Konec Uložto.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.12.23 14:11
@ludmilaadamkova píše:
https://www.youtube.com/results?…

zrovna nějaké pohádky od Zemana jsou volně na youtube celé. A existuje ještě server prehrajto.cz ale předpokládám že i tam to bude muset zrušit.. nevím…

Příspěvek upraven 02.12.23 v 10:19

Super! Sehnala jsem tam pohádku Čarodějův uceň, kterou jsem neviděla roky a kterou jsem sháněla. Moc děkuji. :hug: Vůbec mě nenapadlo hledat takové filmy na YT :oops:.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
2.12.23 14:17
@Anonymní píše:
Super! Sehnala jsem tam pohádku Čarodějův uceň, kterou jsem neviděla roky a kterou jsem sháněla. Moc děkuji. :hug: Vůbec mě nenapadlo hledat takové filmy na YT :oops:.

Na YouTube je poměrně hodně starých filmů a pohádek

• Citovat
  • Upravit
7349
2.12.23 15:02

Já si hodně stahovala komedie, filmy s dětmi a tak… uvažuji nad netflixem ted že bychom si platili? Nebo je i něco dalšího kde jsou takto filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115979
2.12.23 15:06
@Anonymní píše:
Dobrý den, obracím se na vás s blbým dotazem (proto anonymní dotaz). Určitě jste si všimli, že od 1. 12. 2023 končí sdílení souborů na Uložto. cz. Mluvilo se o tom už dlouho. Mě by zajímalo, kde shaníte staré české filmy a pohádky? Já na Uložto ani jiných podobných serverech nikdy moc nestahovala, takže nemám přehled. Nechci stahovat nové hollywoodské filmy, ale chtěla jsem na Vánoce dětem stáhnout pohádky, třeba od Karla Zemana (které jsem sledovala já jako dítě) místo těch amerických vánočních komedií. Prosím o nějaký tip. :hug:

Mám koupené originály na DVD, ale to jsi asi slyšet nechtěla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
2.12.23 15:11

Já staré večerníčky postahovala z ulož to, dokud to šlo. Staré pohádky a některé filmy jsou třeba na datoid.cz, ale je to placené a není jich tolik, jako na uložto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
2.12.23 15:24

Je to škoda, dalo se tam sehnat i to, co už nikde jinde není dostupné. A spousta starých věcí, ke kterým ta autorská práva stejně dávno vypršela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21074
2.12.23 15:30
@rmot píše:
Mě už i párkrát napadlo, jestli jeden z důvodů není právě to, abychom nesledovali staré pěkné filmy, kde rodina byla muž, žena a děti, v evropských ulicích byli světlí lidé a nebyl v každém filmu povinně někdo homosexuální. Protože nejen že zmizela všechna „nelegální“ úložiště, ale i v archivech českých televizí najednou nejde najít staré klasické filmy.

To mne napadlo taky. Streamingové společnosti už v tom jedou dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
2.12.23 15:45

O tyhle známé věci se nebojte, to se objeví na tom jiném úložišti co se přesunulo na Seychely. Ulož to tam možná taky skončí. Teď funguje jen jako cloud a to se jim buď nevyplatí a skončí úplně nebo to nějak vymyslí.

• Citovat
  • Upravit
14602
2.12.23 15:55
@lucad77 píše:
Je to škoda, dalo se tam sehnat i to, co už nikde jinde není dostupné. A spousta starých věcí, ke kterým ta autorská práva stejně dávno vypršela.

Ale to je divne. Proč tam tedy není stále ke stažení alespoň to, čemu už ty lhůty vypršely? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
2.12.23 16:02
@Semtex píše:
Ale to je divne. Proč tam tedy není stále ke stažení alespoň to, čemu už ty lhůty vypršely? :think:

Protože uložto funguje jako tzv cloud. Můžete si tan nahrávat svoje data ale nejsou k dispozici pro ostatní.

• Citovat
  • Upravit
9085
2.12.23 16:04
@Semtex píše:
Ale to je divne. Proč tam tedy není stále ke stažení alespoň to, čemu už ty lhůty vypršely? :think:

A víte, jak dlouho autorská práva trvají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
2.12.23 16:27
@šklíbakočka píše:
A víte, jak dlouho autorská práva trvají?

Tuším. Na film 70 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.23 10:23
@aiwwa píše:
Mám koupené originály na DVD, ale to jsi asi slyšet nechtěla. :lol:

My už nemáme dvd přehrávač, jinak bych si je klidně koupila na dvd.

• Citovat
  • Upravit
6.12.23 17:34

Fastshare

Zkoušela jste Fastshare? To byl moje druhá oblíbená stránka 🤷🏼‍♀️ a dnes jsem koukala že vyhledávání funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.23 18:57
@Katka19900 píše:
Zkoušela jste Fastshare? To byl moje druhá oblíbená stránka 🤷🏼‍♀️ a dnes jsem koukala že vyhledávání funguje..

Super! Moc děkuji! 8o :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová