Konec rodičáku při práci

70
12.5.15 13:10

Konec rodičáku při práci

Holky trochu se v těch diskuzních nitích ztrácím. Tak ještě jedno ;) V květnu mi končí rodičák, ale už dva měsíce normálně pracuji na plný úvazek. Musím pak někam zajít, třeba na pojišťovnu nebo tak? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101751
12.5.15 13:15

@vejka123 Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
12.5.15 13:53

@j.a.n.i1 Mě na vzp řekli, že jo. Že konec rodičáku jim tam musím přijít oznámit s tím papírem co mi z úp přijde. :nevim: Taky pracuji na plný úvazek a v létě mi teprve končí rodičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.15 13:54

Nemusís chodit nikam, prostě ti příspěvek doběhne a hotovo, zdravotní a sociální ti stejně už platí zaměstnavatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.15 13:55
@NoraDoma píše:
@j.a.n.i1 Mě na vzp řekli, že jo. Že konec rodičáku jim tam musím přijít oznámit s tím papírem co mi z úp přijde. :nevim: Taky pracuji na plný úvazek a v létě mi teprve končí rodičák

Nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
12.5.15 14:02

@Verunka.T Tak já nevím, já tam byla osobně řešit něco jiného a na tohle jsem se ptala. Paní mi tam řekla, že pokud pojištění platí stát je potřeba tam osobně všechny změny hlásit, i když za mě zdravotní už platí zaměstnavatel. Prý aby jim to tam v systému neviselo a mohli to ukončit. Ale nevím…píšu jen to, co mi bylo řečeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.5.15 10:57

Tak já si pak na pojišťovnu zavolám, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí