Poraďte kam vyrazit

lucenka
10.7.19 11:26

Přijde mi divný vyrážet jako rodina na dovolenou bez svých dětí. A ještě to píšeš ty z pohledu matky :zed: proč si nenaplanujete všichni společnou dovolenou? To jsou ti tvé starší děti tak na obtíž?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tazvesnice
10.7.19 11:32

Hele kdyz chlap nechce nikam vyrazit, tak ho asi fakt nepresvedcis a uprimne mi to prijde spis jako chlapova pohodlnost, nez opatrnost na maleho :roll: kdyz jsme byli na dovce, tak tam bylo spoustu malych deti od tak cca tri mesicu, rodice se koupaly spolecne s miminem, nevypadalo to, ze by se nejak extra omezovaly a s tim vedrem mi prijde, ze prave u more je to vedro daleko snesitelnejsi, nez v Cechach a kolikrat mi prijde, ze v CR je daleko vetsi vedro, nez treba v Italii, Chorvatsku apod :nevim: jinak my s ditetem jezdime vsemozne do zahranici od cca tri mesicu a krome jedne nocni horecky ze zmeny prostredi (poprve u more) se vubec nic nestalo a to je nase dite fakt hyperaktivni :mavam:

• Citovat
  • Upravit
357
10.7.19 11:33

S takovým chlapem se asi jinam než na zahradu nepodíváš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
10.7.19 11:36

Taky bych to tak nehrotila jako tvůj manžel - znám lidi, co běžně s mimčem cestují a jde to. Spíš by mi v tvém případě bylo líto jet bez starších dětí 8o - ale zřejmě to máte jinak nastavené. Kam vyrazit jinam - no to je otázka, po ČR je spousta možností na výlety, ani nepíšeš, kde jste… Od různých zoologických a botanických zahrad přes lesy, rybníky… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.7.19 11:38

S pětiměsíčním mimčem uplně v pohodě kamkoliv - klidně i na túru na Sněžku, když si ho hodíš do nosítka :nevim:
P. S: k moři není potřeba jen do horkých jižní krajin. Co třeba Polsko, severní Německo? Tam je taky krásně a spousta míst k vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
10.7.19 11:46

Tak jedte v cechach nekam do hotelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.7.19 11:51

A s dcerama někam na dovolenou jedete? Aby jim nebylo líto, že si tak chcete užívat krásné volno, když ony nejsou doma.
S miminkem můžete všude. A když nevíme, kde bydlíš, tak ti nemůže nikdo dát tipy na jednodenní výlety. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí