Mléko od krávy - od kdy dávat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mléko od krávy od kdy dávat
Ahoj holky, ví někdo nebo mi aspoň poraďte od kdy můžu dávat převařené mléko od krávy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@veverka2013 Minimálně do roka se nemá dávat a kamarádka doktorka alergoložka říká, že pokud se vydrží do 3 let, jedině dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem distala u doktorky jakousi brozuru o prikrmech a pisou, ze nejdrive od roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veverka2013 tak smele do toho.mne ho treba dcera ze zacatku vubec nechtela. Musela jsem ji to mixovat s Bebou a postupne jsem ji ubirala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My začali s kravským mlékem v roce a dceři chutná víc jak UM (nekojila jsem), dokonce přestala trpět na zácpu. V našem případě bylo kravské mléko fakt správná volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davali jsme od roka primo z kravina. Asi 3 mesice jsme prevarovali, pak uz ne. Sem tam jsme meli i hnusnej krabicak, protoze byl doma v zasobe, ale vetsinou od kravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam od roka, neprevaruju, jen mliko z automatu prohrivam na cca 60-70 stupnu. Deti jsou mlikofilove, vypijou denne minimalne jeden hrnek mlika rano a vecer, ale vetsinou rano dva hrnky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od roka. Pokud neni alergik.
Syn je od roku atopik a ma to prave s krav. mleka, ale jen pokud ho pije casto, kdyby rano vypil kravske, dostal jogurt a vecer zas kravske, tak bude mit rude stehna, bricho.
Dostava kravse tak 2× tydne trosku na snidani a v pohode, ale musim hlidat to monozstvi.
UM mu nevadi, tak ma stale UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podobne jako @soleile - akorat ze syn presel na kravske mleko cca v roce a pul, kdyz zacal odmitat UM. Krabicak se u nas vyskytuje minimalne, polotucny mliko mi nejede vubec, takze do rezervy tu mam skatuli plnotucnyho, ale to jen tak kdyby naaahodou doslo v case mezi svozem a dalsim dojenim. Neni nad to, mit zdroj cerstvyho mlika hned u sousedu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Male je 13mesicu a resim ten samy problem, jeste je na um, ale uvazuji, ze zacnem zkouset kravske.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calathea Nasi sousedi dodavaji mliko do Madety a podojit tam treba kravu s ATB si urcite nelajznou. Z kazdeho denniho svozu se bere vzorek, ten se testuje a pokud by v nejakem ukazateli nevyhovel, tak by se vylila cela svozova cisterna a ten, kdo dodal vadne mliko, by musel celou tu srandu zaplatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit