Konizace co si vzít do nemocnice

2
6.6.26 12:51

Konizace co si vzít do nemocnice

Ahoj. Za dva dny mě čeká konizace děložního čípku v celkové anestezii. Mají mě propustit ještě ten den odpoledne. Dostala jsem papíry a je tam napsáno obecně při hospitalizaci co se má brát ale zdá se mi že je to spíš pro dlouhodobější hospitalizaci než pro několikahodinovou. Co jste si s sebou braly vy? Slovně mi řekli že si mám obstarat kompresní punčochy ale nevím jestli si je mám brát také přímo s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101795
6.6.26 12:58

Po me puncochy nikdo nechtel a nikdo je neřešil. A stacila by mi akorát nocni košile a mobil. Ja tam teda byla pres noc, tak jsem toho vyuzila vic, ale jen z toho důvodu, ze jsem to mela 100km autem a nemela jsem odvoz.
Nicméně pokud ti rekli, ze si je mas obstarat, tak si je určitě mas vzit i s sebou.

Příspěvek upraven 06.06.26 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.6.26 12:59
@nonoya píše: Více

Kompresní punčochy samozřejmě s sebou, berou se na zákrok.
Jinak jsem s sebou měla nabíječku, mobil, pantofle, noční košili, kterou jsem teda ani nepoužila, protože jsem celou dobu byla v nemocniční.
A ještě je fajn voda na pití po zákroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 13:49
@nonoya píše: Více

Kdyz jsem byla na konizaci pred hodne lety, plna anestezie, tak jsem nebrala nic. Nohy mi zavazali obinadly. A po letech na gynekol. operaci v jinem zarizeni to same..

• Citovat
  • Upravit
101795
6.6.26 14:13
@Anonymní píše: Více

Me je ani nevazali a nejmladší už jsem taky úplně nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
6.6.26 14:29

Jistěže si je máš vzít s sebou, natáhneš si je před operací. A kup si vložky na silnější krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 15:02
@Zvedava1 píše: Více

Jak kde, na gynekol. zakrokach jsem byla x krat v nemocnici i soukr. sanusu a nikdo to na me nechtel.

• Citovat
  • Upravit
24732
6.6.26 17:28

Punčochy, mobil, nabíječka, láhev s vodou. Nic jiného jsem nepotřebovala. Vložky jsem použila i na cestu domů jejich, ležela jsem v erárním andělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 17:51

Byla jsem ve čtvrtek, odpoledne domů.
Nic jsem nepotřebovala, vše se stejně zamklo do skříňky. Dostala jsem anděla a nazdar.
Po zákroku dali čaj. A pak hybaj dom.
Jestli ti napsali punčochy tak určitě si je vezmi sebou, ale mně nohy ani nevázali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.26 18:13

Byla jsem vloni na podzim. V celkové narkóze, a punčochy jsme si dávaly před operací všechny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa