Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24320
22.2.09 20:56

Brno

Ahoj,chtely bychom s malou od 3mesice zacit chodit plavat.Doporucte.Lesnou a Luzanky ne Klub Slune tam byva problem rychle obsazeno.Predstavovala bych si neco zapadleho jak to maji v Jihlave v rodinem baraku.Neco takoveho bych chtela v Brne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
22.2.09 21:37

Keny v Řečkovicích, Vitáskova 6, ještě to nemají na netu, ale my už tam půl roku chodíme. Je to ve vilce, mají tam vany a slaný bazén. Zkus tel. 739 437 852

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.2.09 21:42

Nic tak luxusního jsem ještě v Brně neviděla.......jedna šatna na bundy boty, pak recepce, denní herna, pak ještě veliká šatna před bazénem, fény, obrovská kočárkárna. No sbal miminko a běž kouknout........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.2.09 09:53

jo potvrzuju Ivushu - chodíme tam od prosince - nejdřív do vaniček, teď už do toho velkého slaného bazošu - a supr, jsou ohromně příjemní … nemám srovnání, jak jinde, cenově bych řekla, že je to stejné jak jinde a fakt je to tam bezva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.2.09 13:12

je to tam i pro vetsi mimca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.2.09 13:53

My chodíme s Víťou (viz metr), a jestli chceš se svým prvorozeným, tak tam zkus zavolat. Ale na toho je to už podle mně malý.......ten patří spíš už na 5Otku za Lužánky ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.4.09 10:33

AHoj my chodime do Žabiček na polikliniku Viniční a můažu jen doporučit. Není to bohužel domeček, ale je to super, rehabilitační bazének, cna 1.300 na 10lekcí - levnější v Brně jsem nenašla, ale jediná nevýhoda je, že se plave pouze pátek odpo a sobota :roll:
Ale zase za ty prachy ..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.4.10 19:23

Jojo, taky jsme chodili do Kenny do Řečkovic, na zimu teda ne, mě to nedělá dobře. A teďka jsem těhotná, tak raději taky ne. ALe určitě zas budem. I když je to tam teda drahý. Ještě jsme chodili do Plaváčka, když byli za Lužánkama, co se přestěhovali, tak tam máme příšerná spojení, tak jsme přešly do Řečkovic. Dcera tam chodí i jednou týdně do miniškolky, moc se jí tam líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.5.10 20:46

úžasný plavčo je v novém wellnes centru v Brně Modřicích http://www.plavanihastrmanek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rom
26.12.10 23:13

hastrmánci brno

Ahoj já jsem od kamarádky slyšela,že v Hastrmanech je to sice pěkné,ale hrozně studená voda 28°C což pro miminka je o zdraví!!!!!!Kamarádka dokonce vše zjišťuje na hygieně,jak je možné,že v tak studené vodě mohou zde děti plavat!!!!!Takže pozor při výběru bazénu na teplotu vody!!!Ne jen o kvalitě vody je plavání pro maLé děti!!!!

LUCIE

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí