Bolesti - kontrakce?

565
23.2.12 10:18

kontrakce??

Dobre rano,
ač jsem druhoodička jdu se k Vám poradit, protože dcerka šla cisařem a už je to nějaký čas, tak si to taky moc nepamatuju. Jsem 33+3tt, bříško mi tvrdne už nějaký ten týden, ale spis tak, že mi ztvrdne celé břicho, ale žádný velký bolení se nekoná, ale od včera je to jinak. Včera před pátou večer mi začli bolesti kříže a břicha, něco mezi bolestmi při MS a když se vam chce na velkou, ale nejde to, jenže mě to šlo, naopak jsem měla večer lehký průjem. Podařilo se mi to zaspat, ale od 5 ráno je to tu zase, neni to zatim pravidelné, ale vždy to na chvilku povolí a pak najednou zas bolest do celeho břicha a zad, hlenova zatka mi neodešla nebo jsem to alespon nezaregistrovala, voda mi nepraskla a je mi i trochu zle od žaludku, tak nevím jestli začit plašit a jet radši do porodky nebo ješte čekat? Dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.2.12 10:21

teplou vanu? pokud jsou to poslíky, tak to rozežene, pokud je to porod, tak bolest zůstane nebo zesílí.

jinak já měla posli s průjmem a tlaky na konečník v 35.tt a porodila jsem v termínu, takže porod to být nemusí, ale může. Pro jistotu bych před vlezením do vany dobalila tašku a vzala si tam mobil, kdyby se to nějak moc rozjelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.2.12 10:21

Já bych řekla, že to budou jen poslíčci, ale pro svůj klid si můžeš do porodnice zavolat a popsat jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
23.2.12 10:25

Snad nechceš rodit v 34. týdnu, ne? ;) Radši si zajdi na ko k doktorovi, stejně ti tu každý napíše, že to ono být může a taky nemusí. Kdyby to byl začínající porod, tak by se to snad mohlo ještě zastavit.

Příspěvek upraven 23.02.12 v 10:27

• Citovat
  • Upravit
3241
23.2.12 10:31

Taky bych zašla k doktorovi. Já začala rodit 29tt s dvojčaty. Měla jsem pravidelné, ale téměř nebolestivé stahy. Málem jsem k dr nejela, protože manželovi nebylo dobře a já mu tam musela nechat první dítko. A teď děkuju za zdravý rozum, cítila jsem se fakt divně. Napíchly mě na kapačku, dali mi kortikoidy. Ležela jsem tam teda až do 34tt, ale to bylo dvojkama. Nakonec jsem rodila 36+6. V těhu je lepší plašit a být klidně i za vola a hypochondra než pak udělat životní chybu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
23.2.12 10:51

Tak rodit ve 34tt nechci urcite, dala jsem si vanu, chvilku pockam a uvidim. Jsem ted u rodicu, takze musim ctyricet km dojet, zavolat si sanytku a do toho vymyslet co s malou a asi pojedu, nez aby se neco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
23.2.12 17:22

Tak jsem jela do nemocnice, prohlidli, natočili monitor a pustili me domů, že jsou to poslíčci, tak haleluja .....děkuju všem za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
24.2.12 08:29

Tak to je dobře, jen ať se miminko ještě dopéká :-)

• Citovat
  • Upravit
3374
25.5.12 19:41
můžu se zeptat kdy jsi nakonec porodila? jsem dnes 33+0tt malej ten se ve mne od půl noci děsně mlel a kopal do toho sem tam taky jako by bolest tak jak u měsíčků tak jsem jela na kontrolu ozvy v pořádku ale jinak se malej tlačí ven … sice mne doktor pustil domů ale ráno zase na ozvy… a to vůbec nevím jestli se vyspím protože se malej pořád mele už jsem ko :think: a nejhorší je ten strach o něj
@malamamca píše:
Tak jsem jela do nemocnice, prohlidli, natočili monitor a pustili me domů, že jsou to poslíčci, tak haleluja .....děkuju všem za rady :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
11.6.12 07:37
@lenulina1979 píše:
můžu se zeptat kdy jsi nakonec porodila? jsem dnes 33+0tt malej ten se ve mne od půl noci děsně mlel a kopal do toho sem tam taky jako by bolest tak jak u měsíčků tak jsem jela na kontrolu ozvy v pořádku ale jinak se malej tlačí ven … sice mne doktor pustil domů ale ráno zase na ozvy… a to vůbec nevím jestli se vyspím protože se malej pořád mele už jsem ko :think: a nejhorší je ten strach o něj

Nakonec jsem porodila 3. 4. plánovaným cisařským řezem…původně jsme ho plánovali o den déle, ale 2. 4. mi odešla hlenová zátka a šli ze mě krvavý pucky, tak js,e se radši rozjeli do porodnice a tam o den dříve udělali císaře, že prý není důvod čekat.....teď už máme doma nádherného dvouměsíčního raubíře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí