Dovolená a miminko doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34473
11.7.19 17:41

Já bych jela. Malá bez vás vydrží, starat se budou babičky tak proč ne. Lepší než jí tahat sebou, stejně by z toho nic neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2468
11.7.19 17:43

Jen jedte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.7.19 17:47

Já bych nejela, protože by mi to vnitřně vadilo. Pokud ty jsi s tím OK, tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16164
11.7.19 17:49

Taky bych jela… První dcera byla u prarodičů když měla 3 měsíce a já musela na týden odjet.. užijte si dovolenou.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125

A na jak dlouho? Kdyby to byl třeba týden tak bych asi este jela, kdyby dyl už bych to vzdala, nebo bych vzala dítě sebou. Ono spani dítěte
u babičky přes noc a pak delší dobu je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892

Záleží na vás jestli to bez malé dáte. Já osobně bych to nevydržela, ale já jsem závislá asi až moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
11.7.19 17:50

A nechcete si rovnou teda vyhledat zájezd i s dítětem? S těmi penězi to zas tolik nepohne. No ale jinak jeďte, jestli se nebudeš trápit. Já dovolenou špatně snáším i kvůli psovi, který je na hlídání. Bez dítěte bych asi byla smutná. I když ty momenty, kdy na ni zapomenete a budete si jen užívat, tam taky určitě budou. Jsem si jistá, že dcera to zvládne. Jen abyste si to užili vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.7.19 17:54

@iPodPrd diskuze tu byla před pár dny, myslím, že si tam i psala… Názor byl jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.7.19 17:57

Ja bych nejela, ale kvuli sobe, v tomhle veku na tech detech jeste dost visim :oops: Ale pokud to nevadi tobe, ona na tebe za tech par dnu nezapomene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
11.7.19 17:58

@Bubla Bůčková Dny ne. A víš, že lidi názory i mění? Já se v tom třeba docela plácám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
11.7.19 18:00

Pokud jsou s tím v pohodě ti, co budou hlídat tak bych jela :)) já byla na deset dní, když měl malej rok a čtvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
11.7.19 18:02

Já bych nejela. Vadilo by mi to vnitřně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.7.19 18:12
@iPodPrd píše:
@Bubla Bůčková Dny ne. A víš, že lidi názory i mění? Já se v tom třeba docela plácám :nevim:

No, já teda bych tu diskuzi projela, psala tam paní zajímavě o tom dětském přepnutí :máma, kde je máma, chci mámu, máma není, máma je babička a odtud logicky pak i to známé :veselá, ani ke mně nechtěla, nepoznala mě :nevim: za mě to vliv na budoucí vývoj nemá. Já bych se bála všech těch „co když“ a akorát myslela na to, co se doma děje. Jak psal někdo nade mnou, mám špatné svědomí, když musím udat králíka během dovolené. Nikdo ho tolik nepouští, nehladi, nemluví, nesleduje, co snědl a to je to jen blbý zvíře. Mimino bych dala z ruky jedině v hodně zoufale situaci. Ale pokud výčitky a strach nemáš, tak jeď. Do Egypta jezdí deseti tisíce Čechů a někdo by nejel ani za nic, každý má tu hranici jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.19 18:13

Od takhle malého dítěte bych na delší dobu nejela. Přišlo by mi to dost divný opouštět malé miminko.

• Citovat
  • Upravit
45688
11.7.19 18:13

Jela bych, pokud to není déle než na týden, 7 měsíční nekojena ani nic nepozná. ;)
Já pojedu v září na 5 noci od 15 měsíční. Už se moc těším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario