Konfidence vesta na plavání

253
14.3.09 16:38

Konfidence vesta na plavání

Ahoj,
na výstavě jsme si prohlédli vestu na plavání od firmy Konfidence.

http://www.konfidence.cz/…e-vesty.html

Chtěla jsem se zeptat, jestli ji někdo nemáte a jak jste s ní spokojeni. Případně jestli se nechystáte někdo prodat nejmenší velikost(2-3 roky 12-16 kilo obvod hrudníku 56 cm). Původní cena je 1100 Kč :roll:
Děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
14.3.09 17:02

Fíha, to je peněz 8O . No já nevím, ale mi mladá plave od dvou let s rukávkama a naprosto bez problémů. Nezkoušeli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.3.09 17:58

A není to zbytečnost, pokud nejste vodácí nebo něco podobného. Užijete to:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.3.09 18:13

Ahoj,
syn špatně hýbe nohama, nechodí pokud nemá ortézy, má snížený svalový tonus. Rukávky odmítá. S podložkou plave, ale pořád ho musíme přidržovat. Kruh máme docela malý, ale stejně z něj vyklouzne. Ve vodě se bojí a pořád ho musíme přidržovat, není si totiž vůbec jistý. Třeba by se přestal tak bát, kdyby zjistil, že ho nadnáší.
Hlídat bysme ho museli i v té vestě, ale připadalo nám to docela zajímavé a pohodlné jak pro nás tak pro něj, tak jsem se chtěla poptat. Peněz je to teda fakt hodně, navíc za rok z toho vyroste. Právě proto se ptám, jestli ji někdo třeba neprodává levněji. Třeba že z ní už jeho dítě vyrostlo. Ale jak jsem tak koukala po internetu, je to docela nové tak asi bohužel.
Mějte se M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
14.3.09 19:05

Ahoj, s vestou bohužel nemám zkušenosti. A opravdu je to novinka, tuším cca měsíc, asi tady toho moc nebude…mám tetu v Anglii, tam je obvyklé výrobky Confidence k plavání používat. Zkus přímo anglické webovky, ale chce to počítat s poštovným :?

Jinak mám od této firmy neopren pro Áďu. Byli jsme 3× na bazéně a výsledek: Adelaida 3× nemocná. Od té doby, co jej používáme, žádná nemoc. Když jí neoprén svlíknu, je teplé její tělíčko i neopren…tuto věc mohu jen doporučit pro dítka, která s bazénem a nemocemi mají problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.3.09 19:15

Matesátko, až když jsi napsala více, tak jsem si uvědomila s kým si píšu - znám tě z diskuze prodlužování nohou, že? Tak to je asi jiné než z normálně zdravým dítětem. Jinak pokud by ti to vytrhlo trn z paty, mám obyčejnou nafukovací vestu pro děti do 3 let, leží mi tu lady, použili jsme ji jen asi 3× u moře, takže pokud neseženeš tu svoji vysněnou, klidně se ozvi přes SZ, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.3.09 20:48

Podle mně je to k ničemu. Vesta bude mít tendenci plavat na hladině a bude syna omezovat v pohybu (zkušenost se všema vestama, které jsme jako vodáci, potápěči, vodoturisti za celý život vyzkoušeli), jistotu a cit pro vodu v ní určo nezíská.
Nám se ze všech plavacích pomůcek nejvíce osvědčily pásky, sice taky putují po těle směrem nahoru, ale jednoduše se s nima manipuluje.
A pro začátek třeba na ruce kolečka nebo rukávky na sucháče.
Koukni třeba tady, český oblíbený standard, výrobce DENA.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Plavbě zdar.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.09 21:08

S vestou nevím, ale co se týče té jistoty, já jsem se bála vody hrozně moc dlouho, kde jsem nedošáhla, jsem řvala jak tur, nevěřila jsem ani našim, že mě nepustí, když jsem viděla, jak jiní rodiče učí plavat svoje děti…

A můžu říct, že jsem nevěřila ani rukávkům, ani vestě, že mě prostě udrží nad hladinou. Rukávky se mi zdály chabé a u vesty jsem měla děsný strach, že propadnu (i když je to blbost, ale 4 leté dítě to neví…). Ještě tak plavací kruh, to jsem věděla, že se držím sama a spoléhám na sebe, popř. se přidržovat nějakého lehátka nebo tak…

Tak jen abyste nedali litr za vestu a synek vám v tom neječel stejně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.3.09 21:12

Netušila jsem, že máte problémky s chlapečkem.

Ty pásky a vůbec plavecké pomůcky taky doporučuji. Možná je ale znáte z plavání, taky nevyhovovaly? Mě ten neopren nějak nesedí k mimišům. Nacucne to vodu, ale zase drží to teplo. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
14.3.09 23:25

Ahoj pozor na ty pryžový kroužky na ruce my jsme je koupili Vali a neunesou jí jsou jí čtyři roky.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.09 23:28

No dyť to říkám! Já jsem věděla, proč jsem tomu nikdy nevěřila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
15.3.09 00:13

Ale klasický nafukovací rukávky jí unesou a jsou o dost levnější to jen aby jste ušetřili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
15.3.09 12:52

Je to plavecká pomůcka. Nemělo by to děti nosit, spíš nadnášet, aby se učily plavat.

Jednou jsem zapli dva pásky okolo pasu, tomu menšímu, nad sebe, aby ho to neslo, a neslo. Ale byl pak jako bojka. Když se náhodou převarátil tak se nevrátil zpátky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.3.09 12:58

To je pravda, ale jestli se bojí, tak potřebuje jistotu, že se to s ním nepotopí. Na to, že se s tím má učit plavat né nechat nosit se ti vykašle :wink: :lol:

Až se přestane bát, tak se pak může učit plavat.

Já jsem se třeba naučila plavat až ve 3. třídě v plavání a to tak, že jsme plavali v malé vodě, kde jsem dosáhla na dno. Až jsem si byla trošičku jistější, tak jsem teprve byla ochotná jít někam, kde na zem nedosáhnu - předtím bych tam nešla ani omylem :nevim:, nedejbože ještě s pomůckou, která mě neunese, protože mě má naučit plavat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
15.3.09 18:40

Já nejsem nějaký supr plavec, tak asi proto trápím děti. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie