Konečně už bez uspávání

2183
8.12.12 23:02

konečně už bez uspávání

Ahoj nedávno jsem tu řešila uspávání dvouletáka, že mám doma miminko a nemám chut ani čas dvě hodiny ležet u staršího v posteli a čekat až usne. samo jsem se bála, že začne žárlit tak jsem to nechala ještě chvilku být. no a nyní už usíná sám. když jde spát tak mladší brácha už spí, řeknu mu pohádku a pak jdu do obýváku on na mě z postele vidí, vezme si knížku a ještě si sám prohlíží, po nějaké době někdy i přez hodinu ho jdu pohladit aby už spal zhasnu a on usne. no ale ted odjel k babičce kde vždy spí s nima v ložnici a děda čte pohádky než usne a já jen doufám, že pak doma to nebude zase na novo u babičky je docela často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silky123
8.12.12 23:06

Bezva zpráva, určo to bude v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
2183
8.12.12 23:33

Jo to je díky :) ještě odtranit to kadění a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
9.12.12 08:59

Tak to je super :palec: Dceri jsou taky dva roky a uspavam porad, taky bych to rada odbourala, ale ona je vytrvala a az hystericka kdyz odejdu :oops: Takze radeji zustavam, nemam na to srdce. Nastesti neusina moc dlouho, prectu pohadku, druhou povypravim a pak pustim ukolebavky co trvaji 15 min a behem tech, vetsinou, usne. V poledne usina rychleji.No,jsem zvedava do kdy budu uspavat ja tu moji opicku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.12.12 10:42

@Haku taky jsem myslela, že budu uspávat dlouho, že jeden už to chtít nebude a přejdu k druhému :mrgreen:, ale přišlo to nějak samo. prostě jsem musela jít krmit malého a starší tam zustal a usnul aniž by nějak protestoval. tak jsem to začala dělat pak dál. no uvidíme s čím se vrátí od babičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí