Konec ZŠ na Emimi

502
12.5.10 14:52

Konec ZŠ na Emimi

Už vám taky tak lezou na nervy ty neustále přibývající diskuze od trapnejch puberťáků??? Já už fakt nemůžu…chodím si sem odpočinout když prcek konečně usne a kouknu na nový diskuze a dneska je to tu jedna kravina vedle druhý!!! To jsou jako ve škole??? A kde je učitel??? Prosíííííím o pomoooc Admínci!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
12.5.10 14:54

nekaz legraci.to je priprava na zivot s pubertakem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.5.10 14:55

No jo, ale kdo to má číst…já otevřu novou diskuzi a hned to zase zavírám… :lol: Jojo, jen ať se dětičky baví :) Ale některý ty nechutnosti by si mohli nechat od cesty ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.5.10 14:57

no vidis.nikdo to nemusi cist :-) verim ze to brzo nekdo smazne ale jeste chvilku, ja jsem je objevila az ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.5.10 15:01

To jsi šťastnej člověk :) Já už tu sedím asi 40 minut a nestačím zírat 8-o Co ty děti dneska nevymyslej… A to já nejsem žádná stařešina, spíš naopak :) A co ty gramatický chyby??? :-D No prostě mazec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.10 15:04

Teerko já tu sedím už od té doby co to začalo. Zezačátku jsem se celkem bavila, ale teď už mi toho příjde trochu moc. No já myslím, že admini tomu za chvíli utnou tipec. Začíná to být fakt otravné, ale to ty děti prostě chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
12.5.10 15:06
Nikiki píše:
nekaz legraci.to je priprava na zivot s pubertakem :lol:

no tak to teda nevím jaká budu realita :D

• Citovat
  • Upravit
502
12.5.10 15:08
Michaelakkk píše:
Nikiki píše:
nekaz legraci.to je priprava na zivot s pubertakem :lol:
no tak to teda nevím jaká budu realita :D

Mi povídej…jestli bude jako já :)

Ale zase na druhou stranu, mě to co tu píšou moc nepřekvapuje, mám 14 letou ségru a ta má občas podobný hlody :zed: :pocitac: Ale proč to cpu zrovna sem k nám!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.5.10 15:12

uz muzete uz to mam :lol: teda jestli se moje dcera bude jednou prezentovat jako pravnicka stetka tak ji vydedim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.5.10 15:13

Noni, přesně!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.10 15:15

Noni já taky příspívala, ale je pravda, že už je toho hodně.
Vypadá to, že už skončila škola, ale mám obavy, že zítra je to tady nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.5.10 15:17

Majo, to snad ne!!!!!
Akorát já mám tď problém poznat, co je diskuze od těch magůrků a co je opravdový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
12.5.10 15:18

Mě se akorát líbí, jak si tady z mamin dělají srandu (teda jako to se mi nelíbí) a za pár let tady bude sposusta z nich v diskuzích se stresovat nad prasklým kondomem a možný těhotenstvím či nad tím, že to naopak nejde … prostě krásná ironie života :lol:

Jinak už mi ty diskuze ala sranda lezou krkem :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.5.10 15:19
Nikiki píše:
uz muzete uz to mam :lol: teda jestli se moje dcera bude jednou prezentovat jako pravnicka stetka tak ji vydedim :lol:

Nikiki, možná si na nás naše zlatíčka připraví něco horšího.. 8-) :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.5.10 15:20

Teerko to e blbě poznává, ale s průběm diskue to zjistíš. Lepší je vždycky chvíli počkat. Oni se vždycky prozradí.
Jj Weru máš pravdu, za pár let je tady máme zpět a to jim naše rady budou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová