Společné plavání kojenec a 4leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Společné plavání kojenec a 4leté dítě
Zdravím všechny.
Mám 4 měsíčního chlapečka a 4letou holčičku a chtěla bych s nimi chodit plavat. Nevíte někdo zda je v Brně nějaký klub kde mají kurzy kde by třeba učili starší plavat a já byla se synem v druhém bazénu? Doufám že to píšu trochu srozumitelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Po vlastní zkušenosti musím doporučit ctít zá:,–(u: Jedno dítě=jeden dospělý (minimálně) až do doby kdy starší umí stoprocentně samo plavat, neběhat kolem bazénu nebo sedět v klidu a čekat, což např. moje 3,5 letá plavkyně není ani když plave od 3 měsíců (plavat umí, ale bez nepřetržitého dozoru v bazénu ani v šatně ani v klubovně být prostě nemůže).
S miminem bych absolvovala alespoň pár lekcí ve vanách a organizovaně v bazénu, až si budeš jistá můžete se čachat indivindi.
Jak je to v Brně nevím, u nás ve Frýdku funguje Kenny Club, krom jiného mají i plavecký kroužek pro větší děti (děti ve vodě bez rodičů), nevím co konkrétně musí dítě zvládnout aby tam mohlo být, ale co vídám jsou to děcka školního věku a rodiče sedí na kraji bazénu a dozírají (a zajišťují převlíkací servis).
Každopádně plavání schvaluju, ale najdi si parťáka. Náš táta to taky zpočátku nemusel, ale teď už je sobotní plavecké dopoledne u nás příjemnou rutinou.
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím, tak do plavání bez rodičů berou děti od 4 let, nic moc umět nemusí -plavou v malým bazéně, kde dosáhnou a je tam více trenérů, tak si to ohlídají. Ale zda existuje něco, aby jsi mohla souběžně v jednom místě mít i plavání kojenců, tak to nevím. Martina
- Citovat
- Upravit
Holky díky za odpovědi, myslela jsem si to. Asi počkám až bude Petřík starší a budem moct chodit do běžného bazénu. Manžel totiž do bazénu jo, ale kurzem nadšený není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit