Spis to bude reakce na zmenu HA tipuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 12:29

@beruska9 a do Pr****.. Tak to je super, fakt.. Protože předchozí antikoncepce taky příšerný (nálady, a tak) tohle je mnohem horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.9.16 12:29

Jsou to hormony, každé tělo na ně reaguje jinak, takže to bude asi spíš novou antikoncepcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 13:12

A ustálí se to, a nebo si tělo proste potřebuje zvyknout?.. A nebo prostě mi nesedí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.9.16 04:36

@Dojcanis : no co si pamatuji, pri zmene mi doktor doporucoval vydrzet vzdy 3 mesice s novou HA, a menit az pak, pokud by nevyhovovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
9.9.16 07:11

Já beru HA už pět let, dříve Vreya, teď Bonadea. Poslední dobou jsem tak strašně na facku jako snad ještě nikdy, tak přemýšlím že si nechám HA změnit a pokud by to nepomohlo tak budu muset vysadit, nebo se ze mě chlap zblázní :roll: :lol: a já ze sebe taky. Strašně se mi mění nálady, z minuty na minutu doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
11.9.16 10:55

Ahoj holky, dovolím si obnovit téma… jak jste na tom s náladami a stavy při MS? Mě nic nebolí, ale mám poslední dvě MS hrozné nálady, nic se mi nedaří, nejsem schopná uvařit, včera jsem jídlo přesolila, dnes připálila a musela vyhodit. Nedrží mi nic ve vlasech a mám pocit, že ani ten makeup se nechytá, prostě mi nejde si ani namalovat řasy. Je mi furt vedro a jen bych spala. Náladu mám chvíli takovou, že bych se nejradši zavřela doma a jen spala a chvíli mám zas chuť vraždit. Podotýkám, že nedělám nějaké scény a tak, spíš jen potichu zuřím, trpím apod. Snažím se to brát s humorem a ovlivnit to, ale je to dost otrava. Čtyři dny v měsíci mám pocit, že jsem úplně nepoužitelná. Jak jste na tom vy? Samozřejmě tady není nic na řešení, je to spíš jen takový stesk a zajímá mě, jak to prožíváte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.9.16 12:19
@mischelinka píše:
Ahoj holky, dovolím si obnovit téma… jak jste na tom s náladami a stavy při MS? Mě nic nebolí, ale mám poslední dvě MS hrozné nálady, nic se mi nedaří, nejsem schopná uvařit, včera jsem jídlo přesolila, dnes připálila a musela vyhodit. Nedrží mi nic ve vlasech a mám pocit, že ani ten makeup se nechytá, prostě mi nejde si ani namalovat řasy. Je mi furt vedro a jen bych spala. Náladu mám chvíli takovou, že bych se nejradši zavřela doma a jen spala a chvíli mám zas chuť vraždit. Podotýkám, že nedělám nějaké scény a tak, spíš jen potichu zuřím, trpím apod. Snažím se to brát s humorem a ovlivnit to, ale je to dost otrava. Čtyři dny v měsíci mám pocit, že jsem úplně nepoužitelná. Jak jste na tom vy? Samozřejmě tady není nic na řešení, je to spíš jen takový stesk a zajímá mě, jak to prožíváte vy?

Mám. to také, třeba dva dny před MS, a pak třeba 4 dny když. to mám.. Bohužel to tak je, také to nesnáším.. Ale já to prožívám tak ze bohužel sem hnusná i na přítele a pak mě to druhý den mrzí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 13:47
@mischelinka píše:
Ahoj holky, dovolím si obnovit téma… jak jste na tom s náladami a stavy při MS? Mě nic nebolí, ale mám poslední dvě MS hrozné nálady, nic se mi nedaří, nejsem schopná uvařit, včera jsem jídlo přesolila, dnes připálila a musela vyhodit. Nedrží mi nic ve vlasech a mám pocit, že ani ten makeup se nechytá, prostě mi nejde si ani namalovat řasy. Je mi furt vedro a jen bych spala. Náladu mám chvíli takovou, že bych se nejradši zavřela doma a jen spala a chvíli mám zas chuť vraždit. Podotýkám, že nedělám nějaké scény a tak, spíš jen potichu zuřím, trpím apod. Snažím se to brát s humorem a ovlivnit to, ale je to dost otrava. Čtyři dny v měsíci mám pocit, že jsem úplně nepoužitelná. Jak jste na tom vy? Samozřejmě tady není nic na řešení, je to spíš jen takový stesk a zajímá mě, jak to prožíváte vy?

Ahoj mam to samy.. dva dny pred kramy jsem takova divna… nic me nebavi atd ale zas dosti nadrzena.. :D no a jak to prijde tak jsme unavena nic se mi nechce… :( ani varit ani vubec nic :( pocituji slabost a unavu atd :( je to blby no… :( nevim co s tim…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1