Plavání v Čelákovicích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání v Čelákovicích
Zdravím,
právě se rozhodujeme, zda plavat s naším Ondrou v Čelákovicích nebo v Klánovicích. Máte někdo zkušenost s Čelkovicemi?Lektorku známe, jezdila k nám domů, ale spíše řeším prostředí, zázemí, kvalitu vody apod.
Díky M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak jste se nakonec rozhodli? Řeším stejné dilema. Ještě jsem zjistila, že v Čelákovicích plavou dvě centra. Máte zkušenosti s RC Myšák? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Čelákovicích jsem byla pouze jednou a je tam strašně studená voda na mě, takže za mě cokoliv jiného než Čelákovice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady píšou něco jiného http://www.celakovice-mesto.cz.vip.globe.cz/…-menu/bazen/
Co si pamatuji, tak tam bývaly pro kojence nafouknuté bazény, tak tam je možná teplejší voda
V hlubokém bazénu, kam přecházejí starší děti je fakt zima, nevěřím jim ani těch 28st. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ja jsem zacala chodit s malym plavat do Uval, kde je otevrene od ledna nove plavecke centrum pro nejmensi. Zatim vanickujeme, ale budeme tam i pokracovat
. Moc hezke prostredi a ochotny personal…tak pokud hledate neco v tomto okoli, tak doporucuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Úvalech je ta anahita.eu? Kolik to tam stojí? Na jejich webu jsem nenašla ceník:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ne, je tam Natrix a urcite maji cenik na netu
…mam dojem, ze Uvaly jsou primo pod www.plavaniuvaly.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ne, je tam Natrix a urcite maji cenik na netu
…mam dojem, ze Uvaly jsou primo pod www.plavaniuvaly.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katulit píše:
Ne, ne, je tam Natrix a urcite maji cenik na netu…mam dojem, ze Uvaly jsou primo pod www.plavaniuvaly.cz
Ahoj, nevis jak je to s plavanim v Uvalech pro cca 5tilete deti? Neni bazen uz pro ne moc maly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@befana - bazenek je v Uvalech malicky, pokud se jedna o ditko, ktere se neboji vody a je to plavec, tak to pro nej uz asi nic moc nebude. Ale vetsi deti mohou plavat v Celakovicich, tam uz je pry bazen vetsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady ahoj, přemýšlím o kurzu plavání v čelakovicích…jak jste tam byli spokojeni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit