Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@JaninaK18 my jsme byli v Seget donji do trogiru to byl kousek po pláži asi 2 km. Bylo tam několik budov s apartmány. Byli jsme teda přes nev damu a měli polopenzi přímo ta vila kde jsme byli se jmenovala vila Antonio v Seget donji můžu poslat i nějaký fotky do zprávy ![]()
@Ravedd moc děkuji za odpověď. Kouknu na to. A i fotky si ráda prohlédnu. Já koukala na ubytování na tom poloostrově. A právě si řikám, že na té písečné pláži bude hlava na hlavě jak je vyhlášená. Tak bych buď někde okolo. Ale právě se chci zeptat zda tam někdo někde nebyl, ať mám reference
Děkuji
Čiovo. Tam je úžasně, úplně na druhé straně je Konoba Duga, úžasné dvě pláže. Jedno z míst, kde se nám v Chorvatsku moc líbilo.
@berry4 oblast si najdu. A můžete mi poslat nějaké fotky pláží? Děkuji
Nemohu. Ale stačí si zadat název a vyjedou vám pláže jak z Konoby, tak naproti je další pláž a kemp.
Na poloostrově, ale dál od Trogiru. Cca do 2km od mostu je docela špinavá voda, neprůhledná. A pláže tam moc nejsou, všechno to je jen 2m písku pod náspem silnice. Ta silnice je hned u břehu a jezdí tam hodně aut a motorek.
Volila bych něco dál, tam jsme se jednou šli projít a voda tam byla o dost čistší. Třeba Slatine nebo úplně druhou stranu poloostrova (směrem od pevniny). Všechno směrem k pevnině a k Trogiru mi připadá špinavé, je tam pak veliký přístav a jezdí tam velké lodě. To mi na dovolenou nepřipadá ideální.
@AnastazieB nevím do který strany myslíš ale my byli v Seget Donji, velký lodě propluli max 3 během 10ti denní dovolený a voda byla krásně čistá
a semtam proplula malá loď ale pluli ba druhý straně od nás takže to nám nijak nevadilo jediný co nás jednou vyrusilo tak když hořel kopec a nabirali do letadel vodu v moři to se koupat nedalo ale zase dětem se to hrozně líbilo ![]()
Byla jsem ubytovaná v letovisku Kaštel Stafilič v apartmánech Resnik - je tam oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, čistá voda. Je tam plná penze s nealko nápoji, pivem a vínem v ceně. Místo je vhodné pro rodiny s malými dětmi.