Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucad77 píše: Více
Pak s těm punčochama si mohla normálně chodit. Prý nandáním vleže se zlepšuje efekt punčoch proti trombóze ![]()
@ivašot. píše: Více
jak se dají vleže nandat punčochy? musíš si aspoň sednout, navíc tak dlouhé ruce nikdo nemá, neulehčují si tak sestřičky práci?
@Anonymní píše: Více
Vložky doma normální, já teda vždycky spíš jen špinila než krvácela.
Od druhého dne jsem fungovala víceméně normálně, jen teda dodržet šestinedělí, takže bez sexu a koupání
Pokud máte FB, doporučuji přidat se ke skupině Konizace děložního čípku…tam se dočtete úplně vše co Vás zajímá, přes lupu dohledáte informace o všech pracovištích a zkušenostech v celé republice, navíc členky vždy ochotně poradí na jakýkoliv dotaz…
@stinga píše: Více
No musíš tu nohu pokrčit, jde to sice blbě ale jde. Vždyť si to zkus s normální ponožkou
Příspěvek upraven 27.03.26 v 20:54
To jo, ale člověk se poranu počůra, nez to nandá ![]()
No, to bych teda chtela slavnou AI videt, jak si je natahne vleže s natazenyma nohama
![]()
Ležela jsem, zvedla nohy, pokrčila je a oblékla punčochy. O natažených nohách sestry nic neříkaly, to jen AI…Tak nějak jsme to překvapivě zvládly všechny na pokoji
No, ještě ty natažené nohy můžeš zvednout spičkami k hlavě… Ale zas kdo zvládne tohle, tak nepotřebuje kvůli 15 minutové lehké narkoze kompresní punčochy.