Konec ms u moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35717
17.7.19 09:41

Infekce z čeho, z moře? Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
17.7.19 09:46

Ne - proč by měla? Slaná voda je naopak dezinfekční, ale těm žádoucím bakteriím v pochvě vyhovuje.

Problém s hygienou a rizikem narušení rovnováhy je buď v chlorované vodě (chlor zabíjí žídoucí bakterie a pak se tam snáze pomnoží kvasinky) a nebo v nějaké případné znečištěné stojaté vodě, kdy si zaneseš kdoví co zvenčí - ale to je spíš zcela výjimečná záležitost a musela by si lézt do něčeho, kde plavou mrtvé ryby, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.19 09:46

@pikola Myslela jsem si to, tak jdu jen tak, snad už to bude ok. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.19 09:49

@Ou Super, díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
17.7.19 09:51

Copak tampon zabrání infekci? Ne nezabrání, naopak se ti vodou nacucne a máš ho tam ještě nějakou dobu po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
17.7.19 10:16

@Genovesa tak zkus po dovolené pořídit kalíšek. Ten se zavádí snadno i na konci periody, stačí ho omýt a v případě nouze i lubrikant (pokud to někomu fakt nejde, ale já jsem tedy nemusela). Navíc tu sliznici nevysuší jako tampon, který nasákne vše a navíc z něj působí ten chlor, kterým je bělený. Když už máš děti, tak ti kalíšek určitě vyhovovat bude a na plavání je super, protože k čípku se voda vůbec nedostane, ani ta krev nevyteče při správném použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17192
17.7.19 10:21

Jdi bez a buď v klidu… a jinak souhlasím a doporučuji přesně to, co nade mnou píše @masinka9, nemohu vynachválit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí