Porod mimíska za 12 týdnů

808
23.2.12 09:37

Porod mimíska za 12týdnů

:mavam: Ahojky maminky,zakládám další diskusi,poněvadž jsou některé celkem dost přeplněné… :think: V pondělí jsem byla na kontrole u MUDr.Križana na Obilním a opravdu katastrofa…Čekala jsem na vyšetření 3h a nakonec jsem neměla ani ultrazvuk pouze rychlé vyšetření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4200
23.2.12 09:57

Já na rizikovce strávím celé dopoledne, takže chápu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.2.12 10:05

Ahojky,

zdravím OTER :-) i PAVUCINKU :-)

NJN, v Brně je teď přemaminkováno, mám TP 19.5. a budu s takovou rodit na chodbě, jak to tak vypadá :lol: . Alespoň když nebudou komplikace nás poženou brzy domů :-).

PAVUCINKO, ty už jsi tedy rozhodnutá pro Obilňák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.2.12 10:22

Mocinky vás zdravím děvčata :mavam: Tak jsme se tu sešly,což je moc prima.. :potlesk: Tak já Oterko vydržím čekat nějakou tu hodinu,když je lékař v terénu..ale mám hrůzu z toho a asi se tak stane toho 12.3. :zed: :zed: a jsem si tím jista…že tam přiveze sanitář z Hodonína jednu těhotnou,která nás,co tam čekáme přes dvě hodiny..opět předběhne… :cert: Nemají prý auto tak ji vozí sanitkou..Já to chápu,ale připadá mi to trochu víc nefér vůči ostatním.. :nevim: :nevim: Všechny jsme ji pustily toho 27.1. a ani nepoděkovala a bylo jí za obtíž říct i nashledanou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.2.12 10:25

Tak to nechápu, já se v neděli stěhuju a taky pak budu muset dojíždět vlakem a autobusem do rizikovky do jiného města a sanitu mi nedají :lol: Ale chápu, že to není zrovna ideální, čekat a pak muset někoho pustit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.2.12 10:25

PAVUCINKO a tebe už si přebrala porodka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.2.12 10:28

Macenko, Oter, co kdybysme pozvaly Pavučinku k nám do skupiny? Jestli dobře počítám, tak to bude taky květňátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.2.12 10:29

No mě by spíše naštvalo, to jak píšeš, že maminka ani nepoděkovala, já nevím, někteří lidé nemají vůbec vychování a pak rostou drzé, hloupé děti, bodéť by ne, když je vychovávají takoví rodiče :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.2.12 10:30

Jasnačka PETITKO, za mě určitě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.2.12 10:32
PetiteFillette píše:
Macenko, Oter, co kdybysme pozvaly Pavučinku k nám do skupiny? Jestli dobře počítám, tak to bude taky květňátko :)

Já už v tom mám zmatek, myslela jsem, že k nám už taky patří. :lol: Za mě tedy taky jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.2.12 10:32

:mavam: Macenko já zůstanu na tom Obilňáku…Kontrola mi v pondělí dopadla s tímto nálezem,že se mi trochu zkrátil děložní čípek a měla jsem oteklé mezinoží :mrgreen: ,ale jsem si jista,že se mi to stalo od toho dlouhého čekání :nevim: Ale,co se dá dělat,nic,bohužel…Čekala na mě aplikace protilátek a to jsem si nemohla rozhodně nechat ujít :mrgreen: Už teď si připadám jako jehelníček.. :lol: :lol: Ještě jsem měla i jiný bonus a to odběr krve :mrgreen: Divím se,že ještě nějakou mám :lol: :lol: Tlak jsem měla 142/90…a vážím 80kg. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
23.2.12 10:34

ahojky,můžu? TP 17.5. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.2.12 10:35

Pavučinko jestli chceš, přidej se k nám do skupiny, kde jsme budoucí maminky květňátek . Doufám, že ten odkaz funguje. Je to uzavřená skupina, ale my tě rády přijmeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.2.12 10:35
Oter píše:
PetiteFillette píše:
Macenko, Oter, co kdybysme pozvaly Pavučinku k nám do skupiny? Jestli dobře počítám, tak to bude taky květňátko :)
Já už v tom mám zmatek, myslela jsem, že k nám už taky patří. :lol: Za mě tedy taky jo ;)

Teď se dívám, že je Pavučinka v jiné skupině, ani jsem nevěděla, že nějaká další je :) Pozvánku jsem poslala..

A taky koukám, že naše původní diskuze neumřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.2.12 10:38

Ano Coky přivezli ji do poradny sanitkou…Taky to nechápu… :roll: :roll: Nevím,jestli to příště vydržím nechat si líbit, :zed: :zed: aby nás zase předběhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí