Konec s kojeneckou vodou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Konec s kojeneckou vodou
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jak dlouho jste dávali dětem kojeneckou vodu…
Dceři je 16 měsíců, myslíte že není moc brzo přejít na obyčejnou vodu z kohoutku? Moc dík za názory.
Chadimová Gabriela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám doktor říkal, že do roka by se ta kojenecká měla dávat. Takže už by jste podle mě mohli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadnou kupovanou vodu ani kojeneckou jsem nedavala nikdy, vzdy pouze prevarenou z kohoutku a prevarovala jsem do roka, pak uz ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prevarovala jsem do roka kohoutkovou. Copak vis jak stou balenou zachazeli nez se k tobe dostane?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy převařenou z kohoutku, kojeneckou nikdy.Je to jen tahání peněz z lidí. Pokud teda nemáte tvrdou vodu.
- Citovat
- Upravit
Nikdy jsem kojeneckou nedávala. Jak dítko přešlo na příkrmy, vše jsem vařila z kohoutkové vody, stejnou vodu jsem dávala i pít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betynka87 píše:
Prevarovala jsem do roka kohoutkovou. Copak vis jak stou balenou zachazeli nez se k tobe dostane?
A kdoví, jak dlouho je odstátá, fuj.
- Citovat
- Upravit
Kojeneckou jsem nikdy nekupovala, prvnímu dítku jsem převařovala, druhé je ve všem rychlík, strašně brzy se začla plazit, takže když může olizovat podlahu, proč bych měla převařovat vodu. Když jsem chtěla trochu na zapití, tak jsem jí taky nepřevařovala už od mimča a na vaření tuplem není potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit