Maledivy - tipy,zkušenosti atd.

4154
13.7.19 22:57

Nemam osobni, ale kamarada. Rikal, ze uz by nejel.Ze hned na zacatku dostali skoleni, z kteryho vyplynulo, ze v podstate moc nesmi do vody, ukazovali jim asi 5 smrtelne nebezpecnych zivocichu.On sam narazil.snad na dva, nerespektoval moc pokyny a chodil plavat, protoze tam chcipal nudou.Bylo to hlavne na organizovane potapeni, bazen a cuceni z chajdy. Takhle nam to licil.Rada si prectu, ze to tak neni. Zabil muj sen o dovolene v raji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1038
14.7.19 00:23

Byla jsem na jednom vetsim ostrove, 2km na delku, 400m na sirku, unor/brezen, dva tydny.

Krasne misto, super koupani (kdykoliv a kdekoliv), voda 30 stupnu (jednou i 34), prijemna obsluha.

Jinak vse dost drahe (masaze, restaurace se specialitami) - aby ne, resort ubytoval 1000 lidi a mel 1000 zamestnancu.

A popravde dost nudne. Jak je to ostrov, tak se neda snadno neco podniknout a chybel mi ruch mesta/mestecka, nebo alespon moznost.

Jsem rada, ze jsem tam byla, ale znova bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.7.19 05:06

No a právě proto doporučuji ten již jinde zmíněný Zanzibar.Voda, palmy, písek, to je krása srovnatelná k tomu exkurze, nejste zavření na ostrově x x x metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
14.7.19 07:14

Luxusní rezorty jsou pozlátko, jakmile chceš vidět víc, spina, bída, smrad, odpadky ve vodě, na pláži..nedej na fotky z Instagramu apod..jsou hezčí místa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.7.19 09:54
@Zuzi79 píše:
Byla jsem na jednom vetsim ostrove, 2km na delku, 400m na sirku, unor/brezen, dva tydny.

Krasne misto, super koupani (kdykoliv a kdekoliv), voda 30 stupnu (jednou i 34), prijemna obsluha.

Jinak vse dost drahe (masaze, restaurace se specialitami) - aby ne, resort ubytoval 1000 lidi a mel 1000 zamestnancu.

A popravde dost nudne. Jak je to ostrov, tak se neda snadno neco podniknout a chybel mi ruch mesta/mestecka, nebo alespon moznost.

Jsem rada, ze jsem tam byla, ale znova bych nejela.

Děkuji za příspěvek :kytka: já s nudou počítám, jsem z dovolených dycky děsně unavená, pač vše musíme vidět, všude mě to táhne :lol: takže potřebuju, aby mě nikam nic netáhlo-prostě jen pláž a moře :mrgreen: Název resortu nenapíšeš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
14.7.19 09:56
@Ditta77 píše:
Děkuji za příspěvek :kytka: já s nudou počítám, jsem z dovolených dycky děsně unavená, pač vše musíme vidět, všude mě to táhne :lol: takže potřebuju, aby mě nikam nic netáhlo-prostě jen pláž a moře :mrgreen: Název resortu nenapíšeš? :mrgreen:

Poslu ti kontakt na pani, co vas to usijena miru, chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.7.19 10:06

@Ditta77 tak to budes spravne :mrgreen: nepamatuju se nazev, ale mrknu se a jeste ozvu :) na odpocinek to bylo super, jen cesta je narocna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.7.19 10:37

@astoret díky za přìspěvek :kytka: Na fotky z Instagramu rozhodně nedávám :mrgreen: Jsem realista a pátrám a zjišťuju a vždycky vím, do čeho jdu 8) Odpadky jsou problém všude-natož na malým ostrůvcích, jako jsou Maledivy…Špína, bída, smrad se určitě netýká resortů, je to záležitost lokálních obydlených ostrůvků, kde žije domorodé obyvatelstvo, a rozhodně jsou hezčí místa-to nepochybně 8) Já stále rozmýšlela-Zanzibar, Mauricius, Bali, Thajsko, ale ještě nemám jasno, bojuju s leností :mrgreen: Jakákoli dovolená by adi byla zase o výletech a poznávání a já pro jednou chci prostě jen pláž a moře, aby mě to nikam netáhlo :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 28.09.19 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
14.7.19 12:10

A proc si to nepostavis sama? Za tyden ceny cestovky mas dva tydny po sve ose. jinak dobra cestovka je Deluxea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.7.19 15:24
@jkra píše:

https://www.otherwayholiday.com/…alni-nabidky
Není to tato paní? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.7.19 15:28
@jkra píše:
https://www.otherwayholiday.com/…alni-nabidky
Není to tato paní? :think: :lol:
@jkra píše:
A proc si to nepostavis sama? Za tyden ceny cestovky mas dva tydny po sve ose. jinak dobra cestovka je Deluxea.

No musim to vykoumat, mě popravdě malinko děsí, že po vlastní ose tam nebudu mít delegáta :mrgreen: musím se od toho pocitu oprostit :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
14.7.19 15:45

Neni, ale funguje podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.7.19 18:05
@jkra píše:
Neni, ale funguje podobne.

A můžeš mi prosím ten kontakt napsat?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56138
14.7.19 19:05
@Ditta77 píše:
A můžeš mi prosím ten kontakt napsat?😊

Zitra jo, az pustimnnotas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 12:05

8o Jako evidentně záleží kolik investuješ - do jakého resortu pojedeš?
Pozlátko 8o odpadky 8o 1000 lidí 8o nuda 8o nesmí do vody 8o
nevycházím z údivu, kde to ti lidé byli?!!!

zcestovaný kus světa, nespočet hotelů…a na Maledivy se vždy vracíme a nenašli jsme pro relaxační dovolenou u moře lepší destinaci. S dětmi úplně skvělé.
Jezdí se tam v zimě - v létě dost často hrozí, že dovolená proprší (asi víš)

S dětmi: Soneva Fushi, Vakkaru Maldives, Levnější - Banyan Tree

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí