Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už vám taky tak lezou na nervy ty neustále přibývající diskuze od trapnejch puberťáků??? Já už fakt nemůžu…chodím si sem odpočinout když prcek konečně usne a kouknu na nový diskuze a dneska je to tu jedna kravina vedle druhý!!! To jsou jako ve škole??? A kde je učitel??? Prosíííííím o pomoooc Admínci!!!! ![]()
No jo, ale kdo to má číst…já otevřu novou diskuzi a hned to zase zavírám…
Jojo, jen ať se dětičky baví
Ale některý ty nechutnosti by si mohli nechat od cesty ne?
no vidis.nikdo to nemusi cist
verim ze to brzo nekdo smazne ale jeste chvilku, ja jsem je objevila az ted ![]()
To jsi šťastnej člověk
Já už tu sedím asi 40 minut a nestačím zírat
Co ty děti dneska nevymyslej… A to já nejsem žádná stařešina, spíš naopak
A co ty gramatický chyby???
No prostě mazec ![]()
Teerko já tu sedím už od té doby co to začalo. Zezačátku jsem se celkem bavila, ale teď už mi toho příjde trochu moc. No já myslím, že admini tomu za chvíli utnou tipec. Začíná to být fakt otravné, ale to ty děti prostě chtěli.
Nikiki píše:
nekaz legraci.to je priprava na zivot s pubertakem
no tak to teda nevím jaká budu realita ![]()
Michaelakkk píše:Nikiki píše:no tak to teda nevím jaká budu realita
nekaz legraci.to je priprava na zivot s pubertakem
Mi povídej…jestli bude jako já ![]()
Ale zase na druhou stranu, mě to co tu píšou moc nepřekvapuje, mám 14 letou ségru a ta má občas podobný hlody
Ale proč to cpu zrovna sem k nám!!!!
uz muzete uz to mam
teda jestli se moje dcera bude jednou prezentovat jako pravnicka stetka tak ji vydedim ![]()
Noni já taky příspívala, ale je pravda, že už je toho hodně.
Vypadá to, že už skončila škola, ale mám obavy, že zítra je to tady nanovo.
Majo, to snad ne!!!!!
Akorát já mám tď problém poznat, co je diskuze od těch magůrků a co je opravdový ![]()
Mě se akorát líbí, jak si tady z mamin dělají srandu (teda jako to se mi nelíbí) a za pár let tady bude sposusta z nich v diskuzích se stresovat nad prasklým kondomem a možný těhotenstvím či nad tím, že to naopak nejde … prostě krásná ironie života ![]()
Jinak už mi ty diskuze ala sranda lezou krkem
![]()
Nikiki píše:
uz muzete uz to mamteda jestli se moje dcera bude jednou prezentovat jako pravnicka stetka tak ji vydedim
Nikiki, možná si na nás naše zlatíčka připraví něco horšího..
.
Teerko to e blbě poznává, ale s průběm diskue to zjistíš. Lepší je vždycky chvíli počkat. Oni se vždycky prozradí.
Jj Weru máš pravdu, za pár let je tady máme zpět a to jim naše rady budou dobré.