Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky,zakládám další diskusi,poněvadž jsou některé celkem dost přeplněné…
V pondělí jsem byla na kontrole u MUDr.Križana na Obilním a opravdu katastrofa…Čekala jsem na vyšetření 3h a nakonec jsem neměla ani ultrazvuk pouze rychlé vyšetření ![]()
Ahojky,
zdravím OTER
i PAVUCINKU ![]()
NJN, v Brně je teď přemaminkováno, mám TP 19.5. a budu s takovou rodit na chodbě, jak to tak vypadá
. Alespoň když nebudou komplikace nás poženou brzy domů
.
PAVUCINKO, ty už jsi tedy rozhodnutá pro Obilňák?
Mocinky vás zdravím děvčata
Tak jsme se tu sešly,což je moc prima..
Tak já Oterko vydržím čekat nějakou tu hodinu,když je lékař v terénu..ale mám hrůzu z toho a asi se tak stane toho 12.3.
a jsem si tím jista…že tam přiveze sanitář z Hodonína jednu těhotnou,která nás,co tam čekáme přes dvě hodiny..opět předběhne…
Nemají prý auto tak ji vozí sanitkou..Já to chápu,ale připadá mi to trochu víc nefér vůči ostatním..
Všechny jsme ji pustily toho 27.1. a ani nepoděkovala a bylo jí za obtíž říct i nashledanou ![]()
Tak to nechápu, já se v neděli stěhuju a taky pak budu muset dojíždět vlakem a autobusem do rizikovky do jiného města a sanitu mi nedají
Ale chápu, že to není zrovna ideální, čekat a pak muset někoho pustit. ![]()
Macenko, Oter, co kdybysme pozvaly Pavučinku k nám do skupiny? Jestli dobře počítám, tak to bude taky květňátko ![]()
No mě by spíše naštvalo, to jak píšeš, že maminka ani nepoděkovala, já nevím, někteří lidé nemají vůbec vychování a pak rostou drzé, hloupé děti, bodéť by ne, když je vychovávají takoví rodiče
.
PetiteFillette píše:
Macenko, Oter, co kdybysme pozvaly Pavučinku k nám do skupiny? Jestli dobře počítám, tak to bude taky květňátko
Já už v tom mám zmatek, myslela jsem, že k nám už taky patří.
Za mě tedy taky jo ![]()
Macenko já zůstanu na tom Obilňáku…Kontrola mi v pondělí dopadla s tímto nálezem,že se mi trochu zkrátil děložní čípek a měla jsem oteklé mezinoží
,ale jsem si jista,že se mi to stalo od toho dlouhého čekání
Ale,co se dá dělat,nic,bohužel…Čekala na mě aplikace protilátek a to jsem si nemohla rozhodně nechat ujít
Už teď si připadám jako jehelníček..
Ještě jsem měla i jiný bonus a to odběr krve
Divím se,že ještě nějakou mám
Tlak jsem měla 142/90…a vážím 80kg. ![]()
Pavučinko jestli chceš, přidej se k nám do skupiny, kde jsme budoucí maminky květňátek . Doufám, že ten odkaz funguje. Je to uzavřená skupina, ale my tě rády přijmeme. ![]()
Oter píše:PetiteFillette píše:Já už v tom mám zmatek, myslela jsem, že k nám už taky patří.
Macenko, Oter, co kdybysme pozvaly Pavučinku k nám do skupiny? Jestli dobře počítám, tak to bude taky květňátkoZa mě tedy taky jo
Teď se dívám, že je Pavučinka v jiné skupině, ani jsem nevěděla, že nějaká další je
Pozvánku jsem poslala..
A taky koukám, že naše původní diskuze neumřela ![]()
Ano Coky přivezli ji do poradny sanitkou…Taky to nechápu…
Nevím,jestli to příště vydržím nechat si líbit,
aby nás zase předběhla