Plavání v Čelákovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
188
11.3.09 11:07

Plavání v Čelákovicích

Zdravím,

právě se rozhodujeme, zda plavat s naším Ondrou v Čelákovicích nebo v Klánovicích. Máte někdo zkušenost s Čelkovicemi?Lektorku známe, jezdila k nám domů, ale spíše řeším prostředí, zázemí, kvalitu vody apod.
Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.3.13 15:53

Jak jste se nakonec rozhodli? Řeším stejné dilema. Ještě jsem zjistila, že v Čelákovicích plavou dvě centra. Máte zkušenosti s RC Myšák? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
16.3.13 16:55

V Čelákovicích jsem byla pouze jednou a je tam strašně studená voda na mě, takže za mě cokoliv jiného než Čelákovice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 17:07

To mě děsí, na webu píšou 32stupňů:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
16.3.13 17:22

Tady píšou něco jiného http://www.celakovice-mesto.cz.vip.globe.cz/…-menu/bazen/
Co si pamatuji, tak tam bývaly pro kojence nafouknuté bazény, tak tam je možná teplejší voda :nevim: V hlubokém bazénu, kam přecházejí starší děti je fakt zima, nevěřím jim ani těch 28st. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.3.13 17:31

Ahoj holky, ja jsem zacala chodit s malym plavat do Uval, kde je otevrene od ledna nove plavecke centrum pro nejmensi. Zatim vanickujeme, ale budeme tam i pokracovat :-). Moc hezke prostredi a ochotny personal…tak pokud hledate neco v tomto okoli, tak doporucuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
16.3.13 17:43

Klánovice jsou prý také fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 17:45

V Úvalech je ta anahita.eu? Kolik to tam stojí? Na jejich webu jsem nenašla ceník:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.3.13 19:00

Ne, ne, je tam Natrix a urcite maji cenik na netu :-)…mam dojem, ze Uvaly jsou primo pod www.plavaniuvaly.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.3.13 19:00

Ne, ne, je tam Natrix a urcite maji cenik na netu :-)…mam dojem, ze Uvaly jsou primo pod www.plavaniuvaly.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.6.13 20:47
@katulit píše:
Ne, ne, je tam Natrix a urcite maji cenik na netu :-)…mam dojem, ze Uvaly jsou primo pod www.plavaniuvaly.cz

Ahoj, nevis jak je to s plavanim v Uvalech pro cca 5tilete deti? Neni bazen uz pro ne moc maly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.6.13 07:31

@befana - bazenek je v Uvalech malicky, pokud se jedna o ditko, ktere se neboji vody a je to plavec, tak to pro nej uz asi nic moc nebude. Ale vetsi deti mohou plavat v Celakovicich, tam uz je pry bazen vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
10.5.16 09:30

@CokeLady ahoj, přemýšlím o kurzu plavání v čelakovicích…jak jste tam byli spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí