Konizace – prosím o radu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
28.3.26 07:52

Vzala bych si pro jistotu i základní veci na prespani. Rucnik, kartacek, mydlo, nabijecku, nahradni pradlo. Nikdy nevis co se stane na sale, staci drobna komplikace a muzou si te nechat na pozorovani do rana. ;) sama jsem zazila a fakt to bylo oprávněné zustat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.26 20:28

Byla jsem jinde, brala jsem si noční košili nebo spíš takové dlouhé volné tričko a papuče, asi ještě fruko na potom, jinak nic, uspaná jsem nebyla pouze lokální umrtvení, doma jsem se cítila normálně ale jen odpočívala u telky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.26 20:51

Jen doufám ze nezůstanu pres noc🙈 zítra mě to čeká, už mam nervy 🫣 🙄

Dekuju vám moc za tipy, rady!

• Citovat
  • Upravit
14.4.26 12:26

Je to velmi málo pravděpodobné abys musela zůstat přes noc neboj, to si spíš myslím že kdyby něco nebylo v pořádku zavolali by tě druhý den ráno na kontrolu. Zvládneš to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 13:26

@Mandarinka Citronová mam to úspěšně za sebou a zitra po 14.dnech kontrola! Moc dekuji :kytka:
Bylo to vic v klidu, nez jsem si představovala a pd zákroku za 4 hodinky jsem jela domu :dance:
Akorát pak pár dni bolest, plus se odloupl stroupek na čípku, takže nic moc, ale teď už je to v pořádku, tak uvidím zítra:) jsem stresař :roll: :P

• Citovat
  • Upravit
15.4.26 22:04

Super :P jo ten stroupek ke velmi nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení