Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemam osobni, ale kamarada. Rikal, ze uz by nejel.Ze hned na zacatku dostali skoleni, z kteryho vyplynulo, ze v podstate moc nesmi do vody, ukazovali jim asi 5 smrtelne nebezpecnych zivocichu.On sam narazil.snad na dva, nerespektoval moc pokyny a chodil plavat, protoze tam chcipal nudou.Bylo to hlavne na organizovane potapeni, bazen a cuceni z chajdy. Takhle nam to licil.Rada si prectu, ze to tak neni. Zabil muj sen o dovolene v raji
Byla jsem na jednom vetsim ostrove, 2km na delku, 400m na sirku, unor/brezen, dva tydny.
Krasne misto, super koupani (kdykoliv a kdekoliv), voda 30 stupnu (jednou i 34), prijemna obsluha.
Jinak vse dost drahe (masaze, restaurace se specialitami) - aby ne, resort ubytoval 1000 lidi a mel 1000 zamestnancu.
A popravde dost nudne. Jak je to ostrov, tak se neda snadno neco podniknout a chybel mi ruch mesta/mestecka, nebo alespon moznost.
Jsem rada, ze jsem tam byla, ale znova bych nejela.
No a právě proto doporučuji ten již jinde zmíněný Zanzibar.Voda, palmy, písek, to je krása srovnatelná k tomu exkurze, nejste zavření na ostrově x x x metrů.
Luxusní rezorty jsou pozlátko, jakmile chceš vidět víc, spina, bída, smrad, odpadky ve vodě, na pláži..nedej na fotky z Instagramu apod..jsou hezčí místa..
@Zuzi79 píše:
Byla jsem na jednom vetsim ostrove, 2km na delku, 400m na sirku, unor/brezen, dva tydny.Krasne misto, super koupani (kdykoliv a kdekoliv), voda 30 stupnu (jednou i 34), prijemna obsluha.
Jinak vse dost drahe (masaze, restaurace se specialitami) - aby ne, resort ubytoval 1000 lidi a mel 1000 zamestnancu.
A popravde dost nudne. Jak je to ostrov, tak se neda snadno neco podniknout a chybel mi ruch mesta/mestecka, nebo alespon moznost.
Jsem rada, ze jsem tam byla, ale znova bych nejela.
Děkuji za příspěvek
já s nudou počítám, jsem z dovolených dycky děsně unavená, pač vše musíme vidět, všude mě to táhne
takže potřebuju, aby mě nikam nic netáhlo-prostě jen pláž a moře
Název resortu nenapíšeš? ![]()
@Ditta77 píše:
Děkuji za příspěvekjá s nudou počítám, jsem z dovolených dycky děsně unavená, pač vše musíme vidět, všude mě to táhne
takže potřebuju, aby mě nikam nic netáhlo-prostě jen pláž a moře
Název resortu nenapíšeš?
Poslu ti kontakt na pani, co vas to usijena miru, chces?
@Ditta77 tak to budes spravne
nepamatuju se nazev, ale mrknu se a jeste ozvu
na odpocinek to bylo super, jen cesta je narocna ![]()
@astoret díky za přìspěvek
Na fotky z Instagramu rozhodně nedávám
Jsem realista a pátrám a zjišťuju a vždycky vím, do čeho jdu
Odpadky jsou problém všude-natož na malým ostrůvcích, jako jsou Maledivy…Špína, bída, smrad se určitě netýká resortů, je to záležitost lokálních obydlených ostrůvků, kde žije domorodé obyvatelstvo, a rozhodně jsou hezčí místa-to nepochybně
Já stále rozmýšlela-Zanzibar, Mauricius, Bali, Thajsko, ale ještě nemám jasno, bojuju s leností
Jakákoli dovolená by adi byla zase o výletech a poznávání a já pro jednou chci prostě jen pláž a moře, aby mě to nikam netáhlo
![]()
Příspěvek upraven 28.09.19 v 21:21
A proc si to nepostavis sama? Za tyden ceny cestovky mas dva tydny po sve ose. jinak dobra cestovka je Deluxea.
@jkra píše:
https://www.otherwayholiday.com/…alni-nabidky
Není to tato paní?
![]()
@jkra píše:https://www.otherwayholiday.com/…alni-nabidky
@jkra píše:
A proc si to nepostavis sama? Za tyden ceny cestovky mas dva tydny po sve ose. jinak dobra cestovka je Deluxea.
No musim to vykoumat, mě popravdě malinko děsí, že po vlastní ose tam nebudu mít delegáta
musím se od toho pocitu oprostit
![]()
@jkra píše:
Neni, ale funguje podobne.
A můžeš mi prosím ten kontakt napsat?😊
@Ditta77 píše:
A můžeš mi prosím ten kontakt napsat?😊
Zitra jo, az pustimnnotas.
Jako evidentně záleží kolik investuješ - do jakého resortu pojedeš?
Pozlátko
odpadky
1000 lidí
nuda
nesmí do vody ![]()
nevycházím z údivu, kde to ti lidé byli?!!!
zcestovaný kus světa, nespočet hotelů…a na Maledivy se vždy vracíme a nenašli jsme pro relaxační dovolenou u moře lepší destinaci. S dětmi úplně skvělé.
Jezdí se tam v zimě - v létě dost často hrozí, že dovolená proprší (asi víš)
S dětmi: Soneva Fushi, Vakkaru Maldives, Levnější - Banyan Tree